Wpisy użytkownika kamillo723
Łącznie 153 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 703 374. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
czesc co proponujecie na 14 ?
n a 14 : 1,5,7,19,30,69
czesc wszystkim,kto by polecil jakas ładna osemeczke,Potrzebuje dodatkowych pieniazkow dziecko w drodze 20% odpalam
noo dobra,dam stawke razy 10 ryzyk fizyk ;
czesc wszystkim,jakas piateczka dzis na 14 ? ktos cos poleci ?
jak ciezko wygrac w tego lotka ehh
witam
jaka osemeczke proponujecie na 14 zagrac 10% od wygranej odpalam
czesc wszystkim
Jakies cyferki w Mm na 21 proponujecie?
nic nie wchodzi w tego lotka,nie da sie nic wygrac
Ile mozna czekac z dziada pradzada gra sie w lotka jestem 3 pokoleniemi najwyzsza wygrana to 5 w lotka 1991 to mozna bylo sobie pozwolic na kupno fiata,jedyna wygrana fajna,a przez tyle lat ile totalizator zarobil pieniedzy,wystarczy zobaczyc taka ciekawostke czym jezdzi prezez lotka
dała bys mi jakies wskazówki ewcia moze liczby jakies ?
czemu dopiero na piatek ?
Witam wszystkich mam do was pytanie ? czy jak jest gwarantowana kwota w lotto 2mlon ,Czyli przy najblizszym losowaniu bedzie do wygrania 2mln podstawowa kwota i jak bedzie z kilku zwyciezcow to kazdy dostanie po 2mln czy sie rozłozy ta kwota?
Witam was z tej strony pracownik kolektory lotto z Warszawa bielany,dzis kolo godziny 13 40 przyszedl do mojej kolektory pan ktory zagral 7 kuponow multi multi 8 liczb stawka razy 9 ,liczby na godzine 21 40 ktore moga sie okazac szczesliwe :9,11,20,39,52,55,64,69
nie powinienem takich rzeczy mowic bo to tajemnica panstwowa zakladow,ale w koncu jest jedna pula i kazdy moze tyle samo wygrac,wiec numerow lotto nie podam cieszcie sie dzis wieczorem wygrana w multi 8 ja zagralem stawka razy 10
pedzcie do kolektory bo i podrodze po szampana bo dzisiejsza noc bedzie piekna dla graczy ktorzy zagraja
zobaczysz mega mocny ze wejdzie to
witam was kochani,jakie liczby dzis na 14 proponujecie tak zeby piatke trafic
posiadam liczby ktore prawdopodobnie wpadna w dzisiejszym losowaniu jackpot(5 liczb) iestety 2 dodadtkowych ciezko powiedziec
9.11.18.37.49 grajcie na te liczby w jakpota dzis
225 mln do wygrania ,dzis wpadnie i to bedzie w polsce
czesc,witam was jakie liiczby proponujecie w mini na dzis ?
jakie liczby w multi na 14 dzis beda ?
czesc,jakie liczby na dzis w mini lotka ?
ja gram systemem codziennie jeden zaklad 7 liczb za 26,25 maxymalnie 3 trafiam.Cizeko 4 trafic
wiecej wygranych w lotka jest z zakladow chybil trafil
ja uwazam ze we wtorki jakos na chybil trafil czesto wygrywam
czesto mi w ten dzien na chybil cos wchodzi moze kulki maja rozstawione
w mini,ekstra pensja tylko,czasem keno
pracowalem w lotto jako przedstawiciel handlowy,wiec nieco sie dowiedzialem teraz zmienilem na branze fmcg
i nie napalac sie na miliony to podstawa!!!
Niektorych rzeczy nie moge powiedziec tajemnica mnie obowiazuje przez najblizsze 20 lat
,moge powiedziec ze w mini lotto sa prawdziwe wygrane moj znajomy trafil byly akurat 4 glowne wygrane ponad 60 tys trafil,
,moge powiedziec ze w mini lotto sa prawdziwe wygrane moj znajomy trafil byly akurat 4 glowne wygrane ponad 60 tys trafil,
mozna wygrac ,ale najlepiej nie oczekiwac ponad miliona
dzis w mini lotto beda 1,9
tak a reszty nie wiem jak narazie,i cozko bedzie wiedziec
w jakiej grze pan myslales ?
nie,w mini dzis bedzie postawilem zaklad systemem 7 liczb: 1,9,22,38,41,35,3
9 bedzie jeszcze
czesc,jakie liczby na dzis w mini proponujecie ??
ile kosztuje zaklad z 12 liczbami w mini sebastian ?
to duzo polowa mojej wyplaty,max 30 zl
jakie liczby proponujecie na 14 w multi ?
czyli jakie liczby wyslac ?
czesc po przeliczeniu wszystkiego co na lotka wydalem kupa pieniedzy,maxymalnie trailem 8 z 8 w multi 22 tys i co z tego wiecej przegralem,lepiej nie grac
witam wszystkich,wedlug pewnych analiz dzis na 14 mam taka fajna 7
6,9,18,22,44,55,69 zgarniamy dzis kaske stawka razy 4
6,9,18,22,44,55,69 zgarniamy dzis kaske stawka razy 4
8 ciezko wytypowac 3 razy w zyciu trafilem w tym 2 razy na chybil,ale 7 daje rade
Do zobaczenia po 14 oby w szczeliwych chumorach,cieszmy sie malymi wygranymi bo tylko takie kwoty mozna wygrac w TS
jaka 9 na dzis proponujecie ?
czesc wszystkim Jakie liczby dzis na wieczorne losowanie polecacie ?
czesc wszystkim '-
jakie liczby na 14 proponujecie szczesliwa 7 bo 50% wiecej
« Poprzednie 100Kolejne »