Wpisy 2 636 927 – 2 637 026
2 maja 2016 00:00 → 2 maja 2016 00:25, 100 wpisów
i innymi
falenta
michnik
stonoga
teraz jest wszędzie inwigilacja
No...cóż jak się nie płaci podatków i nie chce się płacić na Tv-...to jest to postawa konsekwentna
więc nawet więcej nie będę pisał...
I takie ***enie na komunę ze bylo wszystko zle ja żulem w tych czasach i wiem jak to bylo.
gonzaga - za co mam płacić, jak moje firmy mają same straty?
straty udokumentowane
jakbym miał zysk na papierze, to bym płacił
Pis gra na emocjach inajnizszych instynktach. Przelicytowali sld w obietnicach. To nje jest prawica tylko socjalisci. Kosciol nawet traktuja instrumentalnie i do tego placa haracz sekciarzowi rydzykowi pieniedzmi podatnikow.
w rzeczywistości mam zysk w kieszeni, na papierze straty, i karuzela toczy się
i prezes zaprasza xD
tak trzeba postępować, inaczej Cię zniszczą...
Takie Michniki chciały się dostać do władzy. Takie zwykle nieroby.
Cocojambo
camilex
Wałęsa został zniszczony przez obecną władzę
camilex - a co oznacza "małostkowy gniot"?
ee tam, mi tam poklask niepotrzebny
ale się martwię o mój kraj...
jeszcze to prawo
co wprowadzą odnośnie gruntów rolnych...
masakra...
Bill wyborcy pisu to wyznawcy Janosika. Jednym zabrac, a sobie dac
flaga na mercedes i pod kościół
zapraszam
Lekturka do poduszki http://dyskusja.biz/gospodarka/thomas-malthus-ekonomista-ktorego-nienawidzili-socjalisci-52694
Cocojambo ja mam dyżur xD
więc nie idę spać xD
Jezeli Wy myślicie ze pis gra na jakies korzyści dla siebie to jesteście ograniczeni umysłowo.
gonzaga *patriotyzmu
Najsmieszniejsi sa pseudo obludni katolicy, co stoja w kosciele w pierwszym rzedzie, a potem pluja na innych. Spowiedz jest nic nie warta w takim przypadku, a eucharystie przyjmuja jako swietokradztwo.
przez i, a nie przez j
ja nawet nie wiem co to kod...
a co nie gra?
Camilex ja mam swoj umysl i nie potrzebuje zadnego kodu. Szczegolnie, ze ich przywodca probuje sie wylansowac i czeka na miejsce w parlamencie.
a qrwa katastrofa smoleńska?
a dlaczego bliscy ofiar katastrofy hali targowej, co były targi gołębi nie dostali po 200 tys>?
a ze smoleńska dostali?
Każdy człowiek odpowiada za siebie nie mieszaj wszystkich według ttwojego widzimisię.
xD
a Polsat?
A dzis walka z grupa turystyczna z Rosji. Cala machina panstwowa przeciwko paru motocyklistom...
ja tam wolę Polsat xD
Cocojambo - dokładnie
co oni zrobili? nic
to zemsta za myśliwce
i za blokadę tirów, co była kilka miesięcy temu
"nocne wilki"
Ale sukces oglosili i beton pisowski polknal news dnia jak mlode pelikany.
Moj ojciec glosowal na pis i teraz ich przeklina. Nie spodziewal sie az takiego szalenstwa.
dokładnie, puszczą wam bombkę na łeb
to zmienią zdanie
i będą płakać i łkać
a wtedy bd za późno...
nawet Turcy, jak myśliwiec rosyjski im wleciał, to od razu go zestrzelili
kraj kebabów ma lepszy system obrony powietrznej niż polska...
Pis zrujnuje gospodarke. Prezes u ojca powiedzial, ze tak zlego okresu nie mieli przez cala historie firmy, ponad 30 lat.
a tu pokaz peeesowskiej siły na defiladzie
a myśliwców dwóch nie potrafili wykryć
dlatego nie wiem jak wy
ale na koniec tej dyskusji
idę we wtorek zagrać w lotka
Camilex a wiesz, ze pis 'wynegocjowal' drogi mega kontrakt na rope, gdy ceny spadaly? Myslalem, ze Pawlak to ewenement w skali swiata, ale ci nie lepsi chociaz sami na koalicje w tej sprawie krzyczeli.
jestem nienachapanym polaczkiem i tak, idę zagrać w lotka, żeby wygrać
żeby moje wnuki miały 30 melonów na koncie
i żeby qrwa nie musiały oglądać tej pie*dolonej szarej rzeczywistości
qrwa na stacji benzynowej za 1400 po znajomościach qrwa
Bill tak mi sie spodobales, ze jakbym wygral, to wezme od Ciebie nr konta i Ci przeleje jedynke i pare zer
Putin czeka tylko na zastrzelenie swoich myśliwców ażeby mógł rozpczac 3 wojnę światową.Powie ze to USA rozpoczęła.
Cocojambo dziękuję, ale ja nie oglądam żadnych kodów, jestem normalnym człowiekiem, los mnie skopał w życiu tak, że nie macie pojęcia...
byłem najlepszy w szkole, świadectwa z paskami, a po liceum zostałem na lodzie...
bo moi rodzice nie mieli pieniędzy...