Wpisy użytkownika jetta
Łącznie 9 417 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 836 830. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wyprana, złośliwcze
Tylko mi tu nie wyjeżdżaj znów z oscypkami, bo nie strzymam i se pojadę do marketa podróbkę kupić
Tylko mi tu nie wyjeżdżaj znów z oscypkami, bo nie strzymam i se pojadę do marketa podróbkę kupić
Piotruś, typuję co śnię...
Bo ja już karwa(mówiąc lilowym sposobem) nie wiem jak mam tego pecha odczynić; kotów czarnych nie mam, nie solę, co by mi się nie miało co rozsypać, drabinkę mam niewysoką, żeby pod nią nie przechodzić, ostatnio w nocy chyba widziałam spadająca gwiazdę, i nawet se karwa w końcu tę podkowę znalezioną powiesiłam!!!
Bo ja już karwa(mówiąc lilowym sposobem) nie wiem jak mam tego pecha odczynić; kotów czarnych nie mam, nie solę, co by mi się nie miało co rozsypać, drabinkę mam niewysoką, żeby pod nią nie przechodzić, ostatnio w nocy chyba widziałam spadająca gwiazdę, i nawet se karwa w końcu tę podkowę znalezioną powiesiłam!!!
No Lila, i wisi tak, żeby do niej szczęście wpadało, odwrócona w literę U... czekam, aż się nazbiera...
no ja już kuna nic z tego nie jarzę, ale może to i dobrze...e jarzyłąm o co Wam tu chodzi, ale nieważnie, będę dłużej żyć
Profesor
Piotruś, jestem
Profesor
Piotruś, jestem
Piotrek, kiedyś miałam, ale nawet nie pamiętam numeru, a na tym kompie to chyba go w ogóle nie używałam...
lila, niech peknie w końcu, mnie te 7 baniek w zupełności wystarczy...
ej, no sorry bardzo, jaki wpindol??? czy ja mówiłam że idę spać?
a Ty co? damski bokser?
a Ty co? damski bokser?
no dobra już dobra, a to niby przepraszam, monopol mam na Ciebie???
oj przestań bo się czerwienię i się będą napieprzać, że tu jakiś romans się kroi...
no Piotruś, ktoś kto czyta, to i tak ma chyba zdanie że Ty na dwa fronty jedziesz...
elegancka koszula w kolorze fuksji do garniaka, jest ok, ale spodnie?... nieeee....
bujną mam wyobraźnie, ale nawet nie próbuję sobie Ciebe w różowych spodniach wyobrażać, dlatego chyba...
Miisiek
http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:VW_Jetta_V_GLI_20090716_front.JPG
cudo...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:VW_Jetta_V_GLI_20090716_front.JPG
cudo...
Piotrek, no przecież zbijam się tu z Ciebie, a Ty to na powagę bierzesz???
ale, ale, Ty jesteś świadkiem Pana Młodego, czy... Pana Młodego???
Spoko, nie ma sprawy, tylko nie wiem, czy przeźroczyste, mleczne, czy makarony?...
więęęęęc... mam do zaproponowania
siemens c35
nokia 3510i
nokia6070
samsung L760
nokia 6680
nokia 7020
do wyboru do koloru
siemens c35
nokia 3510i
nokia6070
samsung L760
nokia 6680
nokia 7020
do wyboru do koloru
Miisiek, obojętnie, może być nawet Lexus, albo Infinity, byleby jeździł
teraz mam wolne, to w sumie o byle której, ale roboty do zaj..., a Ty?
Piotrek, ale żeby zgłupieć, to tzreba być choć przez chwilę mądrym...
o ile się coś przyśni... bo takich pierdół jak dziś to dawno nie było...ale 3 weszły
najwyżej z tel napiszę, bo kompa nie włączam w dzień, za bardzo wciąga...
Dzien dobry
28,37,56.
Tak piękny dzień trzeba porządnie wykorzystać.
Papa
28,37,56.
Tak piękny dzień trzeba porządnie wykorzystać.
Papa