Wpisy użytkownika jetta
Łącznie 9 417 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 831 165. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Heloł.
Ja tylko na chwilę, sprawdzić, czy mogę się już dziś fo nową furę dla się udać, bo mój mnie wpienia już...
Ja tylko na chwilę, sprawdzić, czy mogę się już dziś fo nową furę dla się udać, bo mój mnie wpienia już...
Zamit. Ja się nie poddaje. Walczę z Tyranią Sakramencką. Ja ją kiedyś oskubię i odbiorę co moje i rozdam, jak Janosik, jak Robin Hood. Ale na początek se nowe auto kupię... Kiedyś w końcu celnę... I taki mam plan.
Nie nowe, co by nie kolało w oczy, ale jakieś takie kuna co odpala bez problemu, wiem powinnam zadbać, ale ja już nie mam sil co by do mechanika non stóp jeździć...
Mam uzywane, sprowadzane , nie narzekalam, ale coś sie zeźlił ma mnie i odmawia współpracy.
Panoramix, zakopie, a co? Mam taki lasek znajomy, od dębu 5 krokow na północ i 4 w lewo. Nikt nie znajdzie. Se będę wyciągać po stowce...
W okolicy wygrali kiedys 6. Ponad 10 lat temu Auta kupili, dom odpicowali i tyle, kasa sie skończyła, aut już też nie mają. Cienko przędą. Nowego nie chce. Różne elementy w okolicy są... Strach.
Emerytka
Piotrek, ale dobrze wiedzieć, kto w czym siedzi... Zawsze sie może przydać
Piotrek, ale dobrze wiedzieć, kto w czym siedzi... Zawsze sie może przydać
Ja gram na stały zakład, puszczam i czekam az wejdzie. A ze snu dzisiejszego na 14 weszłyby mi 2,4,8, 20,24, gdybym kuna puściła.. Czekam więc na 16,42, 53, jak wejdą, to sie wk... zdenerwuje, bo nie mam jak puścić... I zacznę wierzyć do końca w prorocze sny.
Kuna, nie przywitałam sie z Robalem, który mię moim nowym nickiem powitał..
Piotrek, nie bawie sie w trawę, wolę obrzydliwe, smierdzace papierochy
Ale mam postanowienie, jak w dużego celne 5 lub 6 to rzucam to ku... pieroństwo.
Piotrek, właśnie kuna, że nie. To se obiecalam i to spelnie! I już mi z życia tylko jedno na p. zostanie...
Jolcia, nie przejmuj, mi też oprócz włosów z głowy nic nie wychodzi... Będzie lepiej. Ten 2013 to w ogole jakiś pechowy jest...
Dla mnie pechowy i zdania nie zmienię(przynajmniej na razie) 2013 ma trzy tygodnie, żeby sie poprawić, choć jednej rzeczy sie już nie ufa...
Nie mogę narzekać. Zbluźnilabym, gdybym to zrobiła... Inni mają gorzej, a ja tak zrzędzę , bo już taka nasza mentalność. Ci którzy naprawdę mają źle nie mówią o tym...
Co wy tak na tą 13??? 12 ma być, bo jeszcze jedno takie losowanie i kuna zaczynam wątpić... Robal już dziś nazwał mnie Hanką....
Słuchajcie. Ja nie mam zamiaru ani intencji sie z kimkolwiek kłócić, ani kogokolwiek obrażać.
Nie szybciej, tylko w tel. i mi przeskakuje ekran przy pisaniu...
Witam wszystkich
Dawać czarne koty, drabiny, zakonnice z torbami!
I had a dream...
2,16,19,20,25,33,34,72 i takie cuś mam.
Oby wlazło, bo bedzie dym...
Dawać czarne koty, drabiny, zakonnice z torbami!
I had a dream...
2,16,19,20,25,33,34,72 i takie cuś mam.
Oby wlazło, bo bedzie dym...
Dobra, jade szukac szczescia. Albo se zdrapne coś jeszcze... Powodzenia wszystkim
Kris24- z Bielska.. to na Hrobaczą Łąke najbliżej, chyba, że na Szyndzielnię kolejką...
1 833 514. jetta 2013-12-13 (20:27) mówi się - idę na pole
Max, witaj
Max, witaj
Monet, jeszcze mi nie zaszkodziłeś, jeszcze...
z maxem się szturchamy
z maxem się szturchamy