Wpisy użytkownika kriss83
Łącznie 387 wpisów w archiwum, pokazane od nr 82 392. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
No i porazka :)
Ale jak jest w tym kawalku:
http://www.youtube.com/watch?v=4SE2aRweXXs
Najlepsza zabawa jest gonienie "bonusa" a nie jego zlapanie :P
POZDRO I DO WIECZORKA..
Moze mi ktos odpowie na wpis 82390 ... ;)
Ale jak jest w tym kawalku:
http://www.youtube.com/watch?v=4SE2aRweXXs
Najlepsza zabawa jest gonienie "bonusa" a nie jego zlapanie :P
POZDRO I DO WIECZORKA..
Moze mi ktos odpowie na wpis 82390 ... ;)
Czyli pasko jezeli przyjmijmy ze na dane losowanie czysto teoretycznie zgarna 10mln z zakladow a ja bym wygral 25mln (10/10+ stawka 10) to sa napewno 15mln w plecy plus to co musza wylozyc za inne trafienia ??
Dobrze pasko ale 2mln to nie 15mln lub wiecej w plecy :)
Ale na szczescie juz taka sytuacja sie chyba nie powtotrzyla dla kochanego TSu :D
Wlasnie sie zastanawialem czy istnieje jakis gorny poziom tego paragrafu
Ale na szczescie juz taka sytuacja sie chyba nie powtotrzyla dla kochanego TSu :D
Wlasnie sie zastanawialem czy istnieje jakis gorny poziom tego paragrafu
A bankructwo by im napewno nie grozilo bo z tego co wiem to maja prawo rozlozyc wyplate wygranej na raty-dziabneli by komus 1000lat rat i maja spokoj :)
Od razu info ze odnosnie tych rat kiedys widzialem program w tv na ten temat wiec to raczej nie moje wymysly :P
lilka posluchaj kroliczka skaldow i zamnien go na bonusa-od razu lepiej sie poczujesz :P
No tak pasko to zgodnie z prawdopodobienstwem :)
Ale cuda sie zdarzaja tez czasami - tylko kogo by bylo stac na ten cud - co gre min 50PLN za jeden zaklad :)
Ale cuda sie zdarzaja tez czasami - tylko kogo by bylo stac na ten cud - co gre min 50PLN za jeden zaklad :)
Wiesz pasko wg mnie to musi byc wyrownae-w jedej grze koles wiecej przegrywa w innej wygrywa ale gra na obie bo wierzy ze tu i tu cos dziabnie - mimo ze wygrywa cos tylko w jednej :D
I to nakreca ten biznes-drobne wygrane wlasne-wiesci o gigantycznych wygranych itp.. i co dzien biegamy do kolektur :)
Ciezymy sie twoim szczesciem Zelus i dziekujemy za nakrecenie maszyny TSu :D
Z tego co pametam to byla wypowiedz jakiegos kolesia z TSu z HQ jak byla ta ostatnia mega kumulacja za 2PLN
Mowil cos ze wrazie jednostkowej wygranej (traf 1 osoby) kewstie wyplaty beda omawiane indywidualnie.
Ale swoja droga tez cos pamietam ze bylo jak ktos trafil porzadna sumke i czesc mu wyplacili od razu a czesc w ratach
Mowil cos ze wrazie jednostkowej wygranej (traf 1 osoby) kewstie wyplaty beda omawiane indywidualnie.
Ale swoja droga tez cos pamietam ze bylo jak ktos trafil porzadna sumke i czesc mu wyplacili od razu a czesc w ratach
Bez plusa max 25mln a z plusem max 100mln - jak przekroczy to zaczyna sie dzielenie od tych kwot ;)
Oj niedawno byl nawet przypadek przeciez jak z jednej miejscowosci byly 2 czy 3 trafy 9/10 stawka 10 platne po 100 000PLN wiec sa zawodnicy spokojnie :)
A pasko znowu swoje rebusy :D
Ale moze i dobrze-niech ludzie zarzna myslec logicznie...wtedy przestana grac :DDDDD
Ale moze i dobrze-niech ludzie zarzna myslec logicznie...wtedy przestana grac :DDDDD
Ale ja gram bo chce, bo to moje male "hobby" i jeszcze duzo za...
W przeciwienstwie do wielu grajacych i wypowiadajacych sie tu licze na spora wygrana dlatego jak juz dawno temu powiedzialem ze bede gonil tego bonusa dopoki bedzie :)
W przeciwienstwie do wielu grajacych i wypowiadajacych sie tu licze na spora wygrana dlatego jak juz dawno temu powiedzialem ze bede gonil tego bonusa dopoki bedzie :)
agata a dlaczego uwazasz ze te liczby sa zle ??
Rownie dobrze ktos moze ci podac ciag 11-12-14 i wtedy wyslesz je bo ktos tak strzelil ??
Rownie dobrze ktos moze ci podac ciag 11-12-14 i wtedy wyslesz je bo ktos tak strzelil ??
I nikogo nie nagabuje do zaprzestania grania-to wylacznie wasz decyzja-wasze pieniadze i wszystko wasze :D
POZDRAWIAM :D
POZDRAWIAM :D
Agata i masz swoja odpowiedz-skoro sama uwazasz ze jakas liczba sie nie powtorzy to sama zatypuj trzy liczby :)
Banal :D
Banal :D
Dobra typki i typerki ;)
Zmykam do domu...
POZDRAWIAM I POWODZENIA W GRZE
OvEr........
Zmykam do domu...
POZDRAWIAM I POWODZENIA W GRZE
OvEr........
Witam po week-u :)
Mialem dzis sen o liczbach-nie bede wnikal w szczegoly-ale skonczylo sie na tym ze w nocy dostalem po lbie od dziewczyny bo majacze i chce od niej jakies cyferki :D
Dobra korba :D
POZDRAWIAM i POWODZENIA
Mialem dzis sen o liczbach-nie bede wnikal w szczegoly-ale skonczylo sie na tym ze w nocy dostalem po lbie od dziewczyny bo majacze i chce od niej jakies cyferki :D
Dobra korba :D
POZDRAWIAM i POWODZENIA
Spoko ilila jak to mowia nie od razu rzym zbudowano czy cos tam :P
Najlepiej jakby wrzucili do TV Trwam - zasieg ogolnopolski i jaka rzesza wiernych :D
A gratis by pewnie dostali podawanie wynikow w ogloszeniach duszpasterskich w radiu MA-RYJA i zaprzyjaznionych placowkach koscielnych :D
Witam u mnie dupa 3xz rzedu :P
Koncza sie wygrane fundusze wiec od jutra poza standardowym 2x10/10 rzucam sie na 1x3/3 z przewaga na 5/5 :)
POZDRAWIAM i do jutra... :)
Koncza sie wygrane fundusze wiec od jutra poza standardowym 2x10/10 rzucam sie na 1x3/3 z przewaga na 5/5 :)
POZDRAWIAM i do jutra... :)
Witam
Jednak dzis atakuje pojedynczo-1x10/10 i 1x5/5
POWODZENIA pipole :)
Jednak dzis atakuje pojedynczo-1x10/10 i 1x5/5
POWODZENIA pipole :)
edi8 na znalezionej zdrapce mial podobno grosze za ktore kupil kolejna itp az trafil na cos grubszego :P
dorocina na 22 pasuje dzis-musze cyba znowu zrobic jakas przerwe do konca weeka
Nrx all i do poniedzialku...
Nrx all i do poniedzialku...
arnold -> http://serwis.lotto.pl/183-4979a1ce33779.htm
Zyrardow na chybil-trafil :P
Zyrardow na chybil-trafil :P
Panowie nie ma sposobow-to czyste przypadki wiec się nie ludzcie :P
POZDRO
POZDRO
Witam po krotkiej przerwie swiateczno-noworocznej ;)
Czas pozbyc sie kolejnych funduszy w pogoni za drobnymi i nie tylko ;)
POWODZENIA all...
Czas pozbyc sie kolejnych funduszy w pogoni za drobnymi i nie tylko ;)
POWODZENIA all...
Oficjalny stan na dzis -243PLN gram na 2x5/5 do bankructwa albo odbicia sie a wrazie takiego szczecia zaczynam jakims systemem :P
Bylo blisko ;(
1(traf)
8(obok 7)
12(traf)
36(traf)
47(traf)
------------
4/5
Drugi zaklad 0/5
Ale 15PLN do przodu :P
1(traf)
8(obok 7)
12(traf)
36(traf)
47(traf)
------------
4/5
Drugi zaklad 0/5
Ale 15PLN do przodu :P
kesti witaj w nowej antyhazardowej polsce ;P
Pozostaje ci tylko TS albo buki zagraniczne :)
Pozostaje ci tylko TS albo buki zagraniczne :)
darek pewnie ze nie ma zadnego systemu 100% ale lepiej opracowac sobie jakis system z ktorego powiedzmy typujemy z 70-60-50-40-20 lub jak kto woli liczb bo atak z 80 to juz zbyt duze wyzwanie
Wogole kazdy kto sprawdza wyniki juz gra "systemem" nawet jak nie patrzy na mapy itp itd bo juz same wyniki danego losowania podswiadomie dzialaja na nastepne typowanie-jedyny sposob zeby tego uniknac to odpuscic sobie gre na 4-6 losowan-wytypowac jakis zestaw liczb i bez patrzenia na wyniki (ktos mam podaje ile trafilismy liczb) typowac nastepne
Nie dzieki darek ale ja juz tez troche systemow wlasnych przetestowalem i mam male doswiadczenie lub niet ale gram poki srodki sa - choc juz jestem na minusie tak czy siak :P
To co podalem wyzej-typujesz z 80liczb ile tam chcesz po krotkiej przerwie bez sprawdzania wynikow kilka razy i sprawdzasz na samym koncu ile trafiles w kazdym losowaniu - bo nawet jak ktos bedzie ci podawal po kazdym losowaniu ile trafiles to tez juz jakas podswiadomosc dziala :P
darek jak grasz i utapiasz kase to kazda decha jest dobra zeby sie utrzymac jak chce sie dalej atakowac :)
ale to co podalem czyli nie patrzymy na wyniki i strzelamy z 80 - osobiscie nigdy bym tego w real nie przeniosl :)
No ja nie mam zamiaru rezygnowac narazie nawet w formie bojkotu :)
Witam
Wlaczyla sie mala pazernosc ;)
1x5/5 i 1x6/6
POZDRO i do po 14....
Wlaczyla sie mala pazernosc ;)
1x5/5 i 1x6/6
POZDRO i do po 14....
1000PLN=20zakladow max kazdy po 50PLN (z + ) na jedno losowanie ;)
No ja dzis zagralem systemem 5-10-6 i 15PLN w plecy-wkurwili mnie wiec jutro zaatakuje 10-20-36 za 90PLN zeby sie wkurwic doszczetnie :P
Do jutra ;)
Do jutra ;)
Dla mnie ta stronka to wal-koles nie bedzie wysylal zakladow i bedzie liczyl ze dana grupa uwali ta kase ;)
A jak wygraja jakies drobne to wyplaci z wplaconych przez wszystkich grajacych :)
A jak wygraja jakies drobne to wyplaci z wplaconych przez wszystkich grajacych :)
lilka na forum mozna klepac o czy sie chce-ludzie i tak wchodza na tematy ktore im pasuja ale ten chat zamienia sie w smietnisko ;)
Dzis na wieczor jednak szalenstwo pazernosci..systemem
10-20-26v30 odpowiednio za 65v75PLN
Jutro dam cynk jak poszlo pod warunkiem ze bedzie mnie stac na pakiet neta na koma ;)
Do jutra all....
10-20-26v30 odpowiednio za 65v75PLN
Jutro dam cynk jak poszlo pod warunkiem ze bedzie mnie stac na pakiet neta na koma ;)
Do jutra all....
Jednak ostatecznie wyszlo 18x10 i 2x5 bo juz mnie reka bolala od kreslenia ;P
Do jutra....
Do jutra....
Witam po weeku
Niestety moj czwartkowy pazerniaczy atak na 10 za 50PLN przyniosl tylko 6PLN zysku ale dobre i to a przez week spokojnie na 5 i 20PLN uwalone :P
POZDRO...
Niestety moj czwartkowy pazerniaczy atak na 10 za 50PLN przyniosl tylko 6PLN zysku ale dobre i to a przez week spokojnie na 5 i 20PLN uwalone :P
POZDRO...
Znowu teorie spiskowe na na temat TS :P
A propo wpisu dantev:
(13 983 816zapalek/50sztuk w paczce)*ok10gr za paczke=27967,632PLN
DanteV ma chyba fabryke zapalek i chce na nas zarobic :P
A tak na serio wystarczy z 49zapalek w tym 6 zamalowanych na czarno - polosujcie i zobaczycie czy traficie min 3do6 za kazdym razem :P
A propo wpisu dantev:
(13 983 816zapalek/50sztuk w paczce)*ok10gr za paczke=27967,632PLN
DanteV ma chyba fabryke zapalek i chce na nas zarobic :P
A tak na serio wystarczy z 49zapalek w tym 6 zamalowanych na czarno - polosujcie i zobaczycie czy traficie min 3do6 za kazdym razem :P
Choc to i tak lipa bo w ktoryms momencie bedziecie sie zastanawiac czy wziasc ta czy inna na slepo a maszyna po prostu bierze z bomby i koniec :)
madzia77 a jakie dowody musisz mniec zeby uznac czy cos jest uczciwe czy nie ??
A w jakiej firmie panstwowej nie bylo czy nie przekretow-przekrety moga sobie robic ale na losowaniach nie bo mie musza :P
To jest ich kasa i jak ja wydaja to ich sprawa-jak wpadna to ktos beknie
Dobra powidzmu pierwszy lepszy
1. Jak maja wpadke z maszyna losujaca w formie ze wylosuje za duzo kul-zdarzylo sie w Duzym (przezenter przeczytal inna liczbe niz byla) i jakis czas temu w multi-zaakcwptowali liczby ponad stan choc nie musieli bo !!regulamin!! wprost o tym mowi !!!
1. Jak maja wpadke z maszyna losujaca w formie ze wylosuje za duzo kul-zdarzylo sie w Duzym (przezenter przeczytal inna liczbe niz byla) i jakis czas temu w multi-zaakcwptowali liczby ponad stan choc nie musieli bo !!regulamin!! wprost o tym mowi !!!
A po drugie jakie oni moga mniec nieuczciwe wpadki-losowania sa na zywo (jeszcze nie mieli wpadki jak w czechach) - maszyny losuja -czasami wiecej - komisja zatwierdza wylosowane liczby - prezenterzy czasami sie myla - ale ogolnie jest uczciwe
Baaa a ty to argumentujesz ze ohohho jak udupiasz kase bo ci nie wychodzi to nie zatruwaj glowek ludzi-znajdz jakis inny chat typu strefa51 i tam wylewaj swoje negatywne spostrzezenia.
Ja na temat finansow firmy sie nie mieszam bo mnie to nie obchodzi-interesuja mnie tylko losowania i wygrana lub ujebana kasa i tyle :P
Ja na temat finansow firmy sie nie mieszam bo mnie to nie obchodzi-interesuja mnie tylko losowania i wygrana lub ujebana kasa i tyle :P
« Poprzednie 100Kolejne »