Wpisy użytkownika jacunn
Łącznie 6 664 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 460 357. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Robert szukasz innej pracy bo rozumie ze aktualnie nie pracujesz?
Za duzo ciekawego na sląsku nie ma,u nas takze duzo ludzi bez pracy.
Witajcie,gram w mm tylko na sucho takze tylko wygrana podniosla mi statystyke.Ale przynajmniej w setce skoncze w tym miesiącu.
Witajcie,pierwszy raz w zyciu wytypowalem tu 8\10 a typuje tu juz pare lat ,na sucho oczywiscie
Hej,lepiej by zrobili jakby mozna bylo grac przez internet za posrednictwem lotto.
wizard napewno by wiecej ludzi gralo jakby mozna bylo przez neta grac
Krzysiek to nie wiem dlatego ze nie oglądam tv a w wiadomosciach napewno o tym mowili ze zdales mature
MCSI dlatego dziwie sie ze TS nie wprowadzil jeszcze gry przez neta,wiecej by zarobil
Witam,mam pytanko,jak sie gra na loottolandzie,sa jakies prowizje czy cos?
mam pytanko,jak sie gra na loottolandzie,sa jakies prowizje czy cos?
wiem stoneczka bo tez mam mleko prosto od krowy,bo na targu kupuje od znajomych
za 1,5 litra place 5 zl,plus ser i smietana takze.Wszystko swojskie
bardziej nudne to jest te plastikowe jedzenie ktore sprzedaja w marketach
aha ,w sumie z bytomia robi sie taka stara rudera.Mlodzi uciekaja .Kamienice stare itp
profesor mozna bezposrednio zaplaci przez przelewy 24,ja od wczoraj przez ten portal gram
cocojambo masz jakies dowody ze by nie wyplacili czy tylko tak Ci sie wydaje?
wyslalem do nich @ z pytaniem o przelew ewentualnej wygranej.Dam znac jak odpisza
tylko sie zastanawiam na czym ten portal zarabia skoro za polskie lotto nie pobieraja prowizji?
"Szanowny Panie,
dziękujemy za kontakt z Centrum Pomocy Lottoland.pl.
Każda wygrana uzyskana na podstawie zakładu zawartego on-line, jest automatycznie zapisywana na koncie gracza
Wypłata wygranej może zostać wykonana na konto bankowe lub na kartę VISA, używaną w naszym serwisie.
Dodanie konta bankowego i realizacja wypłaty jest możliwa, po przejściu pomyślnej weryfikacji gracza na podstawie kopii dowodu tożsamości (dowodu osobistego, prawa jazdy lub paszportu).
W związku z tym przed wykonaniem wypłaty, serdecznie prosimy o przesłanie kopii (zdjęcie albo skan) przedniej i tylnej strony ważnego dokumentu tożsamości (dowód osobisty, paszport lub prawo jazdy), zapisanych w pliku o formacie .jpg lub .pdf i wykonanych w jakości pozwalającej na poprawne odczytanie danych.
Weryfikacja użytkowników służy zabezpieczeniu przed wypłaceniem pieniędzy osobie nieupoważnionej lub nieletniej.
W przypadku dalszych pytań lub wątpliwości służymy pomocą." Mi tak odpisali
dziękujemy za kontakt z Centrum Pomocy Lottoland.pl.
Każda wygrana uzyskana na podstawie zakładu zawartego on-line, jest automatycznie zapisywana na koncie gracza
Wypłata wygranej może zostać wykonana na konto bankowe lub na kartę VISA, używaną w naszym serwisie.
Dodanie konta bankowego i realizacja wypłaty jest możliwa, po przejściu pomyślnej weryfikacji gracza na podstawie kopii dowodu tożsamości (dowodu osobistego, prawa jazdy lub paszportu).
W związku z tym przed wykonaniem wypłaty, serdecznie prosimy o przesłanie kopii (zdjęcie albo skan) przedniej i tylnej strony ważnego dokumentu tożsamości (dowód osobisty, paszport lub prawo jazdy), zapisanych w pliku o formacie .jpg lub .pdf i wykonanych w jakości pozwalającej na poprawne odczytanie danych.
Weryfikacja użytkowników służy zabezpieczeniu przed wypłaceniem pieniędzy osobie nieupoważnionej lub nieletniej.
W przypadku dalszych pytań lub wątpliwości służymy pomocą." Mi tak odpisali
Witajcie,szal 60 milionow ogarnia ludzi.Jeden w zabce kupowal 25 zakladow z plusem i fure zdrapek