Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 725 651. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ulala , wiem na pewno 6 liczb z tej 20 co była o 14 nawet bym zaryzykował że 8 ale to normalne że tak co jakiś czas się powtarzają
ulala ja mam stałe liczby i za dużo kaski bym wysłał ale bym pomyślał by tą 20 rozpisać na kilka 6 lub 5
profesor
ulala , do 24 mam słabość bo to dzień moich urodzin i nie za bardzo mogę ją przewidzieć
ulala , do 24 mam słabość bo to dzień moich urodzin i nie za bardzo mogę ją przewidzieć
ulala , mogę się mylić , jak bym się nie mylił to bym cały czas kupony kreślił
profesorze , coś porypałeś jak z 10 liczb trafimy 7 to będzie tylko jedna 3 ? chyba z3
Powpisywałem swoje typy i teraz czekam aż kulki wpadną liczę dziś na 6 w loto , 5 w mini i 10 w multi , jak myślicie ? uda się ?
lila a masz optyczną czy na kulkę , na kabel czy radio ? i podaj jaką masz płytę i klocek
lila , jak za bardzo brązowy to może być za duża temperatura
może trzeba jakieś chłodzenie załatwić albo za okno na trzy zdrowaśki
może trzeba jakieś chłodzenie załatwić albo za okno na trzy zdrowaśki
dami , po lewej stronie masz zakładkę typowania i tu możesz oddawać typy na najbliższe losowania , jest też ciekawy programik w zakładce programy - MULTIPAIRS 2011
dami , to jest stronka by mieć na żywo wyniki , by pogadać , analizować swoje typy i t p
dami popatrz w te zakładki po lewo jest wiele ciekawych opcji , pobaw się sprawdzając swoje cyferki
zena , ja też z 300 km. będzie ale chciał bym tam być albo w Toruniu , mają dobre pierniki
krysieńka
a cóżeś ty robiła w Poznaniu ? Poznałaś kogoś ? Mam tam siostrę cioteczną , jest belfrem w gimnazjum
a cóżeś ty robiła w Poznaniu ? Poznałaś kogoś ? Mam tam siostrę cioteczną , jest belfrem w gimnazjum
madzia , ogólnodostępny , ale selekcja powinna być jak to w życiu , idź do piekła boś ty brzydki
masz rację madziu , facetów trzeba , kobiet nie bo tak jak doda mają iq powyżej 150
hewka , tak nie do końca bo kobiety są ładne tylko czasem wina brak
to był slogan " udowodnij żeś nie pasztet " szkoda że nie zrozumiałaś . po prostu staram się ci pokazać że można być złośliwym lecz nie ordynarnym
madzia może tamto zdjęcie było nie prawdziwe albo miałaś operację i wygląd uległ zmianie ?
madzia , myślałem że lubisz takie dyskusje , jak nie to przepraszam ale na wyzwiska się nie piszę
emeryt , co do sklepu w Toruniu i cenach to się zgadza , może dla tego że transport krótszy i są świeższe
madzia , błędne założenie , czy jesteś czy cie nie ma to czym bliżej losowania tym więcej ludu
emeryt , mam znajomą w Toruniu to się jej wypytam jutro , może zna rozwiązanie tej zagadki
madzia , ja bym to jeszcze lepiej ujął lecz jak to mówisz nie chcę być nie miły
niestety nałóg silniejszy , nikotyna mnie wzywa , idę palić na klatkę
W sumie to jak byś była posłem ładną mężczyzną to pal licho resztę
madzia
ja się nie całuję bo w ten sposób można przenosić zarazki , grzyby i pasożyty
ja się nie całuję bo w ten sposób można przenosić zarazki , grzyby i pasożyty