Wpisy użytkownika johno
Łącznie 9 584 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 251 136. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
chcialem ladne liczby a tu doopa i nawet 2zl nic czekamy na wieczor moze cos sie odmieni na lepsze
https://www.forum.bukmacherskie.com/threads/najlepszy-legalny-bukmacher-to.147567/
Seba, a ty nie grasz w niedziele i święta więc jaka to jest systematyczność?
w mojej kolekturze ktoś trafił w zdrapce Super7 za 2zł 77 777 czyli jednak można
dzisiaj skuszę się jeszcze na Keno zobaczę co z tego wyjdzie bo jeszcze nie grałem
moim faworytem do mistrzostwa w Rosji jest Francja, grają moim zdaniem najlepszą piłkę
duża strata w kadrze bo z tego co mówią Glika wyeliminowała kontuzja
Arczi, jezeli szukasz pracy musisz wysylac CV a napewno ktos sie odezwie sytuacja na rynku pracy poprawila sie na tyle ze teraz pracodawcy szukaja pracownikow i mozna przebierac w ofertach
Przez UP mozesz nigdy sie nie doczekac mozesz jeszcze sprobowac przez jakas agencje
Pracodawcy zatrudniaja ukraincow w przypadkach jak nie maja wyboru ale zapewne wola polakow, Arczi a masz jakies kwalifikacje?
Wiadomo ze nikt nie bedzie dojezdzal 500 km do pracy ale napewno nie mieszkasz na wsi zabiej dechami z dala od cywilizacji. Teraz dojazdy do pracy to norma ja np dojezdzam 25 czyli 50 dziennie jak nie masz samochodu to zawsze mozesz sie z kims zabrac odpalajac mu dole
Krasnalek nie ma narazie promocji trzeba czekac az ts cos wymysli
moim zdaniem w pierwszej czworce na mistrzostwach bedzie Francja, Hiszpania, Brazylia, Belgia a Niemcy daleko
możesz kupić klawiaturę na USB nawiasem mówiąc nie miałem jeszcze nigdy problemów z klawiaturą
Arczi ty masz jakiś odwieczny problem z tą klawiaturą albo ci pisze same 1111 albo duże litery a teraz ci połyka litery czy aby coś ci się na nią nie wylało? USB to jest na kablu a bezprzewodowe są na bluetooth
chodzi mi o sposób doboru liczb w Keno i jak długo ciągnąć np. te same liczby czy co ileś losowań zmieniać
zagrałem kiedyś na 6 liczb kilka losowań i mialem kilka 3/6 i jedną 4/6
logitech'a polecam ja mam myszkę bezprzewodową i działa super ma jeszcze ten plus że światlo lasera jest niewidoczne
ja używam myszki do laptopa bo jakoś wygodniej mi się operuje niż touchpadem właściwie jest to myszka Lenovo sygnowana logiem Logitecha jest mała lekka w sam raz pasuje do dłoni i na razie niezawodna
witam ale Nawalka wybrał sklad co tam robi Pazdan Cionek Milik cienko to widze
Kownacki lub Teo zamiast Milika i Bednarek zamiast Pazdana i bylaby atak to bedzie obciach i w ataku i w obronie
Nasi juz sa mistrzami..... w podawaniu pilek w poprzek boiska i do tylu szkoda ze statystyki tego nie uwzgledniaja i to sie zemscilo jak rowniez male zaangazowanie w gre i brak pressingu mozna przegrac ale po walce
To nie kibice sie odwracaja od pilkarzy tylko sprawiedliwie oceniaja bo jak mowilem mozna przegrac ale po walce ja stracilem wiare jak Nawalka podal sklad
Lewy akurat nic wiecej zrobic nie mogl jak tylko byl przy pilce to mial trzech dryblasow obok byla okazja dla drugiego napastnika aby sie wykazac ale jak Milik gral kazdy widzial pytanie dlaczego Kownacki nie gral od poczatku
Ja sie dzisiaj wkurzylem bo odstawilem dwa dni temu jeden staly kupon i byloby 7/10 ehh dzisiaj o 14 mam w stalych
No to sie nazywa pech bo dawno nic nie bylo i chcialem ograniczyc koszty dobrze ze to nie bylo 9/10 lub 10/10
Ja nigdy nie gralem a ostatnio pare razy puscilem tylko nie wiem jaka jest najlepsza strategia do tej gry ja puszczalem na 5 skreslen
najbardziej chodzi mi o to jak dobierać liczby na ile losowań puszczać i czy zmieniać liczby czy może grać ciągle to samo
dzisiaj puściłem 5 liczb na 3 losowania i było 4/5 zawsze coś ale co dalej
rozmawiałem z jednym gościem w kolekturze i mówił że kombinował z liczbami i tylko jakaś drobnica wchodziła więc puścił 5 Ch/T ze stawką x10 i wygrał 2,5tys
wiem że dużo idzie dlatego nie zamierzam grać w Keno codziennie tylko co jakiś czas