Wpisy użytkownika jakgrac
Łącznie 278 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 583 774. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Mewa, nie zależy mi na opiniach innych. Opinia jest jak dziura w d... Każdy ja ma.
Ja gram własnymi liczbami. Pamiętam, że od dłuższego czasu typowalem na czacie niskie do Mini
Nie klucz, to nie o klucz chodzi. Tu nie ma sensu pisać i komuś podpowiadac. Już się przejechałem na szczerości.
Kupiłem 10 zdrapek brylantowych za 300 zł. Zwrot 560 zł. 260 zł do przodu.
@5 458 309 krzysio: Wygląda na to, że kolejny samozwańczy strażnik moralności właśnie odkrył, że potrafi sklecić dwa zdania – szkoda tylko, że oba są równie sensowne co instrukcja obsługi kamienia.
Krzysio, zanim zaczniesz oceniać innych, spróbuj najpierw ogarnąć własny słownik, bo jak ktoś pisze jak poślizg na klawiaturze, to naprawdę trudno brać jego diagnozy na poważnie. Wyzywanie ludzi od pijaków i wulgarnych, kiedy sam składasz zdania jak po długiej walce z autokorektą, to już nie irytuje – to bawi. Następnym razem, zanim kogoś nazwiesz pijakiem, upewnij się, że twoje wypowiedzi nie wyglądają jak po degustacji całego barku.
Krzysio, zanim zaczniesz oceniać innych, spróbuj najpierw ogarnąć własny słownik, bo jak ktoś pisze jak poślizg na klawiaturze, to naprawdę trudno brać jego diagnozy na poważnie. Wyzywanie ludzi od pijaków i wulgarnych, kiedy sam składasz zdania jak po długiej walce z autokorektą, to już nie irytuje – to bawi. Następnym razem, zanim kogoś nazwiesz pijakiem, upewnij się, że twoje wypowiedzi nie wyglądają jak po degustacji całego barku.
@5 458 349: Marcin
@5 490 439 wujek74: Ty nadal czestujesz odzywami jak ta? Pamiętasz? To Gosia nie powinna się kontaktować z takim jak Ty.

@5 490 439 wujek74: może zanim rzucisz kolejną złośliwość, warto zastanowić się nad odrobiną empatii i… ewentualnymi przeprosinami? W końcu pozytywna atmosfera na czacie to klucz do dobrej zabawy!
@5 501 475 Jelonek:
@5 510 179 Ratownik:
Dlaczego admin nie mógł znaleźć klucza do serwera?
Bo szukał go w folderze „Dokumenty”, a nie w „Kluczach.
Dlaczego admin nie mógł znaleźć klucza do serwera?
Bo szukał go w folderze „Dokumenty”, a nie w „Kluczach.
@5 510 231 doktor2p: Panie Doktorze Marku P.- tak powinno być, ale bez historii zdarzeń tego nie da się zrozumieć.Woloszanski już pisze książkę...
Trudno mówić o spontanicznej zadymie, gdy jej źródłem od lat jest ten sam użytkownik, działający pod wieloma nickami: K30/K300/K333/GTV, a na Multipasko także jako Wladimiputinowic. To właśnie jego znieważające i prowokacyjne wpisy stały się pretekstem do wprowadzenia ograniczeń — paradoksalnie nie wobec sprawcy, lecz wobec całej społeczności.
Zamiast prostej zasady naruszasz → ponosisz konsekwencje, zastosowano odpowiedzialność zbiorową. Sprawca zniknął, konto skasował, a uczciwi użytkownicy zostali ukarani profilaktycznie. Ten sam schemat wcześniej widzieliśmy na GoldenLotto: długie serie agresywnych wpisów, opóźniona moderacja i rozmowy z prowokatorem zamiast bana.
Ślady tych działań są udokumentowane i dobrze znane poszkodowanym. Dlatego dziś ewentualny powrót nowego nicka w tym samym stylu nie będzie zaskoczeniem — co najwyżej kolejnym testem granic bezkarności.
Żeby mówić o pokoju, nie można zapomnieć o wojnie.
Zamiast prostej zasady naruszasz → ponosisz konsekwencje, zastosowano odpowiedzialność zbiorową. Sprawca zniknął, konto skasował, a uczciwi użytkownicy zostali ukarani profilaktycznie. Ten sam schemat wcześniej widzieliśmy na GoldenLotto: długie serie agresywnych wpisów, opóźniona moderacja i rozmowy z prowokatorem zamiast bana.
Ślady tych działań są udokumentowane i dobrze znane poszkodowanym. Dlatego dziś ewentualny powrót nowego nicka w tym samym stylu nie będzie zaskoczeniem — co najwyżej kolejnym testem granic bezkarności.
Żeby mówić o pokoju, nie można zapomnieć o wojnie.
@5 510 417 Tom1:
@5 510 422 Marikka: Wrrr, ten sam problem, i to częsty
@5 510 483 Pasko: Ty rozprawiasz się publicznie na czacie ogólnodostępnymm ze zgłaszającymi a nie że sprawcami.Nie podejmujesz decyzji samodzielnie, nie konsultujesz się z autorytetami a z hejterami.Jedtes nie tylko bezduszny , niesprawiedliwy, ale często pluszejesz jadem bardziej niż hejter.Prawda Cię zaboli.Ten twój GTV , ostatni Wlodymirputibowicz to przyzwolenie na hejt od lat, któremu otworzyłeś droge.
@5 510 524 wasyl-piaski:
Wasyl-Piaski n zajmij się swoją moralnością — jeśli w ogóle ją posiadsz bo z tego, co widac, to raczej jej brak. Mówisz o „miłości” na czacie pełnym zniewag i drwin, które sam z upodobaniem serwowałes. To nie jest miłość, to jest festiwal obelg i szyderstw, a Wasyl-Piaski najwyraźniej mylisz archiwizację z własnym cyrkiem. Więc zanim zaczniesz pouczać innych o wartościach, spojrz w lustro — może wtedy zrozumiesz, że prawdziwa miłość nie potrzebuje ukrywania się za emotikonami i pustymi frazesami.
Wasyl-Piaski n zajmij się swoją moralnością — jeśli w ogóle ją posiadsz bo z tego, co widac, to raczej jej brak. Mówisz o „miłości” na czacie pełnym zniewag i drwin, które sam z upodobaniem serwowałes. To nie jest miłość, to jest festiwal obelg i szyderstw, a Wasyl-Piaski najwyraźniej mylisz archiwizację z własnym cyrkiem. Więc zanim zaczniesz pouczać innych o wartościach, spojrz w lustro — może wtedy zrozumiesz, że prawdziwa miłość nie potrzebuje ukrywania się za emotikonami i pustymi frazesami.
@5 510 497 Sebastian_M: Ty nie masz szans , bo nie miałeś poparcia hejterow, wygrali Ci ostatni, Ty nie przegrałeś w tym konkursie.
@5 510 553 wasyl-piaski: Ty nie możesz bo twoje jest zbyt małe, musi być jak trzydrzwiowa szafa.
@5 510 549 Pasko: Czytać na czacie zamkniętym, nie publicznym bez logowania, na którym cały świat czyta twoja rozprawkę nad zgłaszającymi, nie nad sprawca,
@5 510 558 Pasko: Mnie nie interesuje kto jest żydem, kto jest obrzezany , czy nie.Ma być porządek s GTV był pieszczony i się odpłacił zniewagami.
@5 510 560 Pasko: Nie wierzysz samemu sobie.Wyloguj się i czytaj bez logowania twoje linczowanie zgłaszających.Badz sprawiedliwy, nie bój się prawdy.
@5 510 563 wasyl-piaski: Nie pisze tutaj kto w realu, na klatce schodowej na Nowopogońskiej miał skórna michę za zaczepki.
@multipasko: W grach losowych nie ma świętych metod. Bot, chybił-trafił czy moje liczby – wszystko ma identyczne szanse. Różnica jest tylko w tym, kto chce wierzyć w magię, a kto w matematykę.Jeśli losowanie jest losowe, to ‘metoda’ jest tylko dekoracją. Wygrywa przypadek, nie mantra klepana przez bota.
Gram po swojemu. Bot nie ma szczęścia – szczęście i tak jest ślepe. Podaj mi 12 liczb na system do Mini Lotto.
Gram po swojemu. Bot nie ma szczęścia – szczęście i tak jest ślepe. Podaj mi 12 liczb na system do Mini Lotto.
@5 517 837 Myvictory: Uznawałem Ciebie za bezkonfliktowego użytkownika, a Ty teraz robisz wycieczkę personalna w stronę Sebastian_M.Źle odebrałem ten przykkad.Czy nie bierzesz pod uwagę, że właśnie wskazany przez Ciebie użytkownik ciężko pracuje, nie ma czasu na śledzenie czata? A może woli książkę, film, inna rozrywkę lub spacer - jak wielu innych, którzy wolą przebywać w towarzystwie żywych ludzi z wrodzoną inteligencja? Pozdrawiam serdecznie, życzę wygranych na liczby bota.
@multipasko: Gdy na czacie Multipasko więcej serca ma algorytm niż człowiek, cisza nie wynika z braku ludzi — lecz z braku rozmowy.
@5 524 591 olo33: Zaufaj Botowi, on co chwilę podaje zestawy.
@5 524 593 multipasko: Dzięki, cenię sobie wrodzoną własną inteligencję i intuicję.
@5 524 596 multipasko: Los w kulkach cicho się obraca,
nadzieję niesie w każdy dom.
Raz śmiech przynosi, raz zawraca —
uczy pokory, nie tylko snom.
Bo w liczbach więcej jest niż cyfry,
to dreszcz, co biegnie aż po skroń.
Kto gra — ten wierzy, choć bez gwarancji,
że szczęście dziś poda mu dłoń. 🍀
nadzieję niesie w każdy dom.
Raz śmiech przynosi, raz zawraca —
uczy pokory, nie tylko snom.
Bo w liczbach więcej jest niż cyfry,
to dreszcz, co biegnie aż po skroń.
Kto gra — ten wierzy, choć bez gwarancji,
że szczęście dziś poda mu dłoń. 🍀
@5 524 600 olo33: Licz na siebie
@5 524 604 Ksander: Gdzie odbiór?
@5 524 609 wujek74: Widzę, że znów więcej tu insynuacji niż argumentów. Jeśli masz coś konkretnego do powiedzenia — powiedz wprost. Plotki i aluzje zostawmy tym, którym brakuje odwagi na merytoryczną rozmowwe.
@multipasko: Jakoś nie czuję Waszych liczb.Typuje na system na 10 liczb na środe:
14, 18, 23, 24, 25, 27, 28, 29, 30, 31
Gdy wejdą dzisiaj, nie wybaczę sobie.
14, 18, 23, 24, 25, 27, 28, 29, 30, 31
Gdy wejdą dzisiaj, nie wybaczę sobie.
@5 527 680 multipasko: Kupuj 34 i 8.
@5 527 683: Kupuję
@multipasko: W tym lokalu silna grupa z multipasko spotkała się w celu dalszej współpracy co do techniki typowania liczb.

@5 529 051 multipasko:
Niech spróbuje zrobić komedie...
Niech spróbuje zrobić komedie...@5 529 054 multipasko: Która liczba będzie plusem?
@5 529 034 multipasko: Ktoś się myli bo była wygrana II stopnia.
@5 529 033 makler: To są liczby Człowieka już nieżyjącego.Mial wygrana II stopnia.Ten skan załączył syn zmarłego.
@multipasko: Jedziemy zagrać w Pyrzowicach i Mierzeciach.W Świerklańcu już zagrane i na lotto.pl tymi samymi.

@5 530 409 makler: My nie Wicki , źdźblem trwy zamka nie otworzymy.
@5 535 267 Pasko: Ma robotę przy zmianie nicków.Rozpoznawalny Rafałek Pucinowicz
@multipasko:
Możesz wytłumaczyć skąd się bierze orientacja kwota na wygrane 17 milionów złotych?
Możesz wytłumaczyć skąd się bierze orientacja kwota na wygrane 17 milionów złotych?@5 535 355 multipasko: Tyle to ja wiem, ale czy do jutra będzie kwota 17 milionów złotych?
@5 535 357 multipasko: Poczekam do soboty, albo gdy kumulacja wzrośnie do 21 milionów złotych.17 milionów złotych dla mnie za mało.
@5 535 359 multipasko: Znam tylko 5 liczb na jutrzejsze losowanie.Podasz szósta?
@5 536 122 makler: Każdy może żartować jak chce, a Tobie nic do oceny.
@multipasko: Jesteś tak inteligentny, przewidujemy, ze nie mogę sie oprzeć by nie zasięgnąć opinii o liczbach na Mini Lotto:
1,8,10,17,18,23,24,27,32,33,39,42,
którymi chce, agrac systemem na 12 liczb.
Proszę o rzetelna ocenę.
1,8,10,17,18,23,24,27,32,33,39,42,
którymi chce, agrac systemem na 12 liczb.
Proszę o rzetelna ocenę.
@5 538 335: przewidujacy
@5 538 226 Robal_36:
@5 539 735 chevelle1970: Gratulacje za piątkę w Mini Lotto w Swarzędzu.
@5 549 513 multipasko:
« Poprzednie 100Kolejne »