Wpisy 3 373 535 – 3 373 634
7 października 2018 00:00 → 7 października 2018 10:33, 100 wpisów
Cześć
Teraz możemy sobie spokojnie porozmawiać
Teraz możemy sobie spokojnie porozmawiać
Tak wstanę a co ?
Idziemy gdzieś o 5 rano ?
Idziemy gdzieś o 5 rano ?
Dziś będziemy siedzieli całą noc i będziemy rozmawiali do 5 rano i nie trzeba będzie wstawać ok ?
witajcie
Chyba zdecydował się wreszcie skorzystać ze sławojki...
...niepolitycznie było by przeszkadzać
Więc-DOBRANOC
...niepolitycznie było by przeszkadzać
Więc-DOBRANOC
https://youtu.be/KvM1roZGDBE
Vondeoff dobranoc co to juz uciekasz?
Tak bo zmęcznym
Wróciłem ze stolicy Piastów i Jagiellonów
...i mi nogi w d...włażą
Wróciłem ze stolicy Piastów i Jagiellonów
...i mi nogi w d...włażą
To jest takie pitu-pitu, relikt poprzedniego myślenia
Czy sport jest amatorski, przecież teraz to zawodowstwo zarabiają tam kasę o jakiej zwykły zjadacz chleba nie ma wyobrażenia, podobnie z kulturą -bilety Ci sponsorują ?jeden dzień wyświetlania jakiegoś filmu i poczwórna kumulacja wzięta
nie mieszajmy systemów
Czy sport jest amatorski, przecież teraz to zawodowstwo zarabiają tam kasę o jakiej zwykły zjadacz chleba nie ma wyobrażenia, podobnie z kulturą -bilety Ci sponsorują ?jeden dzień wyświetlania jakiegoś filmu i poczwórna kumulacja wzięta
nie mieszajmy systemów
Rob... co nie zmienia faktu,że grający w gry ts są sponsorami a to już elitarny kub
http://s14.directupload.net/images/140903/g98qoygf.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Panoramix
Zgadza się niestety i co podoba Ci się taka sytuacja, że ktoś za Ciebie decyduje - kto tam ma zasługiwać na wspomaganie ? A może dopłaty należą się ssakom leśnym ?
Zgadza się niestety i co podoba Ci się taka sytuacja, że ktoś za Ciebie decyduje - kto tam ma zasługiwać na wspomaganie ? A może dopłaty należą się ssakom leśnym ?
Robal_36
Cześć
No teraz to możemy sobie porozmawiać
No teraz to możemy sobie porozmawiać
A słowo poważniej, pano, w Hiszpanii, tak jakoś kojarzę - kasa z loterii w pewnym procencie na swój sposób idzie na inwalidów i TO ma jakiś sens
Porozmawiać potypować i będzie miło
Grajta grajta panie i panowie
TS sie cieszy
Robal
emerytka
TS sie cieszy
Robal
emerytka
tomcio1972
Emerytka najlepiej jak pójdziemy razem do Fioletowe Budki i puściły kupon skreślony no pół. Wtedy jest szansa że wygramy dużo pieniążków.
Później pójdziemy na kawę spacer i kto wie jak to się skończy
Nie powiem Ci nawet że jest niedziela i nie gramy
Nie będę Ci ograniczał
Później pójdziemy na kawę spacer i kto wie jak to się skończy
Nie powiem Ci nawet że jest niedziela i nie gramy
Nie będę Ci ograniczał
SM.
Nie chcesz się ograniczać ?To się nie ograniczaj.
Chcesz grac w niedzielę? To graj.
Nie chcesz się ograniczać ?To się nie ograniczaj.
Chcesz grac w niedzielę? To graj.
Guzik mnie to obchodzi,co będziesz robił.Jesteś mi obojętny jak zeszłoroczny śnieg.
Nie pisz do mnie,tak będzie najlepiej.
Nie pisz do mnie,tak będzie najlepiej.
Robal to racjawyjatej...Jerzyk Janowicz....sprzedali sklep,dom zainwestowali w synia i...poleglialke to byly ich pieniadze
Witka emerytanie psuj sobie dnia bo widzialas co dostale w piatek...dzban
tomi77
Witaj.
Witaj.
Tez mnie ponioslo i nie zaluje...jednak dziwie sie ze prawie nikt sie za mna nie wstawil...
Ja zaraz tenus final Pekin...kibicuje Anastazji Sewastovej choc ciezko bedzie wygrac z Wozniacki...ktora wczoraj zmiotla Wang 6:1,6:3
nie zdarzyłem piwa otworzyć kawkę zaparzyć a już po igrzyskach było
Szkoda Adamka...pisalem ze juz 3 lata temu mogl konczyc...a tu podlozyli mu takiego byka...