Wpisy użytkownika johno
Łącznie 9 584 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 239 378. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
możesz sobie pisać co chcesz ja ci tego nie zazdroszczę ale za długo w tym siedzę żebym w to uwierzł
tylko że nawet nigdy nie widziałem twojego wpisu ze wlasnie wygrałeś a tym bardziej kuponu
mowie ze to nierealne...można mieć szczęscie raz czy drugi ale nie prawie ciągle byłbyś milionerem
jak masz takie szczęscie to graj stawka x10 będziesz miał co miesiąc 7000
to ty jestes super szczęsciarz bo jeszcze wiesz kiedy zagrać i wtedy wygrywasz
widzę że lubisz ostrą grę a jak dobierasz liczby ja miałem 4/7 ale stawką pojedynczą
ktoś na pewno wygra 7/7 bo promocja zwiększyła ilość zawieranych zakładów na 7 i ostatnio jest od kilku do kilkunastu wygranych 7/7 dla przypomnienia prawdopodobieństwo 7/7 to ok. 1:40 000
z tym bonusem to też nie do końca sprawa jasna bo u mnie w kolekturze mówili że bonus jest tylko zawieszony na czas promocji
czyli jak nie będzie innej promocji to bonus powinien być odwieszony ale nie ma info żadnego na stronie lotto Forsa
wydaje mi się że oni robią badanie co najbardziej przyciągnie grających i narazie nie mogąsię zdecydować
ja nie gram w keno jakoś nie mam do tego wirtualnego losowania przekonania
musiałbyś pogadać z olą ona grała w keno ale dawno jej tutaj nie widziałem
ktoś tu mówił że nie lubi ślązaków? ale ja np. nie wiem co to jest "zajs kapa"
oby dobra passa cię nie opuszczał ja narazie cienko w promocji tylko 3x3/7 i 4/7 ale liczę na więcej
te promocje nie beda co tydzien tylko raz na jakis czas moze co miesiac
dzisiaj duzo powtorek z wieczornego losowania tylko trzeba wybrac odpowiednie
Program Word możesz kupić albo jest też wersja online https://office.live.com/start/Word.aspx?omkt=pl-PL
możesz też pobrać wersję testową na 30 dni np. stąd http://download.komputerswiat.pl/tagi/microsoft-word do napisania pracy wystarczy
pojedyncza czwórka poniżej przeciętnej tylko 375 ale ogólny wynik ładny i tak
witam wszystkich, od dzisiaj nowy miesiąc nowe szczęście trzeba dobrać się do bonusika
widać że ts w ...uja leci bonus zabrali poszczuli tygodniową promocją i na tym koniec
takie promocje jak ze stawką 7/7 powinny być przynajmniej raz w miesiącu
EJ obniżył wpływy z innych gier widać to np po kumulacjach jak wolno rosną
ja tam w EJ nie gram bo kuszą niby wysokimi wygranymi ale szanse bardzo marniutkie wystarczy mi główna wygrana w naszych grach
to są tylko domysły bo oficjalnej informacji nie ma wogóle z informacjami na stronie ts-a jest kiepsko
teraz mówili na RMF FM ile zarabia trener niemiec na miesiąc 1.000.000zł
za dłubanie w nosie tyle mu płacą?
za dłubanie w nosie tyle mu płacą?
gramy bez bonusa bez promocji jak ktoś chce więcej siana to może podbić stawkę
Wczoraj Senegal zremisował 0:0 z Luxemburgiem to myślę że nasi też mają szansę na dobry wynik
towarzyski ale zawsze lepiej jak się wygrywa dlatego nasi w ostatnim meczu grają z Litwą żeby się podbudować
Litwa jest cienka jak barszcz co nie znaczy że nasi z nimi wysoko wygrają