Wpisy użytkownika jacunn
Łącznie 6 664 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 643 635. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Hejsaltosky to jestes lepszy ja mam zero prawie zawsze czasm az 2 zl xd
Dzikuskawydaje mi sie ze wystarczy doladowac ale musisz znac swoja taryfe.Poszukaj na stronie plusa
Witajcie,Krzysztof C mam nadzieje ze kiedys zostaniesz premierem
Franek 619 pamietasz kto obiecal przed wyborami ze zlikwiduje podatek 19 % z odsetek od lokat bankowych ?
Franek ja wole bardziej pomagac biednym niz tak jak to mialo za czasow koalicji po i psl kiedy bogacili sie tylko Ci ktorzy juz bogaci byli
Dzieki 8 letnim rządom PO i PSL wielu ludzi musi pracowac na smieciowych umowach i za groszowe stawki.To platforma razem z psl ulatwilo prywatnym biznesmenom robienie z Polakow niewolnikow.To PO i PSL uchwalalo prawo dla swoich kolesi,dlatego ten nasz kraj tak wygląda.Przez swoje 2 kadencje koalicja po i psl wspierala tylko biznes zagraniczny,dlatego mamy dzis pelno dyskontow,marketow,galeri handlowych gdzie zysk wypracowywany przez naszych rodakow jest wyprowadzany za granice zamiast budowac nasz kraj
ale to nie miejsce na dyskusje o polityce,zapraszam na moj profil n fb "tomasz kowalski"
cocojambo ale ktos dal zezwolenie na to by tyle marketow z zagranicznym kapitalem bylo budowane w naszym kraju
nie ma w sumie na kogo glosowac,bo nowoczesna to tylko odmalowana na nowo platforma obywateslka
Krzysztof c jak wygrac 6 w lotto to ta szczupla blondynka na bank bedzie Twoja
"Milego dnia,dobranoc"Krzysztof c zdecyduj sie ,albo milego dnia albo dobranoc
Hej,mialo byc 10 sekund od wylowanej ostatniej kuli.Gdzie sie podziala ta ostania kula
Podobno te kule mają chip w srodku takze łysy bedzie mial niestrawnosci
Majpan w szwecji juz tak jest,wiekszosc operacji finansowych robi sie wirtualnie.
Majpan z przykreceniem sruby to prawda ale zobacz ile by wiecej trafilo kasy do budżetu panstwa bo bylo by mniej mozliwosci placenia pod stolem przez rozne firmy
camilex tez tak uwazam,ale komus wygrac dac musi bo nikt by w te gry ts nie gral
Dusia w pelni podzielam Twoje zdanie,dlatego napisalem ze slowa gryksa nie byly mile
Camilex po to by TS jak najwiecej zgarnąl do siebie.W mini i lotto za bardzo nie moze bo 50 procent musi przeznaczyc na wygrane.W pozostale zas gry moze kombinowac do woli.Dlatego w multi tak trudno cokolwiek sensownego wygrac
Choc gryks Ty tez nie wykazales sie dzis zbytnia inteligencją drwiąc z biskupów i papieża nawet dusia to zauwazyla
Mozesz nie wierzyc,Twoja prywatna sprawa.Ale takie teksty ktore piszesz zle swiadcz a tylko o Tobie
To ze dziala na nerwy to nie znaczy ze musisz poslugiwac sie takimi tekstami.Wez pod uwage to ze na multipasco sa tez osoby wierzące
Spoko Gryks to byla tylko drobna uwaga,nikogo nie chcialem urazic.
Staro chinskie przyslowie brzmi "Zgoda buduje a nienawiść rujnuje "
Wszystkim bez wyjatku,spokojnej nocy a jutro milego i slonecznego dzionka
Zgrywus oni chcą wygrac wiecej,ale wygrywaja tylko 2 zeta albo zero
Majpan pelna zgoda,moja ulubiona trojka czyli 1,8,10 padla juz 3 raz w krotkim czasie.Dziwne te losowania
Camilex ostatnio pisales ze bedziesz odnosil sie kulturalnie,czyzby Twoje slowa są nic nie warte?
Camilex kazdy tu gra na wlasna odpowiedzilanosc i za swoje pieniądze.Takze nic Ci do tego
Emeryt poczytaj sobie nie ktore wpisy wczorajsze dziennikarzy na twiterze .Np pana Wronskiego z gazety wyborczej.Pozniej dziwią sie ze sprzedaż GW spada jak takie ciołki tam pracują
Hej,lepiej wybrać sobie swoje liczby i grać cały czas nimi niż co chwile zmieniać .
Ja gram albo multi na 7 lub 9 a liczb sobie wybrałem ok12 i nimi gram