Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 663 289. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
siemanko
nadchodzi ta chwile gdzie wszyscy zbiorą się by oblukać losowanko
nadchodzi ta chwile gdzie wszyscy zbiorą się by oblukać losowanko
siemka , te święta wykończyły mnie
jutro rano do pracy więc zmykam
bawcie się grzecznie
jutro rano do pracy więc zmykam
bawcie się grzecznie
widzę lili że ostra dyskusja była
m77 czekała tylko aż dojdzie do głosu
padalce tak mają
pisałem że ma tekst napisany malutką czcionką zamiast zdjęcia i tam było coś o lili ale ciężko rozszyfrować
m77 czekała tylko aż dojdzie do głosu
padalce tak mają
pisałem że ma tekst napisany malutką czcionką zamiast zdjęcia i tam było coś o lili ale ciężko rozszyfrować
pożyczyłem dziś 600 zł osobie której jeszcze na oczy nie widziałem , tylko rozmawiam przez telefon . Jak myślicie odda ?
nie tą osobe przypadkowo poznałem na innym forum ale się nie widzieliśmy , tylko rozmawiamy telefonicznie
amatorka ja ją znam trochę lepiej niż Ciebie i wiem gdzie pracuje
lila , nawet w to nie wątpię , fajna laska a ludziom trzeba pomagać , ma 4 dzieci . jak dostanie 13 pensje to odda .
Robal ale chwile refleksji miałem a w sumie sam zaproponowałem że pożyczę
a ja puściłem dziś wszystkiego za ponad 100 i nie chce mi się sprawdzać
siemka wszystkim
milan ta stronka twoja jest troche mało czytelna
milan ta stronka twoja jest troche mało czytelna
Lila ok . chciałem zatypować a że lubię by było w kolejności więc podsumowałem
on robi mi za drugi i soje przeszedł , mam nokie c5 i myślę teraz o noki lunie 800
Witam wszystkich w starym roku i życzę by nowy rok był obfitującym w duże wygrane , by był szczęśliwy i lepszy od tego mijającego , byśmy tu się spotykali i jak może kto woli to też w realu .
liula , wiesz że postanowienia noworoczne w 99% są niedotrzymywane ?
ja też się staram lili , zwłaszcza jak obiecam że coś sobie kupię
lila to chyba ta pogoda a miałem wieczorkiem wyskoczyć na zakupy , kupić jakieś spodnie i buty
Lila , był taki stary kawał
Jeden pan kupił sobie Syrenkę
ale wstydził się nią jeździć
więc jeździł w pokrowcu
Jeden pan kupił sobie Syrenkę
ale wstydził się nią jeździć
więc jeździł w pokrowcu
lila no tak , ostatnio to nawet ministrowie sami jeżdżą ale tylko nw weekendy do domu
ja nie mam auta i mam kłopot z głowy . Odpada mi problem z parkowaniem , pod domem nie ma gdzie , pod pracą też to samo ,parkomaty , mandaty , opłaty , benzyna , przeglądy , dużo łatwiej żyć . A jak potrzebuję to biorę od taty
profesor
lila nie ma sprawy , dziś jestem jakiś taki rozkojarzony .
lila nie ma sprawy , dziś jestem jakiś taki rozkojarzony .
ja miałem jedną świnkę ale okazało się że wyrosła wielka świnia i święta były udane
ja dla zdrowotności to teraz z tatą po 3 kieliszki śliwowicy wypiliśmy
W naszym kraju już tak jest że ustawy są pisane by ktoś na tym zarobił .
później mamy jakieś błędy , przeoczenia , luki prawne i tłumaczenia że idea była dobra ale gdzieś wkradł się błąd .
bella , o tym dniu słyszałem , nawet były wcześniej puszczane filmiki z zeszłego roku ale dziś metrem nie jeździłem Szkoda bo podobno panie też w bieliźnie były