Wpisy użytkownika jacunn
Łącznie 6 664 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 307 204. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Tak z ciekawosci tylko,jeszcze cale zycie przed Toba po co sie udreczac
juz po obiedzie jetescie albo bedziecie sie posilkowac losowaniem
lepszy syrop z cebuli i czosnku.A czosnek wogole powinien byc skladnikiem naszego pozywienia.Czonek ma duzo wlasciwosci leczniczych ale wiele ludzi go nie lubi
Hej,zloto teraz dosc wysoko stoi takze niewiadomo w ktora strone pojdzie dalej cena zlota.
Witajcie,a moze by tak zmienic gre mm w L+,w mm 2 los kosztują 5 zl a w l+ koszt 4 zl.I do tego czeciej w L+ pada glowna wygrana niz w mm?
Witaj,podatek tez jest od lokat nie tylko od zyskow kapitalowych
Gracz zapłacił za niego jedynie 3 zł. Tyle wystarczyło, by wygrać 28 825 110 zł. Szczęśliwy kupon został sprzedany w poznańskiej kolekturze przy ul. Keplera 1.
teraz wystarczy miec kamere w tej kolektorze i czlowieka sie szybko namierzy bo napewno godzine zawarciu zakladu tez znają
jackwar zalozmy ze ktos sie o tym dowiedzial i dla szantazu porwie mu dziecko czy kogos innego dla kasy to co wtedy.Dzis niczgo wykluczyc nie mozna
jackwar ale to juz dawno powinni zrobic,bo biurokracja jest przerosnieta w naszym kraju.Szkoda ze tak pozno do tego doszli.
Franek ja tez nie zycze sobie abys tak nas nazywal.Jezeli chodzi o mnie to ja to mam gdzies jak mnie nazywasz ale jest nas tu wielu i nie ktorym to moze przezkadzac.Tyle w temacie,pozdrowienia dla wszystkich i zycze spokojnej nocy.
Lila ale on caly rok z nami wytrzymuje takze niech sobie troche wypocznie.Nalezy mu sie
Fiolka,my tego chorego kraju nie zmienimy jedynie co mozemy to pogadac o tym.Ale po co ?Są ciekawsze tematy
Franek widze ze jestes tu stalym gosciem,w nocy i w dzien.A moze zastepujesz pasca?
ulexxa wiem co to opieka nad starszą osobą,duzo cierpliwosci trzeba miec aby poradzic sobie z tym
witaj bolek,samych wygranych Ci zycze,milego dnia wam wszystkim .
dobrze mowisz,ale to tylko slowa.A czlowieka poznaje sie po czynach a nie wypowiadanych slowach
krzysiu graj sobie dziennie po 1 lub 2 zaklady a nie 100 od razu
i nie martw sie niepowodzeniami bo ja ostatnio nawet 2 zl nie umie trafic w mm,tragedia
w lotto mialem w tym roku 3 trojki ,a w mini zero takze szalu nie ma.
krzysiek nie wiem czy jest warto grac na 3 liczby w mm,lepiej te 2,50 przeznaczyc na 2 zaklady mini
emerytow tez duzo widuje w punktach,graja za kilkadziesiąt zlotych dziennie