Wpisy użytkownika jetta
Łącznie 9 417 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 833 567. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
1 833 523. jetta 2013-12-13 (20:29) mówi się - idę na pole
Kris, kto może?, co może?, nie jarzę...
Kris, kto może?, co może?, nie jarzę...
szukałam szczęścia w piątek 13-go, spotkałąm tylko zakonnicę z torbą, co dało się zauważyć w losowaniu o 14...
piotrek, ja mam dziś 2,16,19,20,25,33,34,72- się mi wyśnła kupa węgla na środku domu i dach przykryty folią...
i kuźwa wilgoć na ścianie... ot, takie pierdoły, ale to niż mój stały koszmar ze spadaniem...
e, no Kris, spoko, liścia Ci nie zapodam, bo po 1. primo po kabelkach nie poleci, po 2. primo az tak pruderyjna nie jestem
Lila, a wiem to?, jak odwiniesz i smark wargę przetnie, to jak ja na święta wyglądać będę???
Piotrek, no właśnie nie orientuję się w cenach, ale przydałoby się coś dorobić na boku
Kris, cicho siedź, bo jeszcze się i Tobie dostanie, a tego byś nie chciał...
a wiem Ci to? ja i jolcia przegrałyśmy wczoraj z emerytką walkę o Moneta, co zmotoryzowanej szukał...
Nie krzycz na Lilę, bo ona wystarczająco dziś podminowana chodzi...
Karwa, biednemu to zawsze wiatr w oczy, ch..j w dupę, nóż w serce i chleb masłem do ziemi...
max, to nie oznaka wk... zdenerwowania, tylko mnie si ta karwa wasza podoba
Julek! co to za teorie spiskowe?
Jestem sobą (tzn. znana pod nickiem jetta) i never ever nie byłam tu kimś innym! Bój się Boga!
Jestem sobą (tzn. znana pod nickiem jetta) i never ever nie byłam tu kimś innym! Bój się Boga!
piotrek- wystarczy Ci ten wpis?
1 833 856. jetta 2013-12-13 (21:51) mówi się - idę na pole
Karwa, biednemu to zawsze wiatr w oczy, ch..j w dupę, nóż w serce i chleb masłem do ziemi...
1 833 856. jetta 2013-12-13 (21:51) mówi się - idę na pole
Taki Ci to już mój los. Karwa, Chyba naprawdę pierwszy milion trzeba ukraść...
Piotrek, dzieki, jak dam radę to sie puszczę, jutro busy day.
Juliusz, uspokój emocje!
Juliusz, uspokój emocje!
Panowie! Jetta karmi zwierzyniec i idzie w ramiona Morfeusza.
Dobranoc Wam szanownym Panom I Paniom tez, jesli takowe na pobojowisku zostały...
Dobranoc Wam szanownym Panom I Paniom tez, jesli takowe na pobojowisku zostały...
dobry wieczór raz jeszcze ściągam nielegalnie mp3 inie mogę kompa wyłączyć
wk.. mnie to, pisze raz i drugi, że czytam se was długo, i w końcu się dołączam, a tu jakieś obrabianie tylka po godzinach!
Wasyl, masła se ukrój kawałek i wraź do gęby, jak Ci się tam natłuści, to Cie smyrac nic nie bedzie i chyrlać też
No to Góral pełną gębą, ja mam w sumie bliżej do Katowic niż do Krakowa... a góry to widzę jak dobra pogoda jest, więc temu niskopienna
Wasyl, no fakt, ja tu tak miło zostałam powitana, że aż dziw, a to że ktoś mnie bierze za kogoś innego, to nie mój problem, dopóki nie mam tylka obrabianego...
nie, mlaskam, i taką górę słonych oscypków bym zjadła- jak ten indor, smaka mi narobiliście, chorera, tymi oscypkami... a ja nie jem kolacji, a już tym bardziej nie po północy...
Wasyl, jutro do kowala po stalowe galoty jadę
Piotrek, nie mam ani sztuki i to mnie teraz boli, a to Wy jesteście winni!!!
Piotrek, nie mam ani sztuki i to mnie teraz boli, a to Wy jesteście winni!!!
Kołderka zaśliniona, poduszka mokra, takie mam smaki przez Was, gdzie ja mam spać teraz?
no nie wiem, z kim Ty sypiasz, ale jesli oferta aktualna, to w czwórkę...
Kiedyś był Tosiek, ale poszedł w ch... i slad po nim zaginął, więc została mi Kropka...
Piotrus, nie tęsnij za mna tak bardzo, bo oczy swe wypłaczesz se...
michu30, ktoś na pewno
ale do przestępstwa nie zachęcam, broń Boże!!!
ale do przestępstwa nie zachęcam, broń Boże!!!
jaro, nie dziękuję, postoję, za bujną wyobraźnię mam i potem się będę bała wejść do wanny, że nie wyjdę...