Wpisy użytkownika kasika
Łącznie 1 756 wpisów w archiwum, pokazane od nr 219 990. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
powinieneś siedzieć lub porozmawiać z kimś bliskim wypłakać się w mankiet to trochę pomaga nie pozwala zwariować
witam wszystkich w ukryciu którzy śledzą chat i tych którzy przewracają się na drugi 

dziękuję dobrze dopiero wróciłam z pracy i patrzę kto jest na czacie
chyba sobie wypiję na poprawienie humoru i zjem lody
chyba sobie wypiję na poprawienie humoru i zjem lodyjak ma się wygrać to się wygra nie ma znaczenia jakie to są liczby ja puszczam swoje i na chybił próbowałam na liczby które proponowali ludzie z tej stroni i jedna wielka dupa

przestaje grać w multi szkoda kasy mam na kogo wydawac nie ma co się co łudzić...
no to dobrze że świetnie się bawisz Darku oby tak cały dzień był udany a myślę że z Twoim poczuciem humoru na pewno będzie,pozdrawiam
hefajstos ty jak masz dojścia do dobrych klientów to powinieneś zrzynać od nich i tylko zgarniać kasiore
no tak ale ty chyba tez prowadzisz jakieś statystyki to zawsze można porównać ...
wiecie co ludziska trafiłam 5 z 6 te same liczby puściłam w zeszłą niedzielę tylko że na 14 nie weszły tylko na 22 ale ich na wieczór nie puściłam bo nie miałam kasy wczoraj powtórzyłam te same liczby i dałam na cztery losowania i dzisiaj po czternastej poszłam do kolektury żeby puścić na wieczór sprawdzam te które miałam puszczone wczoraj i tu bach wygrałam 120zeta szkoda że nie weszło 6 liczb to bym miała 1300zeta przynajmniej zwróciłoby się za ten rok no ale jak to mówią lepszy rydz niż nic a i jeszcze jedno dla tych którzy tego nie wiedzą czasami lepiej puszczać zakłady na parę losowań
na tym zdjęciu może tak wyglądają ale farbuję na egzotyczną czerwień
hosia
jestem okropnie zdegustowana tymi liczbami byłam pewna swoich liczb na 1000%
jestem okropnie zdegustowana tymi liczbami byłam pewna swoich liczb na 1000%KOSMATY Ty grasz w ogóle jakieś gry liczbowe bo nic nie ma na Twoim profilu
wędrowco dzisiaj śniło mi się że chodziłam w butach na wysokich obcasach i miały one nie do zdarcia fleki

ktoś jednak jeszcze nie śpi