Wpisy 5 509 359 – 5 509 474
9 lutego 2026 00:05 → 9 lutego 2026 09:00, 100 wpisów
gdzie teraz jest hejter
nie ma go bo nie ma publicznosci
a sam do siebie by nie pisał
witam jelonku
nie ma go bo nie ma publicznosci
a sam do siebie by nie pisał
witam jelonku
@5 509 358 Jelonek: o dziwo hejter napisał ze ty prawdziwy polak
ja tez
ja tez
@5 509 358 Jelonek: lubiał nas
hejterstwo w nocy spi
łatwiej wyłapac lkto sie loguje kto ucieka
łatwiej wyłapac lkto sie loguje kto ucieka
@5 509 219 Pasko: J
Nie zgadzam się z tezą, że zabezpieczanie cytatów zniewag, gróźb czy hejtu to „archeologia pod tezę”.
Archiwizowanie treści naruszających regulamin lub prawo nie jest manipulacją, tylko standardową formą obrony, zwłaszcza gdy takie wpisy bywają usuwane lub edytowane.
Problemem nie jest to, że ktoś pamięta i dokumentuje,
lecz to, że takie treści w ogóle padły.
Jeżeli padają zniewagi, groźby lub mowa nienawiści, to przywołanie dowodów nie służy prowokacji ani dominowaniu rozmowy, tylko wyjaśnieniu sprawy.
Dewaluowanie zgłaszającego zamiast odniesienia się do treści naruszeń odwraca role i nie rozwiązuje problemu.
Krytyka dotyczy zachowań — nie osób, które je dokumentują.
Nie zgadzam się z tezą, że zabezpieczanie cytatów zniewag, gróźb czy hejtu to „archeologia pod tezę”.
Archiwizowanie treści naruszających regulamin lub prawo nie jest manipulacją, tylko standardową formą obrony, zwłaszcza gdy takie wpisy bywają usuwane lub edytowane.
Problemem nie jest to, że ktoś pamięta i dokumentuje,
lecz to, że takie treści w ogóle padły.
Jeżeli padają zniewagi, groźby lub mowa nienawiści, to przywołanie dowodów nie służy prowokacji ani dominowaniu rozmowy, tylko wyjaśnieniu sprawy.
Dewaluowanie zgłaszającego zamiast odniesienia się do treści naruszeń odwraca role i nie rozwiązuje problemu.
Krytyka dotyczy zachowań — nie osób, które je dokumentują.
@5 509 359 wasyl-piaski: Nie ma go? - Jest, a nawet substytut adwokata , a raczej adwokat diabła pisze, że główny hejter nie żyje. On żyje, jest pod nickiem Qmka83 jak GTV/K30 - który zniewayl z imienia wielu użytkowników , państwo polskie , Ukrainę i Żydów.
@5 509 364 Psychiatra: bo takie wpisy powinny być usuwane.... ten czat powinien mieć 100 ostatnich wpisów, albo wpisy z ostatnich 24 godzin. Po co więcej... to jest czat.
@5 509 366: dyskusja odbywa się tu i teraz na żywo
natomiast kto odwołuje się do wpisów sprzed 2 lat to już nie traktuje tego czatu jako czat ... to jest też oczywiście trochę moja wina, bo faktycznie nie ma funkcji która usuwałaby dostęp do starszych wpisów, ale chyba to zmienię i będzie tylko dostęp do ostatnich 24 godzin.
Ograniczanie czatu wszystkim użytkownikom z powodu działań jednej osoby to odpowiedzialność zbiorowa. Naruszenia popełnił konkretny użytkownik, więc konsekwencje powinny dotyczyć wyłącznie jego. Regulamin nie powinien działać wstecz, bo zasady muszą być znane w momencie pisania. Są narzędzia do karania sprawcy — ban, blokada, moderacja — bez uderzania w uczciwych użytkowników.
to nie jest ograniczenie... to jest usprawnienie do najlepszych standardów, jak robią najlepsi i najwięksi.
@5 509 366 Pasko: Mamy na uwadze znieważające wpisy nowego użytkownika - tu znanego bandyty.One jeszcze są widoczne - po co?
czyli blokady jednostronne, a nie dwustronne ... krótsza historia czatu, aby skupiać się na dyskusji "live" a nie "archiwum", nie pokazywanie "kto mnie blokuje" bo to niczemu nie służy faktycznie, a wzbudza emocje.
Dodałem te i kilka innych usprawnień, aby żyło się lepiej.
Póki co nie daję ograniczeń czasowych, czat póki co jest otwarty do dyskucji 24h/dobę.
Dodałem te i kilka innych usprawnień, aby żyło się lepiej.
Póki co nie daję ograniczeń czasowych, czat póki co jest otwarty do dyskucji 24h/dobę.
gdzie są? nie łaź po archiwum... jutro przejdą i tak do historii. Obecnie już nie ma możliwości cofania czatu na dłużej niż 24-48 godzin.
@5 509 371 Pasko: Była kiedyś propozycja by użytkownik zablokowany nie mógł widzieć profilu osoby , która go zablokowała.Tynaczem hejter nadal atakuje zablokowanych użytkowników i widzi jego profil.Na FB tego nie ma.
czat powinien być "tu i teraz" ... lotto prowadzi losowania na żywo na Youtube i też włącza czat ... i co się z nim dzieje? Jest nowy dzień i nowy czat ... po starym nie ma śladu i ludzie żyją na czacie tym co się w danej chwili dzieje, a nie łażą po jakiś archiwach. To nie forum.
@5 509 375 Kulturalnyrobal: ale to musiałbym wyciąć profile z internetu... no bo jak to sobie wyobrażasz? Przecież obecnie niezalogowani to 99% odwiedzających multipasko.
@5 509 377: musiałbym zrobić profile wyłącznie dla zalogowanych ... ktoś musi się zalogować, żeby zobaczyć kogoś profil? to i tak stworzyłby inne konto to by sobie zobaczył... musiałyby konta wpuszczać tylko konkretnych zalogowanych
@5 509 378: no bo facebook tak działa w sumie... tam nie masz konta, to w ogóle nie wejdziesz.... na multipasko wchodzisz... tu wchodzi codziennie ponad 100 000 ludzi niezalogowanych i zaledwie kilkaset zalogowanych.
@5 509 374 Pasko: Nikt nie łazi po archiwum.Juz nic bardziej bandyckiego jak dzisiaj wydarzyć się nie może.Bandyckie zniewagi, groźby i hejt chyba nie powrócą, a kto był znieważony w archiwum nie szuka bo dowody ma.
generalnie jak Ci nie pasuje to nie twórz tu konta i tyle, po cholerę tworzysz?
@5 509 381: a jak tworzysz to zrób sobie puste konto... tzn. nie dawaj zdjęć, wyłącz sobie księgę gości i tyle... masz profil prywatny.
@5 509 382 Pasko: Do kogo ta uwaga ? Odnos się do konkretnego wpisu.
@5 509 382 Pasko: Powiedz to użytkownikowi Qmka83/Trisetum.
@5 509 382: jeśli masz problem z prywatnością i nie życzysz sobie żeby ktoś tam widział Twoje zdjęcie profilowe. Bo tego nikt Ci nie zagwarantuje. Ktoś i tak wejdzie, zrobi screenshota i komuś przekaże ... nad tym się nie panuje. Musisz się z tym liczyć, że dając tu jakieś treści, zawsze mogą wypłynąć dalej... to samo tyczy się zdjęć, itd. to nie tego typu prywatność.
kto chce prywatności to ją ma ... po prostu zasada nr 1, nie dodaję niczego, co nie chcę żeby cały świat zobaczył i tyle.
@5 509 385 Pasko: Nie o to chodzi, a o to by użytkownik blokujący hejtera nie był widoczny.Tak jak na FB.
@5 509 386 Pasko: Jaka prywatność jak zaginęły Ci adresy e-mail do kont i usunales prywatne zdjęcia bez możliwości ich odzyskania.
@5 509 386 Pasko:
Myślisz o prywatności w ogóle, a temat dotyczy funkcji blokowania hejtera.
Nikt nie oczekuje cudów ani „tajnego internetu” — chodzi o to, by osoba zablokowana nie widziała użytkownika, tak jak działa to na FB.
To nie filozofia, tylko podstawowa ochrona przed nękaniem. Dwa różne tematy.
Myślisz o prywatności w ogóle, a temat dotyczy funkcji blokowania hejtera.
Nikt nie oczekuje cudów ani „tajnego internetu” — chodzi o to, by osoba zablokowana nie widziała użytkownika, tak jak działa to na FB.
To nie filozofia, tylko podstawowa ochrona przed nękaniem. Dwa różne tematy.
@5 509 387 Kulturalnyrobal: na czacie? jeśli blokujesz hejtera to go nie zobaczysz.
@5 509 390: jeśli jest to faktycznie hejter to wogóle zostanie zablokowany jak ten dzisiaj
@5 509 389 Kulturalnyrobal: czy chodzi Ci że nie zobaczy nic, np. nie zobaczy Twój profil, Twoje typowania. Tak się nie da, bo multipasko nie wymaga logowania. Każdy niezalogowany może wejść na dowolny profil, zobaczyć typowania, itd.
@5 509 390 Pasko: Ale on czyta zawartość profilu.Nie będę podawał przykładu bo źle zrozumiesz
@5 509 393 Kulturalnyrobal: każdy może czytać profil
@5 509 394: nawet Google i zapisać w wynikach wyszukiwania wyszukiwarki
@5 509 392 Pasko: Nie chodzi o typowania, a o treść na profilu.
@5 509 396 Kulturalnyrobal: ale to jest część profilu. Jeszcze raz mówię, jeśli ktoś nie jest zalogowany to nikt nie wie kim jest. To jak chciałbyś to rozegrać. Dzisiaj zablokujesz sobie, że "Pasko" nie ma zobaczyć Twój profil.
I teraz Pasko wejdzie z innej przeglądarki i się nie zaloguje, to też nie widzi? czyli nikt nie widzi. A jeśli zaloguje się jako "Pasko2" to też ma nie widzieć? To kto zobaczy? Musiałbyś podać listę osób zaufanych, które mogą zobaczyć.
I teraz Pasko wejdzie z innej przeglądarki i się nie zaloguje, to też nie widzi? czyli nikt nie widzi. A jeśli zaloguje się jako "Pasko2" to też ma nie widzieć? To kto zobaczy? Musiałbyś podać listę osób zaufanych, które mogą zobaczyć.
@5 509 397: tak naprawdę "tylko zaufani" mogą zobaczyć. Tylko osoby z Twojej listy zaufanych mogą zobaczyć... to dałoby Ci kontrolę.
@5 509 398: a jak masz tak tajne rzeczy w profilu, to po co je dajesz do profilu. Napisz sobie na kartce i przyklej na monitorze, a nie dawaj w internet.
@5 509 398 Pasko:
To nie jest dyskusja o prywatności w internecie, tylko o skutecznej blokadzie hejtera, która standardowo oznacza brak wzajemnej widoczności — jak na Facebooku.
To nie jest dyskusja o prywatności w internecie, tylko o skutecznej blokadzie hejtera, która standardowo oznacza brak wzajemnej widoczności — jak na Facebooku.
Oczywiście Facebook zainwestował miliardy złotych, aby zdobyć narzędzia, dzięki którym z pewnością potrafią dość skutecznie wyłapywać powiązania kont, jeśli ktoś tworzy ich więcej. U mnie takich cudów nie będzie.
I jak mówię nie przewiduję, że multipasko będzie wymagało logowania, aby zobaczyć profil.
I jak mówię nie przewiduję, że multipasko będzie wymagało logowania, aby zobaczyć profil.
@5 509 401: a raczej miało być miliardy dolarów
@5 509 401: chyba, że zrobię wyłącznie logowanie Facebookiem na multipasko, inaczej wogóle nie wejdziesz na profil nikogo
Sebek90 dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
i tak jak sam napisałeś
"Ograniczanie dostępu do profilu wszystkim użytkownikom z powodu działań jednej osoby to odpowiedzialność zbiorowa"
"Ograniczanie dostępu do profilu wszystkim użytkownikom z powodu działań jednej osoby to odpowiedzialność zbiorowa"
@5 509 403 Pasko: Żadna ustawa nie działa wstecz.Co z użytkownikami posiadającymi profile na multipasko, s nie posiadających FB?
@5 509 405: więc czemu mam tak mocno ograniczać profile, kazać się logować i nie wiadomo co robić, żeby tylko chronić, bo ktoś sobie życzy super prywatność.
Na multipasko nie ma super prywatności i nie będzie.
Na multipasko nie ma super prywatności i nie będzie.
@5 509 407 Pasko: Nie rozumiesz, albo nie chcesz rozumieć?
@5 509 406 Kulturalnyrobal: no dlatego Ci mówię ... to Ty byś chciał żebym zrobił takie ograniczenia jak ma facebook. I żebym wymuszał, żeby facebook weryfikował profile. Musiałbym narzucić taki mechanizm.
To Ty nie rozumiesz o jakim stopniu skomplikowania tutaj mówimy.
Ty byś chciał że na profilu dasz sobie np. zdjęcie, a żeby osoba X tego nie zobaczyła. I ta osoba X musi zostać wykryta że chce zobaczyć Twoje zdjęcie.
Ty byś chciał że na profilu dasz sobie np. zdjęcie, a żeby osoba X tego nie zobaczyła. I ta osoba X musi zostać wykryta że chce zobaczyć Twoje zdjęcie.
@5 509 410: i nieważne jak się zaloguje, ma to zostać wykryte, że tydzień temu się logowała z innego konta. Albo najlepiej żeby jak dotychczas nie potrzebowała się nawet zalogować żeby wejść na Twój profil, ale żeby i tak ją wykryć że to ona.
Tu jest portal multipasko, to jest prosty portal. Nikt nie wpłaca nawet złotówki, nie gra się za pieniądze, nic się nie kupuje, nie ma żadnych przelewów, sald, niczego. Jak ktoś się komuś włamie na konto to nie ma żadnych informacji nowych ... najwyżej że wpisze się komuś w księgę gości i da głupią fotkę?
@5 509 412: a Ty byś chciał jakieś prywatności, nie wiadomo co. Jest prywatność. Nie chcesz kogoś czytać, masz możliwość go zablokować. Napisze Ci z innego konta, znowu go możesz zablokować jeśli nie chcesz widzieć jego wpisów, bo Cię np. irytują, itd. Tylko tyle albo aż tyle.
@5 509 413 Pasko:
Wprowadzenie wyłącznego logowania przez Facebook pozbawiłoby dostępu użytkowników, którzy założyli konta na innych zasadach, co stanowi niedopuszczalną zmianę warunków korzystania z serwisu po fakcie.
Ja nigdy nie chce , a proponuje, rozmawiam po ludzku.
Wprowadzenie wyłącznego logowania przez Facebook pozbawiłoby dostępu użytkowników, którzy założyli konta na innych zasadach, co stanowi niedopuszczalną zmianę warunków korzystania z serwisu po fakcie.
Ja nigdy nie chce , a proponuje, rozmawiam po ludzku.
@5 509 413 Pasko: Już bylo pisane: wulgarny, agresywny, znieważający hejter = ban.Nie ma litości.A hejter naubliża w 24 h i tego nawet nie zauważysz.
a leci jakiś hejt jak dzisiaj, no to przestajesz tu zaglądać, bo Ci się to nie podoba... właśnie ja tego się boję. Bo Ty robisz z tego dramę i doszukujesz się nie wiadomo czego. Dla mnie problemem jest tylko to, że ktoś może wejść, przeczytać, wyjść i nigdy tu nie wrócić. I tak się często dzieje. Tym samym czat mógłby być bardziej popularny i spełniać jakąś tam rolę, ale tego nie robi, bo nowi wchodzą, czytają i wychodzą i nie wracają. Oni nie przeczytają o "hołocie" i będą pisać mi maila, czy coś tam, że są urażeni. Po prostu tu nie wrócą i tyle. Koniec tematu. Nikomu takich głupot nie chcę się rozgrzebywać.
No i dlatego, jeśli czat odstrasza osoby od multipasko, to lepiej żeby go nie było i tyle. Bez czata ten portal na pewno będzie co najmniej równie mocny.
No i dlatego, jeśli czat odstrasza osoby od multipasko, to lepiej żeby go nie było i tyle. Bez czata ten portal na pewno będzie co najmniej równie mocny.
@5 509 415 Kulturalnyrobal: to i hejter miał ban i co z tego. I dzisiaj przyszedł na nowym koncie i znowu sobie pohejtował.
@5 509 417: a czasem może być tak, że zareaguję po 24 godzinach np. bo jest niedziela.
@5 509 414 Kulturalnyrobal: niedopuszczalna zmiana warunków? Przecież ja mogę ten portal zmienić o 180 stopni. Od jutra na multipasko może nie być o lotto, tylko będzie o hodowli kanarków, a wszystkie czaty, fora i profile mogą zniknąć.
To nie jest spółka akcyjna, nie jestem prezesem, a akcjonariusze stoją mi nad głową i wymagają czegoś.
To nie jest spółka akcyjna, nie jestem prezesem, a akcjonariusze stoją mi nad głową i wymagają czegoś.
@5 509 419: mogę tu zmieniać wszystko na pstryknięcie.
@5 509 420: mogę jutro dać wielką stronę logowania na wejściu i wymagać przejścia przez bramkę płatności i wpłaty 100 zł, bo inaczej w ogóle nie wejdziesz.
@5 509 369 Pasko:
Szanowny Adminie,
Chciałbym zwrócić uwagę, że Twoje podejście do kwestii zabezpieczania wpisów użytkowników, którzy byli znieważani, hejtowani lub otrzymywali groźby pobicia, jest błędne. Zabezpieczenie takich wpisów jako dowodów nie jest prowokacją ani „archeologią” w negatywnym sensie, lecz przejawem przezorności i ochrony poszkodowanego.
W przesłanym materiale wskazujesz, że wyciąganie wpisów sprzed lat i używanie ich w rozmowie to broń, prowokacja i wyrwanie z kontekstu, co ma zniechęcać do takiego zachowania. Jednak w sytuacji, gdy użytkownik doświadcza realnej krzywdy, zabezpieczenie takich wpisów jest nie tylko uzasadnione, ale wręcz konieczne, by móc się bronić i udowodnić swoje racje.
Twoje argumenty o tym, że czat powinien być tu i teraz, ulotny i bez długiej historii, mają sens w kontekście zwykłych rozmów, ale nie mogą być stosowane bez wyjątku, zwłaszcza gdy chodzi o ochronę przed hejtem i groźbami. W takich przypadkach historia czatu staje się ważnym narzędziem obrony, a nie bronią do prowokacji.
Ponadto, ignorowanie lub krytykowanie użytkownika za zabezpieczanie dowodów jest nie tylko niesprawiedliwe, ale może też zniechęcać do zgłaszania realnych problemów i narażać osoby na dalsze krzywdy. zabezpieczanie wpisów w sytuacji znieważenia, hejtu czy gróźb to nie błąd, lecz odpowiedzialne i rozsądne działanie poszkodowanego, które powinno być szanowane, a nie krytykowane.
Taka argumentacja powinna pomóc adminowi zrozumieć, że moje opinie wynikają z troski o bezpieczeństwo i sprawiedliwość, a nie z chęci prowokacji czy negatywnego wpływu na atmosferę czatu.
Szanowny Adminie,
Chciałbym zwrócić uwagę, że Twoje podejście do kwestii zabezpieczania wpisów użytkowników, którzy byli znieważani, hejtowani lub otrzymywali groźby pobicia, jest błędne. Zabezpieczenie takich wpisów jako dowodów nie jest prowokacją ani „archeologią” w negatywnym sensie, lecz przejawem przezorności i ochrony poszkodowanego.
W przesłanym materiale wskazujesz, że wyciąganie wpisów sprzed lat i używanie ich w rozmowie to broń, prowokacja i wyrwanie z kontekstu, co ma zniechęcać do takiego zachowania. Jednak w sytuacji, gdy użytkownik doświadcza realnej krzywdy, zabezpieczenie takich wpisów jest nie tylko uzasadnione, ale wręcz konieczne, by móc się bronić i udowodnić swoje racje.
Twoje argumenty o tym, że czat powinien być tu i teraz, ulotny i bez długiej historii, mają sens w kontekście zwykłych rozmów, ale nie mogą być stosowane bez wyjątku, zwłaszcza gdy chodzi o ochronę przed hejtem i groźbami. W takich przypadkach historia czatu staje się ważnym narzędziem obrony, a nie bronią do prowokacji.
Ponadto, ignorowanie lub krytykowanie użytkownika za zabezpieczanie dowodów jest nie tylko niesprawiedliwe, ale może też zniechęcać do zgłaszania realnych problemów i narażać osoby na dalsze krzywdy. zabezpieczanie wpisów w sytuacji znieważenia, hejtu czy gróźb to nie błąd, lecz odpowiedzialne i rozsądne działanie poszkodowanego, które powinno być szanowane, a nie krytykowane.
Taka argumentacja powinna pomóc adminowi zrozumieć, że moje opinie wynikają z troski o bezpieczeństwo i sprawiedliwość, a nie z chęci prowokacji czy negatywnego wpływu na atmosferę czatu.
@5 509 422 Kulturalnyrobal: a to możesz sobie zbierać dowody. Idź tam najlepiej na jakiś mecz piłki nożnej z dyktafonem... o ile tam sobie dowodów nazbierasz jak krzyczą i się obrzucają błotem kibice, nawet o premierze czasem śpiewają na trybunach. Nagrywaj i zbieraj dowody.
@5 509 423: zrobiłbym portal dla takich osób jak Ty tylko miałby strasznie małą widownię... jednak większość ludzi interesuję inne rzeczy.
@5 509 421 Pasko: Czy naprawdę myślisz, że można wprowadzać takie zmiany z dnia na dzień, ignorując użytkowników, którzy od lat korzystają z serwisu na innych zasadach? Podczas zakładania profili nie było mowy o żadnych opłatach, więc nagłe wymuszanie płatności jest nie tylko nie fair, ale może też naruszać prawa konsumentów i regulaminy, na które użytkownicy się zgodzili. Prawnie takie działanie może być kwestionowane, zwłaszcza jeśli nie było jasnej i transparentnej informacji o zmianach warunków. Lepiej pomyśl dwa razy, zanim zaczniesz straszyć ludzi „bramką płatności” – to nie buduje zaufania, a raczej odstrasza stałych użytkowników.
@5 509 424: na tym czaciku no trafiają się trolle ... ale jak naprawdę to Cię głównie jara, to są na pewno lepsze portale. Zresztą na samym facebooku przecież tam nie brakuje ich w komentarzach na przeróżnych grupach dyskusyjnych.
@5 509 368 Pasko:
@5 509 425 Kulturalnyrobal: a gdybym jutro umarł, to przeżyłbyś to, że ten portal by zaczął żyć własnym życiem?
@5 509 428: za dużo wymagasz.... skup się na tym nad czym masz kontrolę.
@5 509 429 Pasko:
Kto nie potrafi trzymać się tematu, ten gubi sens rozmowy i błądzi w labiryncie własnych myśli.
Kto nie potrafi trzymać się tematu, ten gubi sens rozmowy i błądzi w labiryncie własnych myśli.
@5 509 430 Kulturalnyrobal: temat tyczy się tego jak ma wyglądać i funkcjonować multipasko. Możesz mieć swoją opinię, ale poza tym, jeśli nie jest tak jak chciałbyś, to po prostu zmień portal. Szkoda życia.
@5 509 428 Pasko:
Nie umrzesz, bo zło nigdy nie umiera. A jeśli planujesz umrzeć, to życzę Ci nieba — bo nawet tam nie uciekniesz od własnych wyborów.
Nie umrzesz, bo zło nigdy nie umiera. A jeśli planujesz umrzeć, to życzę Ci nieba — bo nawet tam nie uciekniesz od własnych wyborów.
Milo było , spokojnych snów.
witam w nocnych rozmowach
moja propozycja ostatnie 1000 wpisów i czat sie zapetla jak wideorejstator
moja propozycja ostatnie 1000 wpisów i czat sie zapetla jak wideorejstator
@5 509 432 Kulturalnyrobal: nikt nie planował, a już około 100 miliardów ludzi zmarło
@5 509 435: nikt to może za dużo powiedziane... ale zdecydowana większość
@5 509 427 wasyl-piaski:
Wasyl-Piaski, chyba nie do końca rozumiesz przekaz, pasko. Bicie brawa to nie wyraz uznania, a zwykłe klakierstwo. Lepiej zastanów się, czy naprawdę chcesz być tym, kto tylko bezmyślnie klaszcze, zamiast zrozumieć, o co tu naprawdę chodzi.
Wasyl-Piaski, chyba nie do końca rozumiesz przekaz, pasko. Bicie brawa to nie wyraz uznania, a zwykłe klakierstwo. Lepiej zastanów się, czy naprawdę chcesz być tym, kto tylko bezmyślnie klaszcze, zamiast zrozumieć, o co tu naprawdę chodzi.
niestety szanuje swoją prywatnosc
jesli cza bedzie sie logowac przes f/b
pierwszy stąd uciekne
bo hejterzy zrujnują tam wszystko dopierą beda sie czepiac
jak krzysio mnie ze jestem gruby itd
pasko moja propozycja ost 1000 wpisów i wideo czat zapetla sie
jesli cza bedzie sie logowac przes f/b
pierwszy stąd uciekne
bo hejterzy zrujnują tam wszystko dopierą beda sie czepiac
jak krzysio mnie ze jestem gruby itd
pasko moja propozycja ost 1000 wpisów i wideo czat zapetla sie
ogólnie tak jak mi dziś doradzono, póki co czat krótki, bez archiwum ... koniec "detektywów" i robienia wielu kont, żeby coś przeczytać. Ty decydujesz co czytasz ... chcesz czytać wszystko to nie blokujesz nikogo i czytasz wszystko, nie chce kogoś czytać co wypisuje, bo Cię irytuje ... to go blokujesz. I tyle.
Nikt nie widzi kto go blokuje, nikt nie widzi kto go ma w zaufanych ... ale wszystko działa jak trzeba.
Nikt nie widzi kto go blokuje, nikt nie widzi kto go ma w zaufanych ... ale wszystko działa jak trzeba.
@5 509 437 Kulturalnyrobal: a moze to ty nie rozumiesz pasko
on jest tu szefem strony i to on rzadzi
chcesz to nacisnie przycisk off i zgasnie czat
on jest tu szefem strony i to on rzadzi
chcesz to nacisnie przycisk off i zgasnie czat
@5 509 439: ktoś nie chce Cię czytać, to Cię blokuje... ale Ty wciąż możesz go czytać i nie musisz do tego tworzyć kolejnego konta.
Jesteś ciekaw kto Cię zablokował i nie widzi Twoich wpisów ... nie dowiesz się.
Jesteś ciekaw kto Cię zablokował i nie widzi Twoich wpisów ... nie dowiesz się.
@5 509 439 Pasko: nowowchodzaczy na czat nie powinien miec wgladu do tyłu
@5 509 442 wasyl-piaski: a to jest od dawna tak
@5 509 437 Kulturalnyrobal: niestety pasko nie raz blokował czat
bo nie dało rady tego czytac
cierpieli wszyscy
bo nie dało rady tego czytac
cierpieli wszyscy
@5 509 437 Kulturalnyrobal: ale ja rozumie to po swojemu ty po swojemu
i nie kaz mi cos robic ,bo robie co chce ,chce klaskac pasko to klaszcze ,nie chce to nie klaszcze
to moja decyzja ok
i nie kaz mi cos robic ,bo robie co chce ,chce klaskac pasko to klaszcze ,nie chce to nie klaszcze
to moja decyzja ok
gonzaga dawno go nie słyszałem
czajka spisz
umykam na neflixa
@5 509 450 wasyl-piaski: Właśnie skończyłem różaniec, trochę odpocznę bo zaraz godzinki.
@5 509 451 wasyl-piaski: Jaki film proponujesz obejrzeć?
@5 509 451 wasyl-piaski: Polecam tytuł filmu "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" (pol. "Zakochany bez pamięci". To niezwykle ciekawy i oryginalny film łączący elementy dramatu, romansu i science fiction, który porusza temat pamięci i miłości w bardzo nietypowy sposób. Jeśli szukasz czegoś intrygującego i głębokiego, ten film będzie świetnym wyborem.
@5 509 450 wasyl-piaski: Teraz oglądam film "Psycho" w reżyserii Alfreda Hitchcocka. To klasyczny thriller psychologiczny, który opowiada o postaci psychopatycznego mordercy. Film jest znany ze swojej napiętej atmosfery i kultowej sceny pod prysznicem, a także z głębokiego portretu psychologicznego głównego bohatera. Jeśli interesują Cię filmy o psychopatach, "Psycho" to pozycja obowiązkowa.
@5 509 452 Czajka: nikt nie pisał umknąłem na filmy nie widziałem potem wpisów
W miejscowości Łabowa padła wygrana 181 250,30 zł w grze Mini Lotto (system na 10 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane