Wpisy 3 246 673 – 3 246 772
29 maja 2018 00:00 → 29 maja 2018 06:40, 100 wpisów
https://youtu.be/fGzISmJzyi8
juz rok temu psy wieszał na liczbach,,jest jeszcze kilku takich na MP
Z tego co pamiętam to Ty makrelo potrafisz tylko innych cytować, bo nie masz wlasnego zdania i przebywasz na MP całe wieki Albin coś tam,itd... to, by była puenta na koniec...
Cześć
Co robicie ?
Wygraliscie dziś coś?
Ja rano 4/5 w Mulatkę a wieczorem 3/7 też w Mulatkę
W mini zagrałem to mam 1 liczbę i 2 oboki
Tak to jest
W Extremę nie gram bo nie chcę się we wszystko wciągać
Gram rano 5/5 a wieczorem 7/7
Może jutro zagram 10/10 bo mam czutke ze lada moment padnie bonus
szkoda ze luckyloser1 odchodzi sebastian nie?
W Mulatkę
A dlaczego odchodzi? Fajny gość
I gdzie teraz pójdzie?
luckyloser1 trzymaj sie ciepło i nigdy sie niepoddawaj niewiem dlaczego odchodzi przykra sprawa
Może ma zły dzień? Niech nie odchodzi.
Pamiętajcie wszyscy grający. Gramy za tyle aby nie było żal w razie przegranej
ja dzis wysłalem 1 od tak na 10/10 i dupa zimna tylko 3/10 trafilem i te liczby ktore podawalem gryksowi rano, a trafilem 46,47,i 48 ktora dolozylem jutro moze zmienie taktyke moze zagram na 5/5 lub 6/6
Nie graj Arczi na 10 prosiłem Ciebie o to
Wygrasz 5/5 to wtedy graj i na 10 liczb
3 246 645 Sebastian_M
Ale trzeba przejść etapy
no tak bede probowal te 5/5 chycic
Przeczytałem
no wlasnie
Każdy robi co chce. Nie popieram ale nie ja o tym decyduję
ja jestem zatym aby tu bylo jak najwiecej wporzadku ludzi a nie zeby ktos odchodzil z tad
Fajny gość i niech z nami zostanie
Też jestem tego samego zdania
tez jestem za tym aby został
Trzeba z nim porozmawiać
Co szykuje na jutro ?
Szykujesz
Dziś obstawiam 39 to weszło 38 i 40
Normalne jaja
Ale dobre i 3/7
ja wczoraj obstawialem te liczby 39,40 i nieweszły wiec je wywalilem tez i zastapilem innymi
ale bedac dzis w kollekturze slyszalem jak gosciu mowil ze chyba 5z 5 bedzie na promocji ale niewiem czy to byl zart tylko czy cos prawdy bo znajomi sie smiali,
narazie nic nie szykuje jeszcze sie w liczby niezaglebialem nie lukalem nigdzie
Dlaczego żart ?
Od przyszłego tygodnia ma być promocja
Jeszcze nie wiadomo na ile liczb
Tak
no niewiem bo jak wszedlem do kolektory to moj kolega ktory gra w keno krzyknol no moje szczescie przyszlo:on ostatnio przymnie w keno w ciagu 8 minut 2 razy pod rzad trafil 5/5 w keno, mowi ze ja mu szczescie przynosze, kolega kolektor si zdziwil ze wysylam kupon na 10/10 bo widzial ze 7/7 wysylalem przez caly tydzien,
i mowi domnie kolektor to teraz pewnie moze jaka promocja bedzie na te 5,/5 a mi to wydalo sie podejrzane, ale wszyscy wybuchli smiechem tez dlatego mowie ze to chyba byl zart z jego strony albo cos wie a niechce powiedziec, wiesz ja tam nielubie sie bawic w jakies plotki ale mnie to zastanowilo a moze akurat cosd w tym jest prawdy a mpze i tak bedzie kiedys?
Zobaczymy
Oby jak najszybciej zrobili jakąś promocję
TS działa bardzo wolno
Mnie się wydaje że tam potrzebny jest nowy prezes
Konkretny
no przydalo b y sie ale kto wie a moze my zrobimy jakas promocje dla tesika, przestaniemy jakos grac na jakic czas co?
Taki który nie boi się wprowadzić zmian
Tam są ogromne pieniążki do zarobienia tylko trzeba dobrze tym zarządzać
A nie takie flaki z olejem
nie niech sobie bedzie ten co jest mi tam nieprzeszkadza zmiany to niedlugo beda jak ceny pojda w gore i stawka za kazdy zaklad pojdzie w gore wtedy odechce sie nam zmian
Chcesz przestać grać?
Arczi zapewniam Ciebie że w najbliższej przyszłości nie podrozeja zakłady
Jak Mulatka będzie droższa niż 2.50 przestanę grać natychmiast.
Jak mini będzie kosztowało drożej niż obecnie nie będę w to grał
nie nieprzestaje grac narazie gram poki jeszcze mam za co to gram ale chyba przerzuce sie na mniejsze uklady tak 5/5 6/6 nie bede gral na 10/10 i tak nietrafie tej 10/10 wiec szkoda kasy na takie uklady
Teraz czasami wysyłam lotto. Jak to co wymieniłem podrozeje to przestanę wysyłać też lotto
Arczi nie możesz zakładać że nie wygrasz 10/10
ja niegram w lotto szkoda kasy i tak 6/6 tam niezlapie
Masz złą strategię. Moja rada ponownie. Graj 5/5 Wygrasz 700 zł to połowę przeznaczony na ponowne granie a połowę dla siebie
wole mulatke na 5/5,6/6 7/7 i moze sprobuje jeszcze 8/8 nak dla przykladu
Co się Tobą dzieje. Miałeś tyle optymizmu a co się stało?
3 246 741. no tak chce zrobic wlasnie tak jak mowisz
Vonde
58 jako pewniak
Arczi Masz pewniak na jutro ?
moj pewniak na dzis na 14 tj 1
1.58
dobra uciekam juz spac narazicho Dobranoc kolorowych snow zyczea o 14 wusokich wygranych wszystkim
4 .34.59
Idziesz już spać?
Dobrej nocy
3 246 752 , 3 246 753. tak ZEBY JUTRO NIEZASPAC I WYSŁAC KUPONIK NA 14 TA SEBASTIAN DZIEKUJE i wzajemnie