Wpisy użytkownika jacunn
Łącznie 6 664 wpisów w archiwum, pokazane od nr 940 073. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Albin ja wiem tylko jak np na lottomacie nie bylo by dokladnej godziny to raczej nie szlo by ustalic dokladnie kto wygral.Bo dziennie wiele zakladow jest zawierane.
goldenlotto,jesli sie nudzisz to jest mase innych zajec,nie musisz tu siedziec.Wiem ze w ten sposob siebie dowartosciowujesz, ale za to co tu piszesz dla nas wartosci niemasz rzadnej.
Pasko zrob cos albo zostaniesz tu sam,jak idzie tolerowac takie cos.
Witajcie,niewiem ulexa jakie parametry bierzesz pod uwage jesli chodzi o urządzenie,ale ja bym Ci polecil samsung note to fajna maszyna .5,3 cala i niezwykle wyrazisty wyswietlacz ,procek 1,4 ghz takze jest szybki.
emerytka ,chcialbym aby wyszli i w cwiercfinale spotkali sie z niemcami i wygrali by z nimi.Ale by bylo.
Mam nadzieje ze nowy prezes sprawi ze bedzie mozna grac przez neta w lotto.
moze byc i przez sms byle nie trzeba bylo lata po kolektorach.Tymbardzie w swieta i niedziele co druga jest zamknieta.
Tomaszewskiemu nie udalo sie dostac do zloba w PZPN do dostal sie do sejmu.I tak je za nasze i tak.
wiem wiem Lila,nic nie poradzimy.Zostanie na pociecha z naszych marnych pensji na etacie
Nawiązując do tematu to jest spora grupa ludzi ktorzy zarabiają najnizszą krajową
Zdrowych i spokojnych swiąt dla wszystkich.Aby ktos z forumowiczow rozwalil tego bonusikaPozdr
Fabik watpie czy obniza to malo realne.Chodz teraz bardziej oplaca sie grac w lotto z plusem bo za 4zl masz 2 losowania i wygrane dosc duze a w mm musisz dac juz 5zl na 2 los.
no chyba zeby wyjechalo sie z tego kraju to by byla szansa na lepsze zycie.
Ej prezes wez sie w garsc ,glowa do gory.Tez jestem sam i wcale mi to nie przeszkadza.