Wpisy użytkownika kriss83
Łącznie 387 wpisów w archiwum, pokazane od nr 80 921. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
hipopotam po pierwsze i najwazniejsze maszyna losujaca to nie komputer-jak chcesz cos tak pokombinowac to pograj w keno-tam komp losuje :P
lilka a gdzie standardowe dwojeczki ? :)
Przechodzisz na wyzszy poziom :D
Przechodzisz na wyzszy poziom :D
lila nie snuj teori spiskowych :P
bywa-po prostu zle liczby ludzie skreslaja :)
bywa-po prostu zle liczby ludzie skreslaja :)
No gratki lilka ;)
Do bonusiaka od 6 liczb jeszcze bardzo dluga droga :P
Do bonusiaka od 6 liczb jeszcze bardzo dluga droga :P
obys lilka miala naprawde dobry system ;P
Moj jest nastawiony tylko na 10/10 ;)
Moj jest nastawiony tylko na 10/10 ;)
Witam
Dzis na 14 troche szalenstwa az 3x10/10 :D
2 standardy i 1 test
POWODZENIA
Dzis na 14 troche szalenstwa az 3x10/10 :D
2 standardy i 1 test
POWODZENIA
Witam
Wczoraj odpadlem wiec nie pochwailem sie totalna porazka o 22
Dzis troche lepiej 5/10 z tesowego-w standardze 1/10
Mam nadzieje ze zestawy testowe beda lepiej wychodzily niz standardy-wtedy komp bedzie za mnie myslal :)
Wczoraj odpadlem wiec nie pochwailem sie totalna porazka o 22
Dzis troche lepiej 5/10 z tesowego-w standardze 1/10
Mam nadzieje ze zestawy testowe beda lepiej wychodzily niz standardy-wtedy komp bedzie za mnie myslal :)
Witam
Wczoraj o 22 - 3/10 standard i 4/10 test wiec testy przeksztalcam na standard i vice versa :P
Powodzenia
Wczoraj o 22 - 3/10 standard i 4/10 test wiec testy przeksztalcam na standard i vice versa :P
Powodzenia
No i wczoraj dostalem multi rozge :P
Dzis kolejny dzien starc w polowaniu na bonusa...
Powodzenia
Dzis kolejny dzien starc w polowaniu na bonusa...
Powodzenia
xelom napewno bedzie-jak nie wieczor to inny dzien ;)
Byle kasa byla na gre
Pozdro
Byle kasa byla na gre
Pozdro
jan222 jakos nie przypominam sobie twojego systemu :) wiec nie mydl ludzia oczu jakims systemem-ja mam tylko jeden narazie na mm-2x10 liczby od 1-80 poki jest bonus :P
teraz czekam na potwierdzenie ze nikt nie chapnal bonusa i mozna spokojnie isc spac :)
duzo 8/10 jedna 9/10 a 10/10 ciagle czeka na mnie :)
POWODZENIA jutro ;)))
POWODZENIA jutro ;)))
Dzis troche odejde od zasady i puszczam 3x10 na 14 - apps dostala oswiecenia zobaczymy jak wielkiego ;)
Witam przed 22 ;)
Troche mnie kusilo na TM 5liczb ale daruje sobie dzis ;)
Standardowo 2x10 ;)
POWODZENIA
Troche mnie kusilo na TM 5liczb ale daruje sobie dzis ;)
Standardowo 2x10 ;)
POWODZENIA
bonus sie dalej trzyma i rosnie wiec jestesmy w domu ;)
POWODZENIA JUTRO W POLOWANIU NA MARZENIA :)
POWODZENIA JUTRO W POLOWANIU NA MARZENIA :)
Witam przed 14 :)
Dzis juz przydalo by sie zebym chapnal jakis grosz ale zobaczymy jak bedzie
POZDRAWIAM i POWODZENIA...
Dzis juz przydalo by sie zebym chapnal jakis grosz ale zobaczymy jak bedzie
POZDRAWIAM i POWODZENIA...
Mam nadzieje i szczerze watpie zeby teraz padl :)
Wiec pewnie bedzie mozna dalej go gonic ;)
Wiec pewnie bedzie mozna dalej go gonic ;)
Jeszcze sie tak nie napalajmy na tego bonusa bo nadal nie wiadomo czy ktos dziabnal...nadal jest 1340000
Multi Multi
Ilości wygranych z losowania nr 4774 z dnia 2009-12-07 o godzinie 14:00 wynoszą:
Ilości wygranych z losowania nr 4774 z dnia 2009-12-07 o godzinie 14:00 wynoszą:
Witam przed 22 ;)
Nastawienie bojowe...4 losowania na minusie oby cos teraz chapnac z tortu...oby bonus ;)
POZDRAWIAM i POWODZENIA
Nastawienie bojowe...4 losowania na minusie oby cos teraz chapnac z tortu...oby bonus ;)
POZDRAWIAM i POWODZENIA
Wiec jutro kolejny dzien polowan na bonusa ;)
Pozdrawiam all...NRX
Pozdrawiam all...NRX
Witam
Poprawcie jesli sie myle ;)
Obecna maszynka losujaca poprzednio pracowala od 1.10.2002 do 14.06.2009 ??
Poprawcie jesli sie myle ;)
Obecna maszynka losujaca poprzednio pracowala od 1.10.2002 do 14.06.2009 ??
Dzisiaj znowu chyba jakies zasrane mecze wiec losowanie o 22=23 ;)
A bonus dalej obroniony wiec kolejny atak na 23 ;P
POWODZENIA i NRX
POWODZENIA i NRX
No niestety moje panie albo trzeba byc cierpliwym albo miec spore szczescie zeby wygrac gruba kase przy krotkiej grze.
Dla niecierpliwych radze darowac sobie gre bo popelnia sie tylko bledy :)
Dla niecierpliwych radze darowac sobie gre bo popelnia sie tylko bledy :)
no niestety lilka tak to juz jest ;P
ja narazie mam cierpliwosc bo gram nalogowo dopiero od ok 3miechow i jakims cudem jeszcze nie jestem na minusie-zdarzaja sie tygodnie ze dupa blada ale narazie sie nie poddaje bo "hobby" trzeba rozwijac :D
ja narazie mam cierpliwosc bo gram nalogowo dopiero od ok 3miechow i jakims cudem jeszcze nie jestem na minusie-zdarzaja sie tygodnie ze dupa blada ale narazie sie nie poddaje bo "hobby" trzeba rozwijac :D
Wiec po co lilka wydajesz kase na 10/10 zostan na max 6/6
Kazdy kto bierze zaklad powyzej 7/7 liczy na spora wygrana :P
Kazdy kto bierze zaklad powyzej 7/7 liczy na spora wygrana :P
Oj lilka jak nie ma roznicy :)
Popatrz na tabele wygranych tam widac roznice :P
Popatrz na tabele wygranych tam widac roznice :P
Tomcio dla mnie sprawa jest oczywista bo podlega wylacznie finansom - jak juz to bym gral 2x10/10 w TSie :) a tak na powaznie to graj na ile pozwalaja ci srodki bo ile podales tu kombinacji tyle bedziesz mial glozow za i przeciw :D
POZDRO
POZDRO
A po drugie-primo i raczej najwazniejsze musisz trafic liczby zeby cokolwiek wygrac :D
Taka mala aluzja na roznego typu systemy i kombinacje :)
Taka mala aluzja na roznego typu systemy i kombinacje :)
Wiec wzasadzie sobie sam odpowiedziales-ilu graczy tyle opini-napewno przewage mialby wariant 3/3 bo ciut latwiej trafic od reszty ale koszta tez nie male :)
Lubia nie lubia to czysty przypadek-a nawet jesli to i tak jest male prawdopodobienstwo znalezienia zlotego klucza do trafnej analizy grupowan :P
Ale kazda metoda typowania jest dobra wiec POWODZENIA wszystkim :D
O prosze kolejna nowosc TSu - kto ma szalone marzenie?? Warte 1000PLN i to za friko :D
Hej lilka :)
I jak: dzisiaj dalej gonimy bonus czy go juz lapiemy ?? :)
I jak: dzisiaj dalej gonimy bonus czy go juz lapiemy ?? :)
sollos!!
Zawarto napewno 1896 zakladow a w rzeczywistosci pewnie nawet i 4x wiecej jak nie wiecej :) -to co podales to laczne wygrane wyplacone tym ktorzy trafili :P
Zawarto napewno 1896 zakladow a w rzeczywistosci pewnie nawet i 4x wiecej jak nie wiecej :) -to co podales to laczne wygrane wyplacone tym ktorzy trafili :P
sollos to lepiej ty przeczytaj dobrze z jakiej tabeli podales ta liczbe 10.3696 czy przypadkiem ne nosi ona tytulu wyplacone wygrane w zlotych ??
Co do kompetencji admina nie mam zastrzezen bo wszystko jest opracowane nalezycie (punktuje na VIPa :D )
Tylko wystarczy troche zrozumienia tego co tam jest opracowane :P
Tylko wystarczy troche zrozumienia tego co tam jest opracowane :P
Pasko fakt ale skupiasz sie typowo na prawdopodobienstwie i dobrze ale zycie robi swoje i znacznie odbiega od prawdopodobienstwa - moje skromne zdanie :D
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
Pasko wydaje mi sie to rozumowanie jest dobre dla lotto ale w MM mamy gwarancje wygranej choc z pewnymi kruczkami zawartymi w regulaminie gry np paragraf 2 :D A szacowanie na przykladzie 1zl=1 los wydaje mi sie znacznie zanizone :)
No ale nie chce sie spierac z szeryfem strony - zostanie jak napiszesz :D
U prawdopodobienstwo - nie lubie liczyc ale jezeli pusci wszystkie mozliwe kombinacje liczb 8 911 711 to napewno trafimy bonusa :P
Pasko pozyczysz mi 22 279 277,5 PLN bo chcialbym to przeanalizowac w praktyce :)
Czas na pelne wiary i troche nadzieji wyjscie do kolektury :)
POZDRAWIAM I POWODZENIA
POZDRAWIAM I POWODZENIA
Tylko ze koszt gry 250 000PLN ale satysfakcja z wygranej - BEZCENNA :)
Pasko wyjasnij mi jedna rzecz..
Otoz wygrane w MM sa gwarantowane i poza wyjatkami w regulaminie typu powyzej 100mln dla + i 25mln bez dzielimy ble,ble,ble to w sytuacji gdybym trafil np 10/10 z + stawka 10 jakby to mialo sie do paragrafu 2 regulaminu gdyby z moja wygrana byli juz duzo w plecy ??
Otoz wygrane w MM sa gwarantowane i poza wyjatkami w regulaminie typu powyzej 100mln dla + i 25mln bez dzielimy ble,ble,ble to w sytuacji gdybym trafil np 10/10 z + stawka 10 jakby to mialo sie do paragrafu 2 regulaminu gdyby z moja wygrana byli juz duzo w plecy ??
Czysto teroretycznie musieli by mi to wyplacic bo w kartach historii Multi Lotka znalazlem cos takiego:
W początku 2004 r. miał miejsce swoisty rekord. Dnia 4 stycznia 2004 r. kwota wygranych wyniosła 206% wielkości sprzedaży.
Tylko nie wiem jak sformulowana byl regulamin Multi Lotka ale wychodzi na to ze byli troche w plecy :P
W początku 2004 r. miał miejsce swoisty rekord. Dnia 4 stycznia 2004 r. kwota wygranych wyniosła 206% wielkości sprzedaży.
Tylko nie wiem jak sformulowana byl regulamin Multi Lotka ale wychodzi na to ze byli troche w plecy :P