Wpisy użytkownika kriss83
Łącznie 387 wpisów w archiwum, pokazane od nr 78 966. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Hej lila czy ja dobrze widzialem wyzej ze chcesz zapolowac na mojego bonusa ??
Zapomnij kobieto ;)
Zapomnij kobieto ;)
torsan kolejny marzyciel kolo lilki-powiem wam jedno
ZAPOMNIJCIE O BONUSIE ;)
Nie macie farta na niego :)
ZAPOMNIJCIE O BONUSIE ;)
Nie macie farta na niego :)
Dobra ludzie-siadam do seansu nocnego-rano wytypuje cos ciekawego :)
NRX all...
NRX all...
Tak to jest Asiulka wiec trzeba grac systematycznie zeby sie nie denerwowac :)
Lila wiem ze masz chrapke na mojego bonusa ale obiecuje ze cos ci odpale z niego ;)
Lilka Ts odciaga juz z wygranej podatek wiec tym bym sie nie przejmowal :)
No ja standardowo juz od miesiaca skrupulatnie 2x10/10 i zaraz jakas 5 w TM :)
No taki akurat mam juz od miesiaca :P
Ale trzeba miec jakies hobby :)
Ale trzeba miec jakies hobby :)
Szczerze to troche juz nalogowe-zle sie czuje jak nie wysle totka :)
Ale to zawsze do czasu jak nie przewale calej "okreslonej" kwoty na gre :)
Ale to zawsze do czasu jak nie przewale calej "okreslonej" kwoty na gre :)
No ja mam duzo czasu wiec moge sobie pozwolic na ciagla gre-czasami tylko w niedziele na losowanie o 22 nie udaje mi sie wyrobic
No u mnie na "wiosce" otwarte do 15 a jak dojade do miasta to juz jest za pozno :)
Dla mnie moga przezucic sie tylko na losowania internetowe-licza sie wyniki a nie pani prowadzaca :)
Dobra potypujcie moze cos bo za duzo tekstu za malo cyferek na MM :)
Chyba ze-ja odpuszczam mieszenie wam w glowach dopoki nie zacznie cos konkretnego wpadac z tego co wybieram
Dopoki bedzie bonus atakuje tylko na niego-jak trafie :) zaczynam typiarstwo z wami na 3 :)
Nie ma co pocieszac-albo grasz albo nie-takie virtualne skreslanie do niczego nie prowadzi :)
madoff jak dla ciebie bank to drobne na waciki to hanbisz imie i nazwisko bernarda madoffa
nie... naprawde
ok madoff dobra rada dla ciebie-nastepnym razem podaj po prostu ile trafiles a zamiast jazdy posypia sie gratulki
ok madoff dobra rada dla ciebie-nastepnym razem podaj po prostu ile trafiles a zamiast jazdy posypia sie gratulki
MCSI poczytaj na stronie lotka
http://serwis5.lotto.pl/183-45efdac118327-2936.htm
http://serwis5.lotto.pl/183-45efdac118327-2936.htm
madoff twoje wygrane mnie nie interesuja-patrze tylko na siebie
a jazdy faktycznie jeszcze nie mialem ale skoro mowisz ze jeszcze nie wiem wnioskuje ze juz kilka razy przeszedles to tu :)
a jazdy faktycznie jeszcze nie mialem ale skoro mowisz ze jeszcze nie wiem wnioskuje ze juz kilka razy przeszedles to tu :)
dorocina125 moze tak moze nie kto to wie :)
Nie chce miec na sumieniu twoich ciezko zarobionych pieniedzy :P
Nie chce miec na sumieniu twoich ciezko zarobionych pieniedzy :P
Dobra ide puscic moje szczesliwe 2x10 :) Potem z wybiore kolejna 5 w TM
NRX i POWODZENIA
NRX i POWODZENIA
To bez sensu-gdyby tak kantowali to po pierwsze nie musieli by wylaczac (odlaczac) terminali-mozg na biezaco moze takie cos robic bez problemu
Ale pytanie-dlaczego to wlasnie najczesciej typowane maja wlasnie wypasc ?? Albo dlaczego wlasnie wasze maja wypasc ??
Wystarczy tylko spojrzec na wygrane z danego losowania na stronie lotka albo naet tu-jest ich troche :)
Waszym najwiekszym problemem jest to ze za bardzo sie trzymacie typow ludzi ktorzy cos kiedys chapneli tu.
Kazdemu sie moze udac ale ciagle pod rzad-malo prawdopodobne :)
Moje skromne zdanie
Sami typujcie co wam sie podoba-tu mozecie pochwalic sie lub podac typy...
Waszym najwiekszym problemem jest to ze za bardzo sie trzymacie typow ludzi ktorzy cos kiedys chapneli tu.
Kazdemu sie moze udac ale ciagle pod rzad-malo prawdopodobne :)
Moje skromne zdanie
Sami typujcie co wam sie podoba-tu mozecie pochwalic sie lub podac typy...
Witam typiarzy ;)
Zaklady puszczone i czekamy do 23 na kolejna szanse...
Zaklady puszczone i czekamy do 23 na kolejna szanse...
No a w rosswell rozbil sie balon meterologiczny-ah te teorie spiskowe-my 1 oni 2,my 2 oni 3 :P
Dupa,dupa 3x z rzedu :)
Dupa,dupa 3x z rzedu :)
lila mam juz tak mozg przepalony od tych liczb ze zaczynam "czarowac" ;P
Biore sie za programy ;)
Biore sie za programy ;)
a kuponiki standardowo 2x10
o 14 mialem porazke 4x z rzedu-mam nadzieje ze teraz sie odbije :)
o 14 mialem porazke 4x z rzedu-mam nadzieje ze teraz sie odbije :)
Nie Lila-nie odpuszcze az nie peknie :)
Zmiana taktyki-przenosze sie na programowe wspomagacze-ja juz nie trafiam cyferek :)
Zmiana taktyki-przenosze sie na programowe wspomagacze-ja juz nie trafiam cyferek :)
Wedrowca jezeli chodzi ci o haslo "Spieleinsatz" to wg mnie jest to cala kwota wyplacona na wygrane z danego dnia :D
To fakt koles od lat gral na jedne liczby i jak byl na morzem jakis terminal gdzie sie samemu sprawdza wygrana wykazal ze dupa-nie mial zaktualizowanych danych-wyrzucil kupon i sie sadzil kilka lat :P
Witam wszystkich...
Dzis jak zwykle nie dam rady zagrac na 22-przez week porazki-od piatku tylko 5/10 i 2x4/10 ostatnia kase w TM puszczam na 2i3 albo 2x3
Powodzenia...
Dzis jak zwykle nie dam rady zagrac na 22-przez week porazki-od piatku tylko 5/10 i 2x4/10 ostatnia kase w TM puszczam na 2i3 albo 2x3
Powodzenia...
TS podreperowal mi troche budzet i mozna spokojnie dalej grac przez ok 1mc na samych wtopach :)
kameliowa a gdzie sie mamy podziac-na innych forach nas blokuja bo tylko o cyferkach gadamy ;D
Witam
Po dzisiejszej porazce o 14 wchodze na nowy plan typowania pt. "Wszyscy sie mylicie :)"
Wczoraj w testach 7 liczb dziabnalem :P
Po dzisiejszej porazce o 14 wchodze na nowy plan typowania pt. "Wszyscy sie mylicie :)"
Wczoraj w testach 7 liczb dziabnalem :P
Wg mnie droga wyglada znacznie prosciej-terminal-wydruk-przeslanie danych do HQ :)
anowy nie interesuje mnie zbytnio jakikolwiek kontakt z ludzmi TSu-chyba ze odbieram wygrana :)
A to co napisalem to moje spostrzezenia-skoro rozmawiales z nimi to trzeba bylo to ujac w wpisie :P
A to co napisalem to moje spostrzezenia-skoro rozmawiales z nimi to trzeba bylo to ujac w wpisie :P
A co do satelity to nie mam zielonego pojecia jak to jest rozwiazane :P
anowy tak apropo artb juz nie istnieje i panowie juz nie wspolpracuja razem :P a co do burz i zaklocen to masz racje bo chyba jest oczywiste ze terminal musi miec ciagly "kontakt z baza" a moja droga terminal-wydruk-HQ nie odnoila sie do tego ze terminal zbiera dane i pod koniec dnia wysyla je wszystkie do HQ
a co do telefoni mobilnej to raczej istnieje w kraju siec anten ktore przekazuja sygnal-jak juz to w wszechobecnej telefoni satelitarnej :P