Wpisy użytkownika kw67
Łącznie 427 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 799 362. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lilabardo ładne imię i zdjęcie-malunek na profilu,jestem pozytywnie zaskoczony
ale ruch na zielonej wyspie jak na krakowskim przedmieściu w lublinie,coś się zaczyna dziać
wiem,dostałem gwiazdkę przed kw,jestem o piętro wyżej więc muszę toLila
oglądacie te reklamy na tej stronie?ja mam zablokowane na każdej,co to za reklamy tak krótko opisać jak można jest ich 6 zablokowanych
Witam wszystkich w ten zimny dzień w Lublinie-dla Pań,dla Panów -na rozgrzewkę
Jak tam wasze wydopiero wróciłem z pracy,ZIELONA WYSPA TO MÓJ NOWY NAŁÓG CH...UJ W JEDZENIE CHAT WAŻNIEJSZY
6,7,9,10,17,23,27,31,33,42 z PLUSEM-WCHODZI DYCHA W DYCHĘ,PLUS I BONUS
NIE ŚMIAŁY SIĘ INNE JESZCZE ZE MNIE I JUŻ NIE BĘDĄ SIĘ ŚMIAĆ-CELIBAT
przychodzi koleżanka do kolegi-weż mnie wyp...ierdol on jej na to-wypier..dalaj
Krasnalek to najlepszy sposób-żarcie i picie czekając na lotto i sukces
witam Majpan,trochę przysnąłem po na czacie,ale się cieszę że jesteś na zielonej wyspie
zimno i wietrznie w Lublinie pić trzeba na rozgrzewkę i za sukces w lotto-pijackie życie
wy sobie piszcie o przyszłości a patrzę na terażniejszość-widzę dno w
Krasnalku jak się obudzisz to dla Ciebie i to za Twój sukces-spadam do pracy
Witam Was wszystkich,Siostry i Bracia z zielonej wysepki zjednoczeni w Pragnieniu stania się Milionerem,niechzawsze Wam i mnie świeci w dobrych typowaniach i wysokich wygranych w każdej grze losowej,z całego serca i umysłem życzę wam Wszystkim-I niech się spełni od Teraz
jesteś już ja też się zameldowałem Na Kochanej Zielonej Wyspie Sukcesu
Krasnalku co masz na wieczór dzisiaj? i tak nie puszczę się bo żyje w celibacie
te zapisałem na świeżej czystej karteczce wyrwanej z nowego zeszytu z Pełnym Szacunkiem do Ciebie
Krasnalek oglądałaś mój zajebisty profil na facebook-wtedy kiedy podałem Tobie nr fona mojego?
kochane i aktywne Panie,milczący Panowie co się dzieje dzisiaj,taka cisza,słyszę za oknem jak się muchy pier..dolo-wczoraj było tak gwarno jak w centrum Lublina o 17-to chyba Panowie,a Panie
Chyba zostałem sam jak polska była sama zieloną wyspą na mapie europy w czasach kryzysu-recesji za rządów Donalda
lakoniczna odpowiedż właśnie robię sobie skręta-Taka jesteś w moim umyśle i
Wrzucę w googlach metoda 6 .....oszczędzać-może trafnie naceluje,cały adres za długi
Ja bardzo jestem oszczędny,każdą butelkę po trunku i puszkę odkładam do wora i na skup.