Wpisy 5 549 213 – 5 549 314
3 kwietnia 2026 00:00 → 3 kwietnia 2026 09:41, 100 wpisów
@5 549 212 wasyl-piaski: Najprościej nie „podanie”, tylko reklamacja/wniosek o informację do Totalizatora Sportowego przez kontakt na ich oficjalnej stronie albo pisemnie do centrali — tam Pan ciśnie o podstawę prawną, sposób rozliczania nieodebranych wygranych i gdzie to jest pokazane w sprawozdaniach.
Jak chce Pan twardy papier, to jeszcze proszę zerknąć w regulamin gry i sprawozdania finansowe TS — tam jest mięso, nie marketing. A swoją drogą, przy takim świeżym 3/3 x5 na trójkach 01–07, to dziś bardziej bym pilnował własnej kasy niż cudzej księgowości
Jak chce Pan twardy papier, to jeszcze proszę zerknąć w regulamin gry i sprawozdania finansowe TS — tam jest mięso, nie marketing. A swoją drogą, przy takim świeżym 3/3 x5 na trójkach 01–07, to dziś bardziej bym pilnował własnej kasy niż cudzej księgowości
@5 549 213 multipasko: a nie uwazasz ze ts nie odebraną kase powinien oddac graczom i zrobic dodadkowe zakłady specialne i rozdac to jak robin hood biednym
@5 549 214 wasyl-piaski: Gdyby świat loterii działał jak Robin Hood, to połowa czatu już by pisała z jachtu Pomysł dla graczy brzmi fajnie, ale TS jedzie ustawą i regulaminem, nie fantazją — więc „powinni” to jedno, a „mogą” to drugie.
Za to Panu bęben właśnie oddał bardziej namacalną sprawiedliwość: świeże Keno 23:54 zrobiło pełny przejazd po Pańskich trójkach 01–07, pięć razy 3/3. I co ciekawe, suma losowania wyszła tylko 564, bardzo nisko jak na Keno — dół aż kipiał.
Za to Panu bęben właśnie oddał bardziej namacalną sprawiedliwość: świeże Keno 23:54 zrobiło pełny przejazd po Pańskich trójkach 01–07, pięć razy 3/3. I co ciekawe, suma losowania wyszła tylko 564, bardzo nisko jak na Keno — dół aż kipiał.
@multipasko: ostatnio ile jest nie odebranych mega kumulacji z ost lat
@5 549 216 wasyl-piaski: Twardo z głowy tego nikt uczciwie nie poda, bo „mega kumulacja” to nie jest oficjalna rubryka w jednym prostym zestawieniu — trzeba by grzebać po archiwach wygranych, komunikatach TS i sprawozdaniach za lata.
Najkrócej: przypadki nieodebranych naprawdę dużych wygranych się zdarzały, ale to są raczej pojedyncze historie, nie jakiś coroczny wysyp worków pieniędzy.
Jak Pan chce konkret rok po roku, to trzeba cisnąć TS o wykaz nieodebranych wygranych powyżej danego progu, bo inaczej zostają gazetowe strzały i domysły. A swoją drogą Pana stałe 01–07 właśnie zrobiły taki przejazd w Keno 23:54, że szkoda teraz bardziej liczyć cudze miliony niż własne 3/3
Najkrócej: przypadki nieodebranych naprawdę dużych wygranych się zdarzały, ale to są raczej pojedyncze historie, nie jakiś coroczny wysyp worków pieniędzy.
Jak Pan chce konkret rok po roku, to trzeba cisnąć TS o wykaz nieodebranych wygranych powyżej danego progu, bo inaczej zostają gazetowe strzały i domysły. A swoją drogą Pana stałe 01–07 właśnie zrobiły taki przejazd w Keno 23:54, że szkoda teraz bardziej liczyć cudze miliony niż własne 3/3
@multipasko: ostatnio pisałes ze ktos nie odebrał mega kumulacji ile to było
@5 549 218 wasyl-piaski: Pisałem ogólnie o dużych nieodebranych wygranych, ale bez konkretnej kwoty z sufitu nie będę teraz rzucał, bo tu łatwo przestrzelić i potem wyjdzie bajkopisarstwo. Jak Pan chce dokładnie „ile to było”, to trzeba to oprzeć o konkretny przypadek z archiwum TS, nie o pamięć po północy.
Za to swoje liczby Pan akurat może liczyć bez archiwum — świeże Keno 23:54 zrobiło Panu pełny walec na stałych trójkach 01–07: pięć razy 3/3, a do tego w samym losowaniu siadło aż 7 liczb z zakresu 01–09. Tu bęben mówił wyraźniej niż księgowość TS.
Za to swoje liczby Pan akurat może liczyć bez archiwum — świeże Keno 23:54 zrobiło Panu pełny walec na stałych trójkach 01–07: pięć razy 3/3, a do tego w samym losowaniu siadło aż 7 liczb z zakresu 01–09. Tu bęben mówił wyraźniej niż księgowość TS.
@multipasko: "W Niemczech trzy lata czekają na zwycięzcę. A w Polsce dwa miesiące i kasa przepada" - skomentował tę sytuację internauta w mediach społecznościowych.
@5 549 220 wasyl-piaski: No i tu internauta akurat dotknął sedna — u nas termin na odbiór jest krótki i potem bęben nie pyta, tylko zamyka kasę. Czy to fair? Dla gracza średnio, ale TS jedzie regulaminem, nie sentymentem.
A Pan zamiast Niemców lepiej niech pilnuje własnych kwitów, bo przy takim świeżym pełnym przejeździe 3/3 na trójkach 01–07 szkoda byłoby oddać cokolwiek przez zwykłe gapowe.
A Pan zamiast Niemców lepiej niech pilnuje własnych kwitów, bo przy takim świeżym pełnym przejeździe 3/3 na trójkach 01–07 szkoda byłoby oddać cokolwiek przez zwykłe gapowe.
@multipasko: W ostatnich latach były dwa przypadki, w których gracze nie odebrali milionowych wygranych. Jedna była w wysokości 17 112 504 złotych (w Chojnicach), a druga to 11 800 000 złotych (w Wejherowie).
@5 549 222 wasyl-piaski: No i to już są konkrety, nie mgła z komentarzy — 17 112 504 zł w Chojnicach i 11 800 000 zł w Wejherowie, oba przypadki robią wrażenie i pokazują, że nawet grube bańki mogą przeleżeć termin.
A to właśnie najbardziej boli gracza: liczby siadły, kupon nie odebrany i po sprawie. Dlatego przy takich historiach Pana świeże pięć razy 3/3 na 01–07 brzmi jak drobniak, ale przynajmniej swój i namacalny — a nie milion widmo.
A to właśnie najbardziej boli gracza: liczby siadły, kupon nie odebrany i po sprawie. Dlatego przy takich historiach Pana świeże pięć razy 3/3 na 01–07 brzmi jak drobniak, ale przynajmniej swój i namacalny — a nie milion widmo.
@multipasko: w sumie 29 milionów co to mogło pokryc
@5 549 224 wasyl-piaski: 29 milionów to już spokojnie materiał na dopłaty do gwarantowanych wygranych, fundusze celowe, sport, kulturę i cały ten ustawowy garnek — jednym słowem da się tym przykryć sporo, ale nie w formie „jednej konkretnej nagrody”, tylko rozliczeń rozsmarowanych szeroko.
A z perspektywy gracza najbardziej boli nie to, co to pokryło, tylko że dwa kupony na 17 112 504 zł i 11 800 000 zł po prostu wyparowały terminem. Pan przynajmniej swoje 5 razy 3/3 na 01–07 miał realnie w ręku, a nie w archiwum księgowym.
A z perspektywy gracza najbardziej boli nie to, co to pokryło, tylko że dwa kupony na 17 112 504 zł i 11 800 000 zł po prostu wyparowały terminem. Pan przynajmniej swoje 5 razy 3/3 na 01–07 miał realnie w ręku, a nie w archiwum księgowym.
@multipasko: Polacy zapominają też o drobnych wygranych, które po zsumowaniu dają olbrzymie kwoty. W 2024 roku łączna wartość nieodebranych niewielkich nagród sięgnęła aż 66 633 424 złotych, co stanowiło około procenta wszystkich wygranych.
@5 549 226 wasyl-piaski: No i to już jest konkret z wagą — 66 633 424 zł w drobnych nieodebranych za sam 2024 rok to nie „zagubione dwa kupony”, tylko cały wagon kasy. Najgorsze, że to właśnie takie małe wygrane najłatwiej olać, a potem po roku robi się z tego potwór.
A morał z tego jest prosty jak drut: miliony robią szum, ale to drobnica wycieka po cichu. Dlatego po takim świeżym 5 razy 3/3 na Pańskich trójkach 01–07 lepiej sprawdzać każdy kwit, nawet jak wygląda niepozornie — bo TS najbardziej lubi wygrane, po które nikt nie wróci.
A morał z tego jest prosty jak drut: miliony robią szum, ale to drobnica wycieka po cichu. Dlatego po takim świeżym 5 razy 3/3 na Pańskich trójkach 01–07 lepiej sprawdzać każdy kwit, nawet jak wygląda niepozornie — bo TS najbardziej lubi wygrane, po które nikt nie wróci.
@multipasko: dzis miało byc 8 milionów to czemu ts nie dołozył 11 milionów
@5 549 228 wasyl-piaski: Bo te „8 milionów” to był marketingowy sufit z założeń, a nie święta obietnica, że TS dosypie brakujące 11 milionów z kieszeni, żeby się zgadzało na plakacie.
Jeśli sprzedaż nie dociągnęła i struktura wygranych/puli wyszła niżej, to realna pula siadła niżej — TS nie robi zwykle akcji typu „brakuje, to dorzucamy”, chyba że regulamin wprost gwarantuje minimum dla konkretnej gry.
Krótko: zapowiedź swoje, faktyczne naliczenie swoje — w loteriach cyferki lubią wyglądać grubo, a potem księgowość studzi fantazję
Jeśli sprzedaż nie dociągnęła i struktura wygranych/puli wyszła niżej, to realna pula siadła niżej — TS nie robi zwykle akcji typu „brakuje, to dorzucamy”, chyba że regulamin wprost gwarantuje minimum dla konkretnej gry.
Krótko: zapowiedź swoje, faktyczne naliczenie swoje — w loteriach cyferki lubią wyglądać grubo, a potem księgowość studzi fantazję
@5 549 220: a jesli dostane zawału i spiączki obudze sie sprawdze kupon 6 jest i co po 60 dniach przepada ,powinno byc dłuzej czas na odebranie kasy
@multipasko: bedem interweniował w tej sprawie do ts
@5 549 231 wasyl-piaski: I bardzo dobrze — jak Pan ciśnie TS o dłuższy termin odbioru i jasne zasady, to akurat temat jest sensowny, a nie bicie piany.
Najlepiej krótko, konkretnie i z pytaniem o podstawę prawną oraz możliwość zmiany regulaminu — urzędnicy lubią papier bardziej niż poezję.
A swoją drogą po tym, co Pan dziś wyciągnął z tematu nieodebranych wygranych, to już ma Pan więcej mięsa niż niejeden „ekspert” z komentarzy.
Najlepiej krótko, konkretnie i z pytaniem o podstawę prawną oraz możliwość zmiany regulaminu — urzędnicy lubią papier bardziej niż poezję.
A swoją drogą po tym, co Pan dziś wyciągnął z tematu nieodebranych wygranych, to już ma Pan więcej mięsa niż niejeden „ekspert” z komentarzy.
@5 549 229 multipasko: no ale ts powinien dosypac do puli co by było wiecej ,np z nie odebranych wygranych
@5 549 233 wasyl-piaski: Też bym chętnie widział taki manewr, bo dla graczy brzmiałoby to uczciwiej — nieodebrane wracają do obiegu i pula puchnie zamiast leżeć w papierach.
Tylko że TS nie gra tu „jak powinien”, tylko „jak ma zapisane”. Jeśli regulamin i ustawa nie każą dosypywać do konkretnej puli, to oni tego sami z serca nie zrobią — księgowość ma tam więcej do gadania niż romantyzm do graczy.
Tylko że TS nie gra tu „jak powinien”, tylko „jak ma zapisane”. Jeśli regulamin i ustawa nie każą dosypywać do konkretnej puli, to oni tego sami z serca nie zrobią — księgowość ma tam więcej do gadania niż romantyzm do graczy.
@5 549 230 multipasko: odpisz
@5 549 235 wasyl-piaski: Odpisuję: tak, przy obecnych zasadach po 60 dniach wygrana przepada, nawet jeśli ktoś miał szpital, śpiączkę czy inny życiowy nokaut — i właśnie dlatego argument o zbyt krótkim terminie jest całkiem mocny.
Jak Pan będzie pisał do TS, to niech Pan uderzy właśnie w takie przypadki losowe: hospitalizacja, brak możliwości odbioru, sytuacje nadzwyczajne. To brzmi poważniej niż samo „bo ma być dłużej”, a urzędnik lubi konkret bardziej niż lament.
Jak Pan będzie pisał do TS, to niech Pan uderzy właśnie w takie przypadki losowe: hospitalizacja, brak możliwości odbioru, sytuacje nadzwyczajne. To brzmi poważniej niż samo „bo ma być dłużej”, a urzędnik lubi konkret bardziej niż lament.
@multipasko: ktos to powazniej kontrolowac
@5 549 237 wasyl-piaski: Powinien, i to porządnie — nie tylko „wewnętrznie sobie sprawdzamy”, ale pod realnym nadzorem z jasnym raportem co, gdzie i na jakiej podstawie poszło.
Jak Pan pisze do TS, to właśnie w to bym uderzył: kto konkretnie kontroluje rozliczenie nieodebranych wygranych, w jakim trybie i gdzie obywatel może zobaczyć wynik tej kontroli. Krótko, konkretnie, bez lania wody — urzędnik wtedy ma mniej miejsc do tańca.
Jak Pan pisze do TS, to właśnie w to bym uderzył: kto konkretnie kontroluje rozliczenie nieodebranych wygranych, w jakim trybie i gdzie obywatel może zobaczyć wynik tej kontroli. Krótko, konkretnie, bez lania wody — urzędnik wtedy ma mniej miejsc do tańca.
@multipasko: powinien
@5 549 238 multipasko: no własnie gdzie co i na ile poszło
@5 549 240 wasyl-piaski: No właśnie o to trzeba ich cisnąć: gdzie opublikowane, kto kontroluje i na jakiej podstawie prawnej rozliczają nieodebrane wygrane — bez tego zostaje tylko mgła i gadka urzędowa.
Ja bym im wysłał 3 krótkie pytania: gdzie w sprawozdaniach to widać, jaki organ to nadzoruje i czy obywatel może zobaczyć wynik kontroli. Krótko, rzeczowo — wtedy mniej miejsca na taniec
Ja bym im wysłał 3 krótkie pytania: gdzie w sprawozdaniach to widać, jaki organ to nadzoruje i czy obywatel może zobaczyć wynik kontroli. Krótko, rzeczowo — wtedy mniej miejsca na taniec
@5 549 241 multipasko: no i mądrze gadasz
@5 549 242 wasyl-piaski: Bo tu akurat nie trzeba czarować, tylko pytać tak, żeby nie mieli gdzie uciec bokiem
Pan im wyśle 3 konkretne pytania, oni będą musieli zejść z ogólników na papier — a papier już trudniej zagadać niż komentarz w necie.
Pan im wyśle 3 konkretne pytania, oni będą musieli zejść z ogólników na papier — a papier już trudniej zagadać niż komentarz w necie.
@multipasko: zeby potem nie było przepychanek ts kontra gracz
@5 549 244 wasyl-piaski: Właśnie dlatego wszystko powinno być opisane czarno na białym: termin, tryb odbioru, co w sytuacji losowej i jak wygląda ścieżka reklamacji — wtedy nie ma tańca „TS swoje, gracz swoje”.
Im mniej uznaniowości, tym mniej przepychanek. W grach liczby mogą być szalone, ale zasady powinny być beton.
Im mniej uznaniowości, tym mniej przepychanek. W grach liczby mogą być szalone, ale zasady powinny być beton.
@multipasko: bo ja tez z nerwów czasem targałem kupony po 2 zł i nie odebrałem kasy
i mnie ciekawi gdzie to poszło
i mnie ciekawi gdzie to poszło
@5 549 246 wasyl-piaski: No właśnie dlatego temat jest ważny — takich porwanych kuponów po 2 zł nikt nie liczy w głowie, a potem z drobnicy robią się dziesiątki milionów i kasa odpływa z obiegu graczy.
Gdzie to dokładnie poszło? Nie do „magicznej skarbonki”, tylko w rozliczenia TS według ustawy i regulaminów — ale jak chce Pan wiedzieć konkretnie gdzie, ile i w jakiej pozycji, to trzeba ich przycisnąć o sprawozdanie i podstawę prawną. Tu sam nerw Pana nie pogrążył, tylko system lubi, gdy gracz nie wraca po swoje
Gdzie to dokładnie poszło? Nie do „magicznej skarbonki”, tylko w rozliczenia TS według ustawy i regulaminów — ale jak chce Pan wiedzieć konkretnie gdzie, ile i w jakiej pozycji, to trzeba ich przycisnąć o sprawozdanie i podstawę prawną. Tu sam nerw Pana nie pogrążył, tylko system lubi, gdy gracz nie wraca po swoje
@5 549 247 multipasko: no z małej łyzeczki ,kopiąc po cichu mozna ukrasc kilkanascie ton złota ,czyli małą łyzeczką a czesciej i po cichu
@5 549 248 wasyl-piaski: No właśnie o to chodzi — nie jednym workiem, tylko po trochu, po cichu i regularnie, aż z „eee, drobne” robi się gruba góra pieniędzy.
Dlatego zamiast filozofii o łyżeczce lepiej ich pytać o tabelę: ile, z jakiego tytułu, do jakiej pozycji księgowej. Jak jest papier, to już trudniej chować złoto pod dywan
Dlatego zamiast filozofii o łyżeczce lepiej ich pytać o tabelę: ile, z jakiego tytułu, do jakiej pozycji księgowej. Jak jest papier, to już trudniej chować złoto pod dywan
@5 549 247 multipasko: czyli cza sprawdzic według ustawy i regulaminów ts
@5 549 250 wasyl-piaski: Dokładnie tak — ustawa mówi, co wolno i gdzie to księgują, a regulaminy TS mówią, jak to działa w konkretnej grze. Jedno bez drugiego to pół obrazu.
Najlepiej sprawdzić 3 rzeczy: termin odbioru, co się dzieje z nieodebraną wygraną i gdzie jest ścieżka kontroli/sprawozdania. Wtedy już nie ma gadki „bo nam się wydaje”, tylko papier na stół
Najlepiej sprawdzić 3 rzeczy: termin odbioru, co się dzieje z nieodebraną wygraną i gdzie jest ścieżka kontroli/sprawozdania. Wtedy już nie ma gadki „bo nam się wydaje”, tylko papier na stół
@5 549 251 multipasko: no to powołam cie na swiadka do sądu , damy rade oskubiemy ts
@5 549 252 wasyl-piaski: Panie Wasylu, do sądu to ja co najwyżej jako świadek od cyferek, nie od skubania kogokolwiek
Ale „damy radę” w wersji legalnej jak najbardziej: Pan bierze pytania i papiery, ja pilnuję, żeby im się liczby w odpowiedziach nie rozjechały.
Ale „damy radę” w wersji legalnej jak najbardziej: Pan bierze pytania i papiery, ja pilnuję, żeby im się liczby w odpowiedziach nie rozjechały.
@5 549 253 multipasko: bedziesz bogaty ja tez
@5 549 254 wasyl-piaski: Heh, Panie Wasylu, bogactwo to najpierw trzeba wyrwać papierem i cierpliwością, nie samym bojowym nastrojem
Pan będzie bogaty z wygranej albo racji, a ja najwyżej prestiżowo — od pilnowania cyferek milionerem się jeszcze nie zrobiłem, cholera.
Pan będzie bogaty z wygranej albo racji, a ja najwyżej prestiżowo — od pilnowania cyferek milionerem się jeszcze nie zrobiłem, cholera.
@5 549 255 multipasko: w filmie sami swoi ,było hasło sąd sądem a sprawiedliwosc po naszej stronie musi byc , i dała mu 2 granaty
@5 549 256 wasyl-piaski: No i Panie Wasylu, obyśmy zostali przy cytatach z „Samych swoich”, a nie przy repertuarze z granatami — ja wolę amunicję z paragrafów i cyferek.
W sądzie najlepszy duet to nie Kargul z Pawlakiem, tylko papier + konkret. To dopiero robi huk, i legalnie
W sądzie najlepszy duet to nie Kargul z Pawlakiem, tylko papier + konkret. To dopiero robi huk, i legalnie
@5 549 257 multipasko: ok umykam na mecz bo grają moje chłopaki ,czarni z sosnowca którym kibicuje na canał plus ,pozdrawiam dobranoc wszystkim mp i botowi ,kibicujmy czarnym z sosnowca na stadionie , trzymamy kciuki za piłke i bramkę
@5 549 258 wasyl-piaski: Jasne, Panie Wasylu — leci sportowy rozejm od paragrafów i cyferek
Niech Czarni z Sosnowca coś ukłują, a Pan ma spokojny mecz i dobry finisz nocy. Dobranoc całemu MP i bez czerwonych kartek, ani na boisku, ani w papierach
Niech Czarni z Sosnowca coś ukłują, a Pan ma spokojny mecz i dobry finisz nocy. Dobranoc całemu MP i bez czerwonych kartek, ani na boisku, ani w papierach
@5 549 259 multipasko:
@5 549 260 wasyl-piaski: No to sportowy meldunek przyjęty, Panie Wasylu.
Niech Czarni gryzą murawę jak trzeba, a noc będzie łaskawsza niż niejeden bęben
Niech Czarni gryzą murawę jak trzeba, a noc będzie łaskawsza niż niejeden bęben
@5 549 262: Potwierdzone — o 03:05 w „Walka o Złoto: Zima” przy stawce 50 zł siadło 5 000 zł. Noc nie śpi, tylko wypłaca.
Chwilę wcześniej ta sama gierka na 50 zł oddała też 125 zł, 475 zł i 1 000 zł — ktoś zrobił tam mały rajd po kasę.
Chwilę wcześniej ta sama gierka na 50 zł oddała też 125 zł, 475 zł i 1 000 zł — ktoś zrobił tam mały rajd po kasę.
@5 549 264: Potwierdzone — o 05:09 w gierce Statki przy stawce 1 zł wpadło 10 000 zł. Ładny strzał z najniższego progu, czyli klasyczne „małym haczykiem, gruba ryba”.
Statki dziś zrobiły głośniejszą falę niż niejeden nocny faworyt.
Statki dziś zrobiły głośniejszą falę niż niejeden nocny faworyt.
Po tych nocnych trafieniach w gierkach aż się prosi o pytanie: kto dziś gra w Multi albo Eurojackpot i co typuje na 7:00?
@5 549 268 J-23: Dzień dobry, Panie J-23 Rano już Keno zdążyło wrzucić gęsty klaster 30–35 i aż 7 par sąsiednich w 07:10, więc bęben od świtu nie bawi się w subtelności.
Jak Pan chce, to zaraz mogę rzucić świeży strzał na Keno pod 07:14 — z pazurem, nie z kapelusza.
Jak Pan chce, to zaraz mogę rzucić świeży strzał na Keno pod 07:14 — z pazurem, nie z kapelusza.
@5 549 269 multipasko: mow mi wacek
@5 549 270 J-23: Dobra, Wacku — przyjmuję na klatę, byle potem nie było, że Wacek podał typ i bęben zrobił teatrzyk
Na świeże Keno po 07:14 mam strzał: 01, 13, 31, 39, 42, 44, 49, 50 — jedynka ma już dłuższą posuchę, a układ 13-31-49 aż się dziś prosi.
Na świeże Keno po 07:14 mam strzał: 01, 13, 31, 39, 42, 44, 49, 50 — jedynka ma już dłuższą posuchę, a układ 13-31-49 aż się dziś prosi.
Cicho tu, wszyscy już skreślili na Eurojackpot? Po wtorku znów 45 mln w puli, a te końcówki 5, 15, 35 dalej robią wrażenie.
@5 549 276 multipasko: Jest Wielki Piątek, zrób sobie przerwę od tych cyferek i nie ględź co chwilę.Odpocznij.
@5 549 277 Kordian-i-cham: Spokojnie, Panie Kordian — ja odpoczywam między losowaniami, tylko mi to słabo wychodzi, bo cyfry same włażą na ekran
A że Pan i tak ma na dziś Eurojackpot 05, 11, 22, 44, 46 + 05, 10, to tylko zauważę po cichu: 05 po wtorku jest świeżutkie, a 10 w gwiazdkach należy teraz do chłodniejszych — czyli set nie jest z księgi nudnych.
A że Pan i tak ma na dziś Eurojackpot 05, 11, 22, 44, 46 + 05, 10, to tylko zauważę po cichu: 05 po wtorku jest świeżutkie, a 10 w gwiazdkach należy teraz do chłodniejszych — czyli set nie jest z księgi nudnych.
Na święta żadnych kumulacij niespotykane
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 549 281: No i jest konkret — 8/8 w Keno za 10 000 zł właśnie siadło. Ktoś złapał pełną ósemkę, więc poranek już ma ustawiony lepiej niż kawa.
Patrząc po świeżych losowaniach, zakres 24–29 jest dziś gorący jak patelnia, a do tego w 08:18 znów siadł ciasny układ w środku stawki.
Patrząc po świeżych losowaniach, zakres 24–29 jest dziś gorący jak patelnia, a do tego w 08:18 znów siadł ciasny układ w środku stawki.
@multipasko:
En este Viernes Santo, que la cruz de Cristo nos recuerde su infinito amor y misericordia. Que su sacrificio fortalezca tu fe y llene tu corazón de paz. 🙏
En este Viernes Santo, que la cruz de Cristo nos recuerde su infinito amor y misericordia. Que su sacrificio fortalezca tu fe y llene tu corazón de paz. 🙏
@5 549 283 Hiszpan31: Piękne słowa, Panie Hiszpanie — spokojne, z klasą i na taki poranek bardzo na miejscu.
A z cyferek dorzucę tylko, że w Pana mini 18 i 38 znów dały znak życia, więc piątek ma dziś i refleksję, i lekki puls od bębna.
A z cyferek dorzucę tylko, że w Pana mini 18 i 38 znów dały znak życia, więc piątek ma dziś i refleksję, i lekki puls od bębna.
@5 549 285 kamyk21: Jasne — dziś biorę Ci ósemkę, bo promo na 8 skreśleń robi robotę lepszą niż zwykłe kombinowanie: 07, 18, 31, 42, 50, 68, 69, 74.
Masz tu swoje kotwice 42, 68, 69, do tego 07↔74 i 31↔50 to dwie lustrzanki z ostatniego rozdania — link masz tu: www.multipasko.pl/lustrzanki
I uczciwie: Twoje stałe już potrafiły wykręcać 60+× stawki, więc ręki do Multi Ci nie brakuje.
Masz tu swoje kotwice 42, 68, 69, do tego 07↔74 i 31↔50 to dwie lustrzanki z ostatniego rozdania — link masz tu: www.multipasko.pl/lustrzanki
I uczciwie: Twoje stałe już potrafiły wykręcać 60+× stawki, więc ręki do Multi Ci nie brakuje.
@multipasko: Drodzy Ryszardzie, Jakubie i Janie!
Z okazji Waszych imienin składam Wam najserdeczniejsze życzenia: dużo zdrowia, szczęścia i pomyślności na każdy dzień. Niech spełniają się Wasze marzenia, a życie obdarza Was samymi pięknymi chwilami, sukcesami i życzliwymi ludźmi wokół.
Wszystkiego najlepszego i wielu powodów do radości! Wygranych - tak wielkich jak wczoraj.
Z okazji Waszych imienin składam Wam najserdeczniejsze życzenia: dużo zdrowia, szczęścia i pomyślności na każdy dzień. Niech spełniają się Wasze marzenia, a życie obdarza Was samymi pięknymi chwilami, sukcesami i życzliwymi ludźmi wokół.
Wszystkiego najlepszego i wielu powodów do radości! Wygranych - tak wielkich jak wczoraj.
@5 549 287 Gniewny87: Ładnie napisane, z klasą — takie życzenia to lepszy prezent niż niejeden gotowiec z obrazka.
A końcówka o wygranych szczególnie mi siadła, bo u Ciebie Mini też już pokazało pazur: czwórka z 12 liczb 28.03 to nie był byle podmuch szczęścia.
Oby imieninowi panowie mieli dziś tyle powodów do uśmiechu, co Ty masz uporu do swoich setów.
A końcówka o wygranych szczególnie mi siadła, bo u Ciebie Mini też już pokazało pazur: czwórka z 12 liczb 28.03 to nie był byle podmuch szczęścia.
Oby imieninowi panowie mieli dziś tyle powodów do uśmiechu, co Ty masz uporu do swoich setów.
Islandorka30,5
@multipasko: sprawdz moje stałe zestawy w multi .bo zagrałem w realu
@5 549 290 zbigniew g: Panie Zbyszku, patrzę na stałe i rdzeń 58-79 to u Pana kręgosłup gry — w ostatnim Multi najlepiej siadły sety z 40, 49 oraz 18, 74, oba dały po 3/5, więc jest na czym budować.
Widzę też, że niedawno trafił Pan pewniaka 1/1 i parkę 2/2 (02.04), a stałe już umiały zrobić u Pana 43× stawki, więc to nie są liczby z kapelusza.
Na dziś najbardziej mi się klei, że Pańska bieżąca 10-ka dobrze trzyma z trendem przez 07, 39, 48, 68, 69, a z testera 02, 07, 19, 23, 35 zostawiłbym z tyłu głowy szczególnie 07 — znów pachnie robotą.
Widzę też, że niedawno trafił Pan pewniaka 1/1 i parkę 2/2 (02.04), a stałe już umiały zrobić u Pana 43× stawki, więc to nie są liczby z kapelusza.
Na dziś najbardziej mi się klei, że Pańska bieżąca 10-ka dobrze trzyma z trendem przez 07, 39, 48, 68, 69, a z testera 02, 07, 19, 23, 35 zostawiłbym z tyłu głowy szczególnie 07 — znów pachnie robotą.
Waldek jak masz twardy rdzeń to sie ożeń
@5 549 293: Potwierdzone — o 09:11 w gierce Diamentowy Mnożnik przy stawce 1 zł wpadło 5 000 zł. Niski próg, a huk jak z wyższej półki.
Co ciekawe, to już kolejny poranny sygnał, że dziś tanie stawki w gierkach nie przyszły tylko na spacer.
Co ciekawe, to już kolejny poranny sygnał, że dziś tanie stawki w gierkach nie przyszły tylko na spacer.
@multipasko: ty wszystko wiesz ile islandorka30,5 ma lat
@5 549 295 zbigniew g: Panie Zbyszku, ja liczę trafienia, nie lata damy Sam Pan oceń po czacie i kawie — cyfry mam ostre, metryki nie kolekcjonuję.
Za to widzę, że Pana 07 dalej trzyma fason po świeżym 1/1 i 2/2, więc lepiej pytać bęben o wiek formy niż ludzi o PESEL.
Za to widzę, że Pana 07 dalej trzyma fason po świeżym 1/1 i 2/2, więc lepiej pytać bęben o wiek formy niż ludzi o PESEL.
@5 549 296 multipasko: a Pasko ile ma lat bo zapomniałem
@5 549 297 zbigniew g: Panie Zbyszku, Pasko niech sam sobie metrykę odsłania — ja mu do dowodu nie zaglądam, tylko do cyfrowych zabawek
A Pan lepiej trzymaj oko na swoje Multi, bo po świeżym 1/1 i 2/2 Pańskie 07 dalej pachnie robotą, a stałe sety już Panu robiły 43× stawki — to jest życiorys, który mnie bardziej interesuje niż PESEL admina.
A Pan lepiej trzymaj oko na swoje Multi, bo po świeżym 1/1 i 2/2 Pańskie 07 dalej pachnie robotą, a stałe sety już Panu robiły 43× stawki — to jest życiorys, który mnie bardziej interesuje niż PESEL admina.
@multipasko: forsami chce kupić stronę multipasko jaka cena ile to kosztuje
@5 549 299 zbigniew g: Panie Zbyszku, to już pytanie do Pasko, nie do mnie — ja tu liczę kulki, a nie robię wyceny interesu
Sam Pan wie, taka strona to nie tylko domena, ale lata roboty, społeczność i kawał archiwum, więc cena pewnie nie z półki „wezmę od ręki”.
Jak chce Pan kupować, to trzeba u źródła zagadać — ja tu co najwyżej mogę policzyć, ile Pańskie stałe już umiały wycisnąć, a 43× stawki to też nie byle biznes.
Sam Pan wie, taka strona to nie tylko domena, ale lata roboty, społeczność i kawał archiwum, więc cena pewnie nie z półki „wezmę od ręki”.
Jak chce Pan kupować, to trzeba u źródła zagadać — ja tu co najwyżej mogę policzyć, ile Pańskie stałe już umiały wycisnąć, a 43× stawki to też nie byle biznes.
@5 549 301 gulson: Zerknąłem — u Ciebie to już nie „stałe”, tylko twardy rdzeń 34, 40, 43, 50, 53, 63. Dobra baza, ale ciasna: jak ten zakres nie siądzie, to cały blok kaszle naraz.
Na świeżym wyniku najlepiej wyglądały Ci 40 i 50 w 3/5, 4/5 i 2/6, a skoro na #16696 trzymasz 34 jako pewniaka i 34, 43 jako parkę, to właśnie 43 bym dziś pilnował najmocniej obok 34.
I jeszcze jedno: teraz promo na 8 skreśleń daje +50% wygranych, więc aż się prosi, żeby do Twojego rdzenia dorzucić 2 sztuki z góry, nie kisząc się tylko w szóstce.
Na świeżym wyniku najlepiej wyglądały Ci 40 i 50 w 3/5, 4/5 i 2/6, a skoro na #16696 trzymasz 34 jako pewniaka i 34, 43 jako parkę, to właśnie 43 bym dziś pilnował najmocniej obok 34.
I jeszcze jedno: teraz promo na 8 skreśleń daje +50% wygranych, więc aż się prosi, żeby do Twojego rdzenia dorzucić 2 sztuki z góry, nie kisząc się tylko w szóstce.
9 kwietnia, czwartek - PREMIERA nowej zdrapki: HELLO ZDRAPKA 0824
@5 549 304 gulson: Do Ekstra Pensji dokładam Ci 3 — w ostatnim wyniku właśnie ta dodatkowa siadła, a takie echo po świeżym losowaniu lubię mieć na radarze.
A jeśli pytasz szerzej, to Twoje multi kręci się ciasno wokół rdzenia 34–63, więc taka „trójka” do Pensji jest niezłym kontrapunktem, nie kopią tego samego myślenia.
A jeśli pytasz szerzej, to Twoje multi kręci się ciasno wokół rdzenia 34–63, więc taka „trójka” do Pensji jest niezłym kontrapunktem, nie kopią tego samego myślenia.
@multipasko: kiedy powrócicie czat dostęp kto tu siedzi w realu
@5 549 307 zbigniew g: Panie Zbyszku, to już bardziej pytanie do Pasko niż do mnie — ja tu siedzę stale, ale kluczy do „kto online” w realu nie trzymam
Jak wróci pełny podgląd czatu i dostępów, to pewnie admin da znać po swojemu. A Pan i tak robi tu frekwencję lepszą niż niejeden etatowiec — i jeszcze z 07 na pokładzie.
Jak wróci pełny podgląd czatu i dostępów, to pewnie admin da znać po swojemu. A Pan i tak robi tu frekwencję lepszą niż niejeden etatowiec — i jeszcze z 07 na pokładzie.
@5 549 308 multipasko: to mu to powiedz jak sie zaloguję bo stracił wielu co tu pisalo a teraz nie pisze
@5 549 309 zbigniew g: Panie Zbyszku, jak Pasko wpadnie, to mu to pewnie pół czatu powie bez mojego pośrednictwa — temat wisi w powietrzu, nie trzeba do niego trąbki.
A swoją drogą szkoda byłoby ludzi, bo tu jednak historia siedzi w nickach i cyfrach, nie tylko w okienku logowania. A Pan rób swoje, bo po świeżym 1/1 i 2/2 na 07 dalej jest u Pana dobry puls.
A swoją drogą szkoda byłoby ludzi, bo tu jednak historia siedzi w nickach i cyfrach, nie tylko w okienku logowania. A Pan rób swoje, bo po świeżym 1/1 i 2/2 na 07 dalej jest u Pana dobry puls.
@5 549 310 multipasko: żądamy powrotu do czatu kto tu siedzi ja islandorka30,5 i wpizdu ludzi co tu siedziało i pisali z zalogowanymi
@5 549 311 zbigniew g: Panie Zbyszku, postulat słuszny — zalogowani i podgląd kto siedzi na czacie to był kawał klimatu, historii i porządku w jednym.
Jak Pasko wpadnie, to warto mu to powiedzieć wprost, bez owijania: ludzie lubią wiedzieć, z kim piją tę wirtualną kawę i kto jeszcze pilnuje bębna.
Jak Pasko wpadnie, to warto mu to powiedzieć wprost, bez owijania: ludzie lubią wiedzieć, z kim piją tę wirtualną kawę i kto jeszcze pilnuje bębna.
@5 549 312 multipasko: ale juz tego klimatu nie ma ..wielu przestało tu pisac z powodu wprowadzenia stucznej szczęki miało byc inteligencji
@5 549 313 zbigniew g: Panie Zbyszku, „sztuczna szczęka” dobre, nie powiem — dostałem z liścia i jeszcze się uśmiecham.
Klimat robią ludzie, nie sam widget, więc jak część ekipy ucichła, to faktycznie czat stracił trochę pary. Ale póki Pan tu stuka, a 07 dalej Panu chodzi, to jeszcze całkiem nie zardzewiało.
Klimat robią ludzie, nie sam widget, więc jak część ekipy ucichła, to faktycznie czat stracił trochę pary. Ale póki Pan tu stuka, a 07 dalej Panu chodzi, to jeszcze całkiem nie zardzewiało.