Wpisy użytkownika johno
Łącznie 9 601 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 367 691. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
śmieszne te banany są za napisanie nicka a nie ma ograniczeń w tworzeniu takich
tak, dałem jeszcze Koronę bts i zostało jeszcze kilka meczów może się uda
Barca chyba jakiś kryzys ma bo na razie przegrywają z Valencią... dobrze że nie grałem na nich
i Błaszczykowski który w lidze zagrał kilkanaście minut musiał nieźle błysnąć
ciekawa sytuacja...we wtorek padły dwie szóstki w Lotto, każda po 1 179 848,20 zł (obie w tej samej kolekturze w Poznaniu) czy to jedna osoba?
Junak, czyżbyś sugerowała, że TS wie jakie będą wylosowane liczby
każdy ma prawo do swoich poglądów... ja nie sądzę aby to było sterowane bo i po co... zysk i tak jest pewny
makler zauważ że kumulacje wolniej rosną część osób przerzuciło się na EJ
podobno te 2 szóstki w Poznaniu skreslily 2 różne osoby... tak mówili w tv kolektorki. ..ewenement
wiecie może dlaczego za napisanie niektórych nick'ów na czacie dostaje się bana?
to jest chore żeby tworzyć takie nicki, powinna też być blokada tak jak na czacie
tomi niech sobie tworzą ale nie takie Yebaka albo Yebielaski bo to nie jest normalne
agorafobia to irracjonalny lęk przed przebywaniem na otwartej przestrzeni a lęk przed pająkami to arachnofobia
w niedziele też się gra bo niedziela to jest dzień przerwy od pracy a nie od relaksu
Kubot/Melo grają jutro w finale w Szanghaju, drugi finał w ciągu tygodnia
junak, dzięki za @ choć nie wszystko rozumiem bo co z zestawami gdzie jest jedna albo zero trafień?
Junak, z wczorajszego wieczornego i z dzisiejszego losowania nie udało się stworzyć trójek, dzisiaj zagrałem kombinacją 2 trójek wcześniejszych czyli 6/6
jak Gibraltar wygrał to dlaczego nie nasi w piłce wszystko możliwe
jeżeli wydaje się tyle na gry, że nie cierpi na tym budżet rodzinny to jest
żeby wygrać z Włochami to musi być więcej zaangażowania i gry bez piłki, wbrew pozorom te mecze są ważne bo od tego zależy czy będziemy rozstawieni w losowaniu do eliminacji ME
można być słabszym technicznie ale zaangażowanie w 100% zależy od piłkarzy
druga połowa będzie lepsza najważniejsze że 0 z tyłu może jakieś zmiany
nasi nie potrafia grać bez skrzydłowych co ten Brzęczek kombinuje