Wpisy użytkownika jacunn
Łącznie 6 664 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 469 023. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
krzysiek szkoda Twojej kasy lepiej mniej a systematycznie,ale traktuj to jako hobby a nie sposob na zarabianie.Bo tu wiekszosc tylko traci
ja wydaje dziennie ok 5zl,na wiecej szkoda kasy a dzis sie nie przelewa
krzysiek nie pytam o lotto,w zyciu jakie masz zainteresowania.Bankowosc,gastronomia,hutnictwo
mowiles ze mieszkasz na wsi,tam duzo starszych ludzi ma w domach jakies antyki.Handluj na allegro bedziesz mial za lotto
ja 2 razy po 7\10 czyli 140 zl ale to w zeszlym roku a tak to nic
Dzieje sie coraz gorzej,ludzie coraz bardziej biednieją.Wyplate od 3 lat mam tą samą a wszystko co chwile drozeje.Zyc nie umierac....
Krzysiek daj na luz ja juz od 2 tyg nawet 2 zl nie mialem w mm a gram dziennie.Takze az tak zle nie masz
nie ja tak nie mam chodz tez bym chcial wygrac.Ale nie drobne tylko 250tys z bonusikiem
34 i tak sie zachowujesz,franek mial racje.Chyba na czyms jestes
,kto by nie byl zamiast tuska to i tak nic by lepiej nie bylo,kazdy patrzy tylko na swoją kieszen
dzis w radiu "tok fm" byl lekarz ktory przezyl smierc kliniczną.Do odsluchania na stronie radia.Wydal ksiązke "dowód" do kupienia w ksiegarniach
pasco te kurki na tej zielonej trawce nie pasuja do dzisiejszej pogody za oknem
Witajcie,halapek ja tez trafilem w 3gry.Lotto trafilem 3 w plusie co daje 10 zl do podzialu.Gdzies z 80 gr
krzysiek graj jednym na chybil a drugi sam skrel i tyle.Po co dawac tyle kasy ts.Jak masz wygrac to wygrasz jednym zakladem
mysle ze jagbym puscil to tez bym trafil,wejdz na moj profil jestem na 6 miejscu w typowaniach
to byla 5 W mm tylko i typowana troche przypadkowo ale mam przynajmniej 700pkt
krzysiek a co bys chcial w zyciu robic ,gdzie pracowac.Jakie masz zainteresowania?
krzysiek a moze zostan detektywem bo Ty duzo pytan zadajesz,takze dalbys rade
Hej,wedrowca kupuj samsunga galaxy s2 lub s3 jest na androidzie.A na androida masz miliony aplikacji
Ja tez czasem uzywam samsunga jako modemu,aplikacji jakich uzywam hmmm.Od pogody ,finanse,notowania,gry,duzo tego.Mialem nokie n8 ,a teraz mam samsunga s3.Nokia zdjecia robila rewelacyjne ale nic poza tym.Samsung duzo bardziej intuicyjny jest ,dotyk chodzi duzo lepiej ,ekran super amoled.I jak mowielem wczesniej jest masa aplikacji na androida.
Zawsze bylem fanem nokii,ale od czasu kiedy wziolem samsunga w rece juz fanem noki nie jestem.Nie musisz kupowac samsunga s3,galaxy ace 2 kosztuje ok 700zl i tez wystarczy
W s3 mam gniazdko do sluchawek 3,5.I mini usb do ladowania i lącznosci z kompem.Ale mozna miec tela podpietego do kompa i miedzy czasie sie tez laduje
jackwar dobrze robisz,wez zajrzyj na redbul mobile.Tam masz no limit za 29,5.
http://www.redbullmobile.pl/oferta/abonament/taryfy-na-abonament/
Jackwar w redbul masz umowe tylko na miesiąc,odnawia sie z kazdym miesiącem.Mozesz w kazdym miesiacu(po zakonczeniu tego miesiąca)zrezygnowac bez zadnych kar.Za 29,5 mozesz rozmawiac 24 na dobe nie zaplacisz ani grosza wiecej niz te 24,5.W plusie tego nie masz