Wpisy użytkownika kasika
Łącznie 1 756 wpisów w archiwum, pokazane od nr 225 671. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ok,rozumiem to ja trochę wcześniej obchodzę urodziny bo w marcu 10
korn życzę powodzeni oby tak dalej będę podglądała Twoje liczby a nóz widelec ...

stawiam na trzy liczby których nie puściłam bo coś mi się pokiębasiło w główce że wczoraj były 22,23,72
mala ja wczoraj wydałam na granie 140 20zeta zwróciło się dzisiaj dołożyłam do tych 20 dołożyłam 15 i puściłam następne z tego wygrałam 34zeta czyli jak widać na razie jestem w plecy

ja też bym mu nie uwierzyła tu jednego już poznałam co też się chwali ile to on nie wygrał

KORN dzięki
ale ja już to pisałam małej że w przyszłym życiu
ale mimo to dziękuję Wam że nie tracicie wiary we mnie
ale ja już to pisałam małej że w przyszłym życiu
ale mimo to dziękuję Wam że nie tracicie wiary we mnie
zastanawiam się co na wieczór puścić czy w ogóle mam jeszcze na wieczór puszczone ale może coś jeszcze dodać...
mala a Ty masz teraz dobrze jak trochę dłużej będziesz pracowała to wyczujesz czyje liczby warto ściągnąć ...miałam znajomą która pracowała w kolekturze i niektórzy klienci zostawiali jej te skreślone kupony
moje liczby na dzisiaj a nie mogę się zdecydować które skreślić;15,8,17,22,23,39,44,37,57,72,76,78,80,
jak tam wam poszło granie o 14 bo mnie dupiasto myślałam ze wejdą siódemki
226859. HARTGE 2011-02-14 (18:52) Warszawa
Korn 13 i 18 mam gdzieś na kuponie bo zagrałem
Korn 13 i 18 mam gdzieś na kuponie bo zagrałem
dzień dobry witam wszystkich buszujących po chat , ja chyba zacznę grać jokera wczoraj wygrałam 42,80zeta 

a tak sobie wczoraj puściłam parę numerków i okazało się że trafiłam jedną swoją typowaną i tą z maszyny
a ja dopiero parę razy wczoraj pierwszy raz cokolwiek wygrałam podobne do gry numerek
a tam co tam gry chciałam z tobą popisać a Ty nawet na gg się nie odzywasz