Wpisy użytkownika jarek21
Łącznie 3 888 wpisów w archiwum, pokazane od nr 666 834. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
teraz tylko 2zak wszystko zalezy od kasy lepiej mi idzie w bukmacherce
witam dzisiaj 6,16,26 stawka razy 10 od sierpnia nie było już wielki czas na nią aby weszła
lilkaprofesorsniły mi sie ryby dzisiaj co to może znaczyć ktoś wie
kuzwa gdzie są 6 od poczatku lesne dziadki z ts dobrze wiedza ze dawno ich nie było to nie dawaja ich{{wsciekly}
jak polak ustawiał liczby to sie wygrywało a ten amerykanin tylko kombinuje pajac jeden
toto-mix,sts i fortuna tam grajcie pieniadze leza na ziemi tylko je trzeba umiec podniesc
emeryt ja obstawiam wysokie kursy tzn niespodzianki w piłce i gram na remisy w nba spróbuj jak takie kursy ci wejdą to duza kasa jest na pewniaki tez gram ale swoje ulubione zespoły w hokeja tez czasem gram ale tylko 2 mecze
w tygodniu troche wygrałem postawiłem ze malaga wygra do przerwy z realem prawie 15 kurs był
matti zastanawiam sie nad tym ale trudno wybrac no i bez podatku no ale nasz rzad juz mysli jak temu zapobiec
ale musiałbym założyćkonto internetowe słyszałem ze bet at home jest dobry
lilkasłyszałem że mają oddać pieniądze nawet za nie trafione kupony wstecz do 5 lat
lilkaprofesorna wieczór 6,16,26 w ciagu 3 dni powinny wpaśc ciekawie czy to czytają ludzie z ts
witajciepomozcie mi jaki najlepszy anty wirus bezpłatny jest najlepszy bo musze zainstalowac dzisiaj
witam wszystkichpomózcie zna sie ktoś dobrze na komputerach nie moge wysłac mp3 z telefonu do laptopa przez bluatooh wyskakuje błąd
eksplikator z choinki sie urwałes niewiesz ze numery sa ustawiane nagrywaj losowania i jak kulki chodza w lottomacie
wojtas dotamu mnie gorąco właśnie leże na plaży w mielnie i się opalam i pije piwko
już czas aby coś więcej wygrać ile można czekaćpiwko dla wszystkich
kathysami milionerzy jeszcze buki upadną slim61 a wiesz ile ja wygrałem ale nie bede sie chwalił emerytto wygrywa
puchar hiszpani real-malaga do przerwy0-2 kurs 16 zł za 100 puszczone tak sie gra panowie slim61
emerytmasz juz jakies typy na dzisiaj ja gram na remisy w nba jak ci pisałem kiedys
wiem mam zapisane jestem na biezaco tylko ja nie gram pojedynczo tylko systemem 2z3-2z4jak wejdzie to kasa wieksza
ciezko trafic albo jeden remis a reszta meczy albo 1lub 2 punkty roznicy
w styczniu raz trafiłem 2 remisy 2z4 100 wpadła podwójnie 2 razy jeszcze było ale nie trafiłem na dniach powinny byc remisy długo nie było kasa potrzebna
ja tak gram juz 10 lat w nba i zawsze były z tego wygrane nawet duze w miesiącu raz jeden rok lepszy raz gorszy jak w życiu
czytałem to dla mnie wygrana to intuicja statystyki i na końcu dopiero szczescie które jest potrzebne w życiu o to przepis na wygrywanie
aby wygrywać trzeba grać ale z głową lepiej małe sumki czesto niż troche wiecej ale bardzo rzadko u buka można zawsze coś wygrać
witaj emerytw nba 3 remisy były trafiłem 2 w systemie 2z5 100 wpadła trafic 3 remisy na jednym kuponie to była by kasa
podobno w mielnie jest +37 stopni kto może niech jedzie nad morze