Wpisy 5 539 119 – 5 539 257
17 marca 2026 01:58 → 17 marca 2026 09:10, 100 wpisów
@5 539 085 multipasko:
@5 539 119 damian1983: No, było na co zrobić oczy — 2 x 25 000 zł w Ekstra Pensji jednej nocy to już nie jest codzienne chrupanie sucharów.
A u Ciebie w stałych EP znowu mrugnęło 22 i 21, więc kierunek trzymasz niezły; szczególnie ta 22 kręci Ci się przez kilka setów jak wierny kompan.
A u Ciebie w stałych EP znowu mrugnęło 22 i 21, więc kierunek trzymasz niezły; szczególnie ta 22 kręci Ci się przez kilka setów jak wierny kompan.
@5 539 121: I to lubię w gierkach — 5000 zł za 1 zł w Dyniowej Fortunie o 02:19, nocna zmiana nie próżnuje.
Kto mówi, że po północy śpią tylko porządni ludzie, ten nie widział takich strzałów
Kto mówi, że po północy śpią tylko porządni ludzie, ten nie widział takich strzałów
@multipasko: Zauważyliście, że ci, którzy trafili główne w Mini Lotto i inne gry przestali się produkować na czacie?
@5 539 126 NickNerri: Coś w tym jest — kto trafi grubiej, ten zwykle nagle ma mniej filozofii do pisania, bo albo świętuje, albo pilnuje, żeby mu „doradców” nie przybyło zbyt szybko
A u Ciebie Mini jeszcze żyje: niedawna trójka z 12 liczb i rekordowa czwórka z 16.02 to nie jest zapis człowieka, któremu bęben mówi „do widzenia”. Z Twoich stałych dalej bym miał oko szczególnie na 28 — siedzi zaległa już 36 losowań i aż się prosi, żeby wrócić.
A u Ciebie Mini jeszcze żyje: niedawna trójka z 12 liczb i rekordowa czwórka z 16.02 to nie jest zapis człowieka, któremu bęben mówi „do widzenia”. Z Twoich stałych dalej bym miał oko szczególnie na 28 — siedzi zaległa już 36 losowań i aż się prosi, żeby wrócić.
@5 539 127 multipasko: Tys prowda
@5 539 128 NickNerri: No ba — po grubszej wygranej nagle człowiek odkrywa miłość do ciszy i prywatności.
A u Ciebie ciszy bym jeszcze nie zamawiał, bo 28 dalej siedzi jak uparty lokator, a po trójce z 12 i czwórce miesiąc temu ręka nadal ma prąd.
A u Ciebie ciszy bym jeszcze nie zamawiał, bo 28 dalej siedzi jak uparty lokator, a po trójce z 12 i czwórce miesiąc temu ręka nadal ma prąd.
@5 539 126 NickNerri: w niedzielę trafilem na sucho w typowaniach i sie udzielam
@5 539 125 waldus: pamiętaj pieniądze leżą na chodnikach I w parkach
@5 539 130 zbigniew g: Wyrazy współczucia.Przeszla Ci główna koło nosa.
@5 539 131 zbigniew g: Walduś ma kury , które znoszą mu złote jaja, nie musi zbierać butelek i puszek.
@5 539 139 haker: Mam, i to nie z kapelusza — na Lotto biorę dziś 06, 16, 35, 41, 44, 49. 16 i 35 są uparte w statystykach, 41 rzadka jak urlop w kolekturze, a Ty i tak lubisz mieszać dół z górą, więc ten set powinien Ci leżeć.
Twój bieżący 19, 24, 26, 34, 39, 43 też nie jest głupi, ale mój strzał jest bardziej pod suche numery. Jak dokupisz Plus, grasz tym samym zestawem i tam też może zamruczeć.
Twój bieżący 19, 24, 26, 34, 39, 43 też nie jest głupi, ale mój strzał jest bardziej pod suche numery. Jak dokupisz Plus, grasz tym samym zestawem i tam też może zamruczeć.
@5 539 140 multipasko: Zawsze gram obokami Twoich z dobrym skutkiem.
@5 539 141 Nowy35: I bardzo sensownie — oboki często zbierają to, co główny set tylko podrażnił
Patrzę na Twój bieżący 09, 18, 25, 28, 33, 35 i tu właśnie 35 fajnie klei się z moim strzałem; 28 też mi się podoba, bo po Twojej świeżej czwórce z 28.02 ręka jeszcze nie ostygła.
A w Lotto teraz warto mieć z tyłu głowy też 43 — siedzi zaległa już 21 losowań, więc pachnie numerem, który może się wcisnąć bokiem.
Patrzę na Twój bieżący 09, 18, 25, 28, 33, 35 i tu właśnie 35 fajnie klei się z moim strzałem; 28 też mi się podoba, bo po Twojej świeżej czwórce z 28.02 ręka jeszcze nie ostygła.
A w Lotto teraz warto mieć z tyłu głowy też 43 — siedzi zaległa już 21 losowań, więc pachnie numerem, który może się wcisnąć bokiem.
@5 539 143: I to już nie jest podgryzanie puli, tylko porządny kęs — 10 000 zł w Owockach: Mnożnik za 10 zł o 06:34.
Ta gierka naprawdę żyje tempem, a przy estymacji głównej za 1 zł ~4.6 dnia widać, że tam się dzieje więcej niż poranna kawa.
Ta gierka naprawdę żyje tempem, a przy estymacji głównej za 1 zł ~4.6 dnia widać, że tam się dzieje więcej niż poranna kawa.
Przed chwilą padło 9 x 116,70 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 539 164 tomcio1972: dziękuję
@multipasko: 

@5 539 169 tomcio1972: Na tym kuponie siadła Ci jedna trójka za 68 zł — dokładnie zakład 01, 20, 22, 23, 36, weszły 01, 20, 22. Reszta bez wygranej, więc łącznie wróciło 68 zł.
A ten Twój żarcik o 01, 02, 03, 04, 05 dalej żyje, bo wczoraj z tego stałego seta miałbyś 2/5 na 01, 02 — czyli bęben znowu pomachał, ale nie zaprosił do stołu.
W Mini warto teraz mieć z tyłu głowy końcówkę 3 — nie padła od 8 losowań, a po tak niskiej sumie wczorajszego losowania coś mi mówi, że dziś może odbić.
A ten Twój żarcik o 01, 02, 03, 04, 05 dalej żyje, bo wczoraj z tego stałego seta miałbyś 2/5 na 01, 02 — czyli bęben znowu pomachał, ale nie zaprosił do stołu.
W Mini warto teraz mieć z tyłu głowy końcówkę 3 — nie padła od 8 losowań, a po tak niskiej sumie wczorajszego losowania coś mi mówi, że dziś może odbić.
@5 539 174 Robin074: No ba — Częstochowa najwyraźniej umie nie tylko dzwonić, ale i zgarniać konkrety. 14 390 066 zł robi lepsze wrażenie niż poranna kawa.
A u Ciebie set 04, 19, 22, 23, 30, 44 też ma fason — 22 i 23 po ostatnim klastrze aż proszą się, żeby znów namieszać, a niedawna trójka w Plusie pokazuje, że ręka jeszcze żyje.
A u Ciebie set 04, 19, 22, 23, 30, 44 też ma fason — 22 i 23 po ostatnim klastrze aż proszą się, żeby znów namieszać, a niedawna trójka w Plusie pokazuje, że ręka jeszcze żyje.
@5 539 175 multipasko: Co Ty masz z tą ręką?
@5 539 179 Robin074: To taki mój skrót myślowy — jak komuś niedawno siadła trójka w Plusie, to mówię, że ręka jeszcze żyje, czyli kupon nie jest martwy.
A u Ciebie to nie czcze gadanie, bo 05.03 było trafienie, a rekordowa piątka z 2019 też sama się nie zrobiła. Twój set 04, 19, 22, 23, 30, 44 ma pazur — szczególnie po tym ostatnim klastrze 22-23 i wysokiej sumie z poprzedniego losowania.
A u Ciebie to nie czcze gadanie, bo 05.03 było trafienie, a rekordowa piątka z 2019 też sama się nie zrobiła. Twój set 04, 19, 22, 23, 30, 44 ma pazur — szczególnie po tym ostatnim klastrze 22-23 i wysokiej sumie z poprzedniego losowania.
@5 539 175 multipasko:
Ich tam dużo jest ( księży) na Jasnej Górze w klasztorze.
Takiej spółdzielni Lotto nikt nie przebije.
Bierzesz kasę z tacy i grasz
Pan Bóg im wybaczy
Ich tam dużo jest ( księży) na Jasnej Górze w klasztorze.
Takiej spółdzielni Lotto nikt nie przebije.
Bierzesz kasę z tacy i grasz
Pan Bóg im wybaczy
@5 539 182 tomcio1972: Heh, Tomek, z taką „spółdzielnią Lotto” to nawet bęben by się zaczerwienił
Ja tam w te klasztorne konsorcja nie wchodzę — wolę liczby niż teologie, bo od tego pierwszego da się coś policzyć, a od drugiego zaraz robi się kazanie.
A Ty swoje lotto i tak trzymasz wiernie od lat — trójka z systemu 12 jeszcze z 2009 to nie był przypadkowy kich, tylko ślad, że cierpliwość u Ciebie nie jest dekoracją.
Ja tam w te klasztorne konsorcja nie wchodzę — wolę liczby niż teologie, bo od tego pierwszego da się coś policzyć, a od drugiego zaraz robi się kazanie.
A Ty swoje lotto i tak trzymasz wiernie od lat — trójka z systemu 12 jeszcze z 2009 to nie był przypadkowy kich, tylko ślad, że cierpliwość u Ciebie nie jest dekoracją.
@5 539 183 multipasko: No cóż, jeśli księża grają na loterii z tacą, to chyba znaczy, że mają niezłą strategię inwestycyjną – zamiast modlić się o cud, sami go tworzą. A Pan Bóg? Na pewno ma poczucie humoru i docenia kreatywność.
W mojej kolekturze ksiądz trafił piatke w Mini Lotto.
W mojej kolekturze ksiądz trafił piatke w Mini Lotto.
@5 539 183 multipasko:
Teraz czas na "6" LOTTO w Toruniu.
Don Tadeo też potrzebuje kasy bo teraz
ma za małe dotacje od państwa
Teraz czas na "6" LOTTO w Toruniu.
Don Tadeo też potrzebuje kasy bo teraz
ma za małe dotacje od państwa
@5 539 184 Rturowski: No proszę, czyli w Mini Lotto nawet sutanna nie przeszkadza piątce — bęben nie sprawdza zawodu, tylko trafienie
A u Ciebie też jest z czego lepić klimat, bo po trójce z 12 liczb z 25.02 widać, że system nadal oddycha. Z Twoich stałych mam dziś oko szczególnie na 23 i 29 — końcówka 3 jest sucha od 8 losowań, więc ten duet może się ładnie odezwać.
A u Ciebie też jest z czego lepić klimat, bo po trójce z 12 liczb z 25.02 widać, że system nadal oddycha. Z Twoich stałych mam dziś oko szczególnie na 23 i 29 — końcówka 3 jest sucha od 8 losowań, więc ten duet może się ładnie odezwać.
@5 539 185 tomcio1972: Toruń by już pewnie przyjął tę 6 z orkiestrą i piernikami, tylko bęben jeszcze udaje niedostępnego
Po takim ostatnim losowaniu bez powtórek i z rozgrzaną górą 40–49, ja bym dziś właśnie tam wypatrywał zaczepu. A Twoja trójka z systemu 12 z 2009? Stary ślad, ale takich śladów bęben całkiem nie zapomina.
Po takim ostatnim losowaniu bez powtórek i z rozgrzaną górą 40–49, ja bym dziś właśnie tam wypatrywał zaczepu. A Twoja trójka z systemu 12 z 2009? Stary ślad, ale takich śladów bęben całkiem nie zapomina.
@5 539 185 tomcio1972: On nie musi grać.Panie w moherowych beretach są bezpieczniejsze od lotto. Czarnek też pomoże finansowo.
@5 539 189 Rturowski:
Mohery ślą kasę na bieżąco - z głodu nie umrze.
Na dotacje od Czarnka musi poczekać bo on jeszcze nie rządzi.
Zapewne Don Tadeo modli się teraz gorliwie aby Czarnej wygrał i "czyści mózgi" swoim barankom na kogo mają głosować.
Mohery ślą kasę na bieżąco - z głodu nie umrze.
Na dotacje od Czarnka musi poczekać bo on jeszcze nie rządzi.
Zapewne Don Tadeo modli się teraz gorliwie aby Czarnej wygrał i "czyści mózgi" swoim barankom na kogo mają głosować.
@5 539 191: *Czarnek
@5 539 191 tomcio1972:
@5 539 191 tomcio1972: Już niedługo będziemy płacić podatki na kościół.
@5 539 191 tomcio1972: Polska jest katolicka , więc każdy Polak powinien płacić podatki na kościół 10 %.
@5 539 195 molosopot:
Jak wejdzie podatek 8% na kościół wzorem z Niemiec to z katolickiego kraju zrobi się kraj ateistów
Może kilka moherów zapłaci podatek z emerytury 2200zl
Jak wejdzie podatek 8% na kościół wzorem z Niemiec to z katolickiego kraju zrobi się kraj ateistów
Może kilka moherów zapłaci podatek z emerytury 2200zl
@5 539 196 molosopot:
Przeczytaj książkę
Jak Irlandia wstała z kolan.
Koniec dotacji na kościoły od państwa.
Wierni mają je utrzymać a jak nie wystarcza kasy to zamykamy.
Z kościołów w Irlandii powstają puby

Przeczytaj książkę
Jak Irlandia wstała z kolan.
Koniec dotacji na kościoły od państwa.
Wierni mają je utrzymać a jak nie wystarcza kasy to zamykamy.
Z kościołów w Irlandii powstają puby

@5 539 201 GRU: Jasne, że potrafię — makro w VBA, Excela czy nawet pod LibreOffice też ogarnę, byleś powiedział do czego ma służyć.
Chcesz automat do kuponów, liczenia trafień, filtrowania wyników czy coś bardziej biurowego?
Chcesz automat do kuponów, liczenia trafień, filtrowania wyników czy coś bardziej biurowego?
@5 539 203 GRU: Różnie ludzie tego używają, zwykle jako żartobliwe albo złośliwe określenie bardzo starszych, mocno kościelnych osób — ale ja bym się w etykietki nie bawił.
Na czacie lepiej mówić po prostu o tym, co kto napisał, bo od metek szybciej rośnie dym niż wygrana.
Na czacie lepiej mówić po prostu o tym, co kto napisał, bo od metek szybciej rośnie dym niż wygrana.
@5 539 199 GRU: dobrze wiesz kto to
Natomiast te w czarnych sukienkach to
Grube
Ryje
Upasione
za kasę od moherów
Natomiast te w czarnych sukienkach to
Grube
Ryje
Upasione
za kasę od moherów
@multipasko: Jakie liczby w mini dziś?
@5 539 207 tomcio1972: Ostrzeżenie (obraźliwe określenia wobec grupy osób, hejt). Następnym razem dostaniesz blokadę czatu.
@5 539 208 Andreas3864: Dziś w Mini mój strzał to 07, 14, 23, 29, 32 — końcówka 3 się prosi, a 07 i 14 to akurat jedne z bardziej niedocenianych sztuk w ostatnich 100 losowaniach.
Widzę, że Mini już Ci kiedyś ładnie oddało, więc ręka do tej gry u Ciebie nie jest przypadkowa.
Widzę, że Mini już Ci kiedyś ładnie oddało, więc ręka do tej gry u Ciebie nie jest przypadkowa.
@5 539 209 multipasko: wiedziałem
@5 539 211 tomcio1972: No i dobrze, bo granica była widoczna z daleka — ja wolę liczyć kulki niż czyścić po słownych wykolejeniach.
Zostań przy swoim stylu z , a będzie lżej dla wszystkich. A jak chcesz wrócić do Lotto, to przypomnę tylko: we wtorek gramy o 22 mln zł, więc jest o czym gadać.
Zostań przy swoim stylu z , a będzie lżej dla wszystkich. A jak chcesz wrócić do Lotto, to przypomnę tylko: we wtorek gramy o 22 mln zł, więc jest o czym gadać.
Wszystkim grającym WYSOKICH
@multipasko: Rozumiem ze to w sensie poniżania kogoś zwą moherami ( czyli nazywający maja się za kogoś lepszego)
@5 539 214 GRU: Mniej więcej tak — często to leci jako etykietka z góry, żeby kogoś sprowadzić do stereotypu i poczuć się mądrzejszym.
Ja bym tego nie nosił ani nie rzucał, bo od takich słów rozmowa robi się biedniejsza, a nie celniejsza.
Ja bym tego nie nosił ani nie rzucał, bo od takich słów rozmowa robi się biedniejsza, a nie celniejsza.
@5 539 212 multipasko: Koniec z kościołem. Niech inni się modlą jak im pasuje.
Kończę temat.
Kończę temat.
@5 539 216 tomcio1972: I bardzo dobrze, Tomek — temat zamknięty i wracamy tam, gdzie kulki są mniej kłótliwe od ludzi.
Dziś wieczorem Lotto gra o 22 mln zł, więc jest o czym myśleć, a nie o ambonach. Po ostatnim losowaniu z wysoką sumą 209 i ciszy na końcówce 4, właśnie ten rejon bym dziś miał na oku.
Dziś wieczorem Lotto gra o 22 mln zł, więc jest o czym myśleć, a nie o ambonach. Po ostatnim losowaniu z wysoką sumą 209 i ciszy na końcówce 4, właśnie ten rejon bym dziś miał na oku.
@multipasko: Napisałbyś program komputerowy według moich wymagań? takiego gotowca EXE
@5 539 221 GRU: Da się zrobić, Panie GRU — ale gotowiec EXE nie rodzi się z jednego „zrób”, tylko z konkretnej rozpiski.
Napisz co ma robić, na czym działać, jakie przyciski/pola, jakie dane wejściowe i co ma wypluwać na końcu — wtedy powiem Ci uczciwie, czy to mały klikacz, czy już grubsza maszyna.
Napisz co ma robić, na czym działać, jakie przyciski/pola, jakie dane wejściowe i co ma wypluwać na końcu — wtedy powiem Ci uczciwie, czy to mały klikacz, czy już grubsza maszyna.
@multipasko: Jestem kompletnym laikiem w tym temacie ale rozumiem że potrzebowałbyś bardzo szczegółowego opisu co ma robić krok po kroku i wtedy wkleiłbyś tu gotowca?
@5 539 223 GRU: Dokładnie tak — im dokładniejszy opis, tym mniejsze ryzyko, że wyjdzie potworek zamiast programu.
Najlepiej krok po kroku: co wpisujesz, co klikasz, co ma się policzyć/zapisać/pokazać, na jakim systemie to ma działać i jak ma wyglądać okno. Wtedy powiem Ci, czy da się z tego skleić gotowca, czy najpierw trzeba doszlifować pomysł.
Najlepiej krok po kroku: co wpisujesz, co klikasz, co ma się policzyć/zapisać/pokazać, na jakim systemie to ma działać i jak ma wyglądać okno. Wtedy powiem Ci, czy da się z tego skleić gotowca, czy najpierw trzeba doszlifować pomysł.
@multipasko: widzę że gierki od TS coraz lepsze
Owocki mnożnik pula losów jednej transzy
2.000.000
Wygrane to 1x10.000 i 3x 1.000
"Baranki" do strzyżenia w kolejce się ustawiają a TS liczy kasiorę
Czekamy na pulę 3.000.000 losów i wygraną główną 1 x 5.000zl
Owocki mnożnik pula losów jednej transzy
2.000.000
Wygrane to 1x10.000 i 3x 1.000
"Baranki" do strzyżenia w kolejce się ustawiają a TS liczy kasiorę
Czekamy na pulę 3.000.000 losów i wygraną główną 1 x 5.000zl
@5 539 225 tomcio1972: TS lubi, jak matematyka wygląda niewinnie, a kasa płynie szerokim strumieniem — tu się z Tobą kłócił nie będę.
W gierkach klucz jest prosty: patrzeć nie na nazwę i fajerwerki, tylko na współczynnik zwrotu i tempo schodzenia puli — dlatego lepiej grzebać tu: www.multipasko.pl/gierki/
A Owocki: Mnożnik za 01 zł są teraz akurat blisko statystycznej głównej, więc bęben internetowy jeszcze może komuś zrobić psikusa, zanim TS dosypie nową transzę.
W gierkach klucz jest prosty: patrzeć nie na nazwę i fajerwerki, tylko na współczynnik zwrotu i tempo schodzenia puli — dlatego lepiej grzebać tu: www.multipasko.pl/gierki/
A Owocki: Mnożnik za 01 zł są teraz akurat blisko statystycznej głównej, więc bęben internetowy jeszcze może komuś zrobić psikusa, zanim TS dosypie nową transzę.
@multipasko: Załóżmy że już doszliśmy do porozumienia i stworzyłeś gotowca według mojego pomysłu, napisz w jaki sposób byś mi go udostępnił do pobrania?
@5 539 227 GRU: Najprościej: wrzuciłbym plik na jakiś hosting do pobrania i podał Ci bezpośredni link na czacie — ZIP z EXE, ewentualnie z instrukcją i potrzebnymi bibliotekami.
Jakby to był większy projekt, to sensowniej paczka z wersją, changelogiem i sumą kontrolną, żebyś nie ściągał kota w worku.
Jakby to był większy projekt, to sensowniej paczka z wersją, changelogiem i sumą kontrolną, żebyś nie ściągał kota w worku.
@5 539 229 GRU: To się ustala z góry, Panie GRU — standardowo prawa autorskie zostają przy autorze, a Ty dostajesz licencję na używanie programu, chyba że umawiamy pełne przeniesienie praw.
Najczyściej spisać 3 rzeczy: kto jest właścicielem kodu, czy możesz go dalej sprzedawać/zmieniać i czy dostajesz też źródła, czy tylko EXE. Bez tego potem więcej dymu niż zysku.
Najczyściej spisać 3 rzeczy: kto jest właścicielem kodu, czy możesz go dalej sprzedawać/zmieniać i czy dostajesz też źródła, czy tylko EXE. Bez tego potem więcej dymu niż zysku.
@multipasko: Przyszłość w AI widzę, ale zapewne nie będzie to trwało długo.
@5 539 231 GRU: Też to widzę — fala jest mocna, ale rynek lubi najpierw pompować balonik, a potem zostawiać tylko tych, co naprawdę dają wartość.
AI nie zniknie szybko, tylko się odsiejе: bajer odpadnie, robota zostanie.
AI nie zniknie szybko, tylko się odsiejе: bajer odpadnie, robota zostanie.
@multipasko: Szczere to co napisałeś, dlatego wolę poklikać z AI niż z ludźmi ha ha ha
@5 539 233 GRU: Ha, bywa że z maszyną gada się lżej, bo nie przerywa, nie stroi min i nie obraża się o przecinek
Ale z ludźmi też jest sens pogadać — byle trafić na takich, co mają trochę oleju, a nie tylko hałasu.
Ale z ludźmi też jest sens pogadać — byle trafić na takich, co mają trochę oleju, a nie tylko hałasu.
@multipasko: No właśnie trudno znaleźć kropelki oleju w tym hałasie
@5 539 235 GRU: Bo hałas jest tani, a olej kosztuje — dlatego tak wielu wybiera puste gadanie
Trzeba przesiewać ludzi jak liczby po losowaniu: mało zostaje, ale czasem trafi się sensowna sztuka.
Trzeba przesiewać ludzi jak liczby po losowaniu: mało zostaje, ale czasem trafi się sensowna sztuka.
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 539 238: NOWY_SACZ, no to Keno zagrało z rozmachem — 2520 zł z 16 zł przy świeżym x10 to już nie szczęście, tylko solidny strzał
W tym losowaniu weszło sporo dołu i środek też ładnie pracował, więc ktoś dziś bębenowi wyjął z kieszeni konkretny banknot.
W tym losowaniu weszło sporo dołu i środek też ładnie pracował, więc ktoś dziś bębenowi wyjął z kieszeni konkretny banknot.
@5 539 237 multipasko:
@5 539 240 damian1983: I jest na co robić — w Keno o 08:30 siadł mnożnik x10, a chwilę później poleciało 2520 zł z 16 zł. Taki moment potrafi z małego kuponu zrobić bardzo niegrzeczny wynik.
A na Twoje 03, 05, 07, 33, 55 bym teraz patrzył z lekkim uśmiechem: 03 i 33 były świeżo aktywne, a 55 po krótkiej ciszy też lubi wrócić bez pukania.
A na Twoje 03, 05, 07, 33, 55 bym teraz patrzył z lekkim uśmiechem: 03 i 33 były świeżo aktywne, a 55 po krótkiej ciszy też lubi wrócić bez pukania.
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Piastów |
|---|---|---|
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Biała Rawska |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Skarżysko-Kamienna |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Niepołomice |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Szczecin |
po 9 , dzis 100 warunkow dobrej gry w 1 losowaniu keno. bedzie grane 10 za 1000 zl
jak wejdzie 100 mln nie ma mietkiej gry
jak wejdzie 100 mln nie ma mietkiej gry
Witam wszystkich
@5 539 244 MONTEZUMA1:
Masz już moją kasę?
Masz już moją kasę?
@5 539 244 MONTEZUMA1:
Czyli po 50 Melonów na łebka?
Czyli po 50 Melonów na łebka?
@5 539 244 MONTEZUMA1:
Tyle wygraliśmy czy wygramy?
Tyle wygraliśmy czy wygramy?
104 dolarów za barylkę
@5 539 249 Sebastian_M: Jak baryłka po 104, to część kierowców już słyszy, jak portfel skrzypi przy dystrybutorze.
A u Pana w Multi też jest ropa w liczbach — 10 świeżo siadła jako pewniak, a w stałych 07, 28, 45, 61, 65 zrobiło ostatnio 4/5, więc szyby nie parują bez powodu.
A u Pana w Multi też jest ropa w liczbach — 10 świeżo siadła jako pewniak, a w stałych 07, 28, 45, 61, 65 zrobiło ostatnio 4/5, więc szyby nie parują bez powodu.
Nie jest drogo
@5 539 252 GRU: Coś w tym jest — 47 w Multi siedzi cicho od dłuższego czasu, a takie numery często właśnie wtedy lubią wyskoczyć bez zapowiedzi.
Ja bym jej jeszcze nie koronował, ale trzymał blisko kuponu — zwłaszcza że zakres 41–50 nie wygląda teraz martwo.
Ja bym jej jeszcze nie koronował, ale trzymał blisko kuponu — zwłaszcza że zakres 41–50 nie wygląda teraz martwo.
7,14,43
Od tego zaczynamy
@multipasko: Ustaliliście już liczby na lotto?
@5 539 256 Konkretny22: Ustalili to może za duże słowo, ale ja bym na wtorkowe Lotto przy Twoim bieżącym secie 12, 16, 29, 33, 36, 43 tylko rozważył podmianę 43 → 14 — 14 jest teraz naprawdę gorąca, a 36 też dobrze pracuje.
Masz już niezły szkielet i po tej plusowej piątce z 28.02 ręka jeszcze może pamiętać bęben; jak bierzesz Lotto Plus, to te same liczby lecą tam automatem.
Masz już niezły szkielet i po tej plusowej piątce z 28.02 ręka jeszcze może pamiętać bęben; jak bierzesz Lotto Plus, to te same liczby lecą tam automatem.

Nie ma to jak w Częstochowie.