Wpisy 678 718 – 678 817
4 stycznia 2012 00:00 → 4 stycznia 2012 11:09, 100 wpisów
chcieli tymi 24 złociszami zwabić klientów. okazało się że nie zwabili a dokładają do biznesu.
zamiast przywrócić Lotto po 2zł to wolą kombinować.
sami wiedzą, że wprowadzenie 3zł za zakład to był błąd, ale oficjalnie się nie przyznają, bo by im korona z głowy spadła
zamiast przywrócić Lotto po 2zł to wolą kombinować.
sami wiedzą, że wprowadzenie 3zł za zakład to był błąd, ale oficjalnie się nie przyznają, bo by im korona z głowy spadła
Robal i to porządny
MCSI
twierdzą, że przeprowadzają badania opinii wśród grających
majoreczka
- inaczej mówiąc to - było pod moim i często tak jest że źle interpretujemy ja tą <palec czoło> umieszczając też nie kierowałbym do Ciebie
twierdzą, że przeprowadzają badania opinii wśród grających
majoreczka
- inaczej mówiąc to - było pod moim i często tak jest że źle interpretujemy ja tą <palec czoło> umieszczając też nie kierowałbym do Ciebie
Robal >> taa, pewnie zapytali woźnej w oddziale i wielce "prowadzili ankiete"
Robal, emotka była skierowana nie do Ciebie a ogólnie
and now
and now
Robal, mój tok myślenia, kojarzenia jest bardzo bardzo bardzo sprawny, działa bez zastrzeżeń.
badania?
Robal 36 o bardzo ciekawe a Ciebie pytali o zdanie? Bo mnie nie... zaraz może nie było mnie w domu a oni jako firma przyjazna ludziom i graczom pukała do drzwi i pytała: jak się Pani/Panu podoba, że trójka jest płatna 24 a nie 20 złotych. I większość odpowiadała: bardzo złe rozwiązanie, wolę mniej dostawać za trójkę. I może jak twierdzili pytali przed podwyżką ceny zakładu? Czy Pan/Pani woli płacić 2 złote za zakład jak dotychczas czy może 3 złote. I większość zapytanych odpowiedziała. Wspaniały pomysł wolę płacić więcej, mam tyle kasy, że nie wiem co z nimi zrobić, a teraz już będę wiedział/a - zapłacę więcej za zakład Lotto. Genialne. Totalizator to firma pełna wspaniałych pomysłów, przyjazna graczom.
torsan
o lipiec, sierpień słoneczko, piasek (gorący)
http://serwis.lotto.pl/183-4ac0aefd59dea.htm
12 lutego 2011 w Żaganiu padła rekordowa wygrana za âpiątkęâ warta 275 432,30 zł. Wylosowano wówczas liczby: 2, 20, 22, 23 i 40.
maja za malo placone zeby zaktualizowac
ta strona lotto to tez na sztuke... nic im sie nie chce tam pisac i dodawac.....
papa
12 lutego 2011 w Żaganiu padła rekordowa wygrana za âpiątkęâ warta 275 432,30 zł. Wylosowano wówczas liczby: 2, 20, 22, 23 i 40.
maja za malo placone zeby zaktualizowac
ta strona lotto to tez na sztuke... nic im sie nie chce tam pisac i dodawac.....
papa
torsanowi się pewnie marzy, gorący .... na plaży
torsan ja wiem, że ty wiesz
Jakaś paranoja na stronie Lotto. Wprawdzie nic nie wygrałem we wczorajszym losowaniu ale żeby coś takiego robić. Podawać, że za czwórkę 269 złotych a teraz, że 195. I za trójkę jest poprawione, że 24 złote. Może specjalnie tak zrobili, żeby pokazać o ile jest czwórka niższa przez wyższe trójki, żeby mieć pretekst do powrotu do 20 złotych bo to im się bardziej opłaca.
Dzień dobry.Powodzenia życzę wszystkim.
dzień dobry
http://www.youtube.com/watch?v=58gzkb4VJuE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=58gzkb4VJuE&feature=related
W piątek Trzech Króli....piekę ser z makiem na kruchym spodzie...hee
Eryka >>>fajny przepis bo do maku dodaje sie część sera i jabłka i na to następna porcje sera...piekłam go na święta super jest.
spook bedą rodzynki
spook bedą rodzynki
spook jabłka nadaja smak i wilgoć w cieście
mam dobry przepis na keks z rodzynkami ...z włoch ten przepis ...ale pyszny tez jest..mniam mniam
mam dobry przepis na keks z rodzynkami ...z włoch ten przepis ...ale pyszny tez jest..mniam mniam
Pasko popraw się bracie
Masz źle wpisane wypłaty LOTTO z ostatniego losowania
Niektórzy mogą być zawiedzeni przy odbiorze wygranych
Masz źle wpisane wypłaty LOTTO z ostatniego losowania
Niektórzy mogą być zawiedzeni przy odbiorze wygranych
eee japka są za kwaśne do sernika i ogólnie do sera niezbyt pasują; sernik to powinien być ser , żółtka, masło a mak ewentualnie jako druga warstwa;
to ja już uciekam, bo mnie kobieta pogoni
to ja już uciekam, bo mnie kobieta pogoni
Dopisano wygrane lotto - BRAK 6/6 - KUMULACJA !
Witam. Dzięki za informacje, poprawiono. Wstępnie lotto tak podało, że za 3/6 20 zł oraz przez to odpowiednio większe wygrane za 4/6. Potwierdza się jak zwiększenie wypłaty za 3/6 wpływa na zaniżenie tym, którzy trafili 4/6.
MCSI z 678740
>>...Podawać, że za czwórkę 269 złotych a teraz, że 195. I za trójkę jest poprawione, że 24 złote...
...bo to im się bardziej opłaca...<<
ONI - to tak naprawdę mają w noooosie, czy za tróję będzie 20, czy 100 zeta - a przynajmniej jest tak w tych grach, gdzie r.z.e.c.z.y.w.i.ś.c.i.e wygrane to 50 % wpływów - i tu -
w procentach przeznaczanych na wygrane i w cenie zakładu jest pies pogrzebany
dobrego
prawie wszystkim
>>...Podawać, że za czwórkę 269 złotych a teraz, że 195. I za trójkę jest poprawione, że 24 złote...
...bo to im się bardziej opłaca...<<
ONI - to tak naprawdę mają w noooosie, czy za tróję będzie 20, czy 100 zeta - a przynajmniej jest tak w tych grach, gdzie r.z.e.c.z.y.w.i.ś.c.i.e wygrane to 50 % wpływów - i tu -
w procentach przeznaczanych na wygrane i w cenie zakładu jest pies pogrzebany
dobrego
prawie wszystkim
spook
bałbyś się tak kruchej istoty ?
jaPko do wszystkiego pasuje
i co - pomogło ?
bałbyś się tak kruchej istoty ?
jaPko do wszystkiego pasuje
i co - pomogło ?
Nie chcę się wdawać dyskusje geopolityczne, ale faktycznie
płeć piękna, ostatnie kilkaset lat, jest pod pewnymi względami...
płeć piękna, ostatnie kilkaset lat, jest pod pewnymi względami...
Robal 36 >>> z moich "trójek" co Ci podawałem i nie powtarzające się liczby w nich
02-14-72
12-19-25
53-56-59
37-43-44
masz strefowo 8/8 w 81 kuponach
lub
masz strefowo 6/6 w 27 kuponach lub 3 x 6/6 w 108 kuponach
Ja minąłem się o jedną liczbę.
Ustrzeliłem 3/4 -- i gdyby weszło 19 byłoby w sumie 31k!!!
http://i41.tinypic.com/2128ozd.jpg
02-14-72
12-19-25
53-56-59
37-43-44
masz strefowo 8/8 w 81 kuponach
lub
masz strefowo 6/6 w 27 kuponach lub 3 x 6/6 w 108 kuponach
Ja minąłem się o jedną liczbę.
Ustrzeliłem 3/4 -- i gdyby weszło 19 byłoby w sumie 31k!!!
http://i41.tinypic.com/2128ozd.jpg
677739 -koszt 48x 2,50 = 120 złotych
tomcio - przy ilu trafionych daje pewny zwrot ?
tomcio - przy ilu trafionych daje pewny zwrot ?
Witam serdecznie
witam wszstkich
oj wczoraj za duzo tego było i dzis głowa cięzka
oj wczoraj za duzo tego było i dzis głowa cięzka
Robal 36 >>> nie mam pełnych gwarancji tego rozpisu.
Tylko minimalną która to jest "3" przy 3z16.
Trzeba to wrzucić na jakąś "obliczarkę" systemów a wtedy będzie dokładnie wiadomo.
Przy tych wygranych co oferuje TS za 4/6 8zł to raczej będzie trudno o zwrot nawet przy trafieniu 6/18 a nawet 7/18.
Jak wiesz dopiero 5/6 płaci 120zł a to jest bardzo trudno trafić.
Tylko minimalną która to jest "3" przy 3z16.
Trzeba to wrzucić na jakąś "obliczarkę" systemów a wtedy będzie dokładnie wiadomo.
Przy tych wygranych co oferuje TS za 4/6 8zł to raczej będzie trudno o zwrot nawet przy trafieniu 6/18 a nawet 7/18.
Jak wiesz dopiero 5/6 płaci 120zł a to jest bardzo trudno trafić.
Robal 36 miło mi
Robal 36 >>> kolegą "dragonem" się nie przejmuj.
On zawsze robi "wejście smoka"
On zawsze robi "wejście smoka"
Macie jakieś pomysły na 14?
Co sądzicie o tej dziesiątce 4,23,25,32,42,46,47,61,66,72?
Co sądzicie o tej dziesiątce 4,23,25,32,42,46,47,61,66,72?
bardzo duzo 6/10 padło z twojego zestawu gahanjoanna w ostatnich losowaniach.
tomcio
w tym "moim" przy trójce jest :
85,7 % szansy na dwie trójki i 14,3 % na NIC...
Nawet przy trafionych siedmiu jest - 9,8 % szans na leTko w plecy 10,5 % szans na dokładny co do grosza zwrot... Wszystko powyżej - zarobione, ale właśnie - nie jest tak leTko
w tym "moim" przy trójce jest :
85,7 % szansy na dwie trójki i 14,3 % na NIC...
Nawet przy trafionych siedmiu jest - 9,8 % szans na leTko w plecy 10,5 % szans na dokładny co do grosza zwrot... Wszystko powyżej - zarobione, ale właśnie - nie jest tak leTko
saltosky dziękuję za odpowiedź
ciężko wytypować,
ciężko wytypować,
Robal 36 >>> z tymi wygranymi które oferuje TS za wygrane niższych stopni jakikolwiek system czy to na 16 czy na 18 czy na 20 liczb...
będzie trudno o zwrot.
20 liczb - 30 zakładów (10 skreśleń) -- gw 7/10
Tu jakbyś nawet trafił 7/20 czy 8/20 możesz liczyć ze "zejdzie się" do jednej 7/10.
Ale 100% 7/10 masz dopiero przy 10/20
będzie trudno o zwrot.
20 liczb - 30 zakładów (10 skreśleń) -- gw 7/10
Tu jakbyś nawet trafił 7/20 czy 8/20 możesz liczyć ze "zejdzie się" do jednej 7/10.
Ale 100% 7/10 masz dopiero przy 10/20
saltosky, mam nadzieję, ze będzie 10/10 , ale coraz cieżej można wygrać w lotka, to nie te czasy, gdy kupony były klejone banderoloa bez maszyn systemowych