Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 688 431. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lila , rozumiem że totek ma kłopoty z podliczaniem kasy ale jak możesz podlicz wyniki z 14 grupy B
ulala , po prostu intuicja , coś jak jasnowidz Jackowski , myślę z minute , chwila jaka nie była a powinna wpaść , i wpada na większej ilości nie praktykowałem bo brak mi cierpliwości
profesor kaca moralniaka , jako opuszczony inaczej słomiany wdowiec
ulala ,podobno pomaga trzymanie totka przyklejonego do czoła i powtarzanie w myślach skreślonych liczb . Jak się dobrze skupisz to wpadną , niestety ja to nie mam cierpliwości , trzeba to zacząć trochę wcześniej by się skupić
ja próbowałem z 2 razy z lotto ale minute przed losowaniem i zawsze mam dylemat który kupon wybrać i nie mogę się skupić ale zawsze dwie liczby z tego wpadły .
podobno siłą woli można przesunąć przedmiot to może jak byśmy razem się skupili to by te liczby padły
krzysio , ja pisałem że 11 raczej nie i że prędzej 12 a 66 ładna liczba do której mam sentyment i co do niej to jestem ślepy , zawsze bym ją typował
Widzę że Madzia jak pająk czarna wdowa zarzuca sieci by znaleźć następną ofiarę jak lili brak
madzia , mam w pamięci jak też mnie lekko potraktowałaś i nie było to przyjemne nie lepiej kocham cię mieć na ustach ?
status madzia77 2011-10-23 11:51:03home Przylądek Dobrej Nadziei
jackwar >>> i mam nadzieję,że wczorajsze Twoje wystąpienie odnośnie opinii co do mojej osoby ... to już wszystko w temacie i uważaj żeby ktoś Ciebie nie opiniował w taki sposób jaki Ty to zrobiłeś - masz koleżankę lilę,która potrafi s.z.m.a.t.a.m.i inne kobiety obdzielać,tworzyć złośliwe nicki "kusy" - czy. trolle aby innych użytkowników gnębić i jechać po nich, to się takich osób własnie trzymaj,bo zauważyłam ze takie Ci do gustu własnie przypadły ... baj
jackwar >>> i mam nadzieję,że wczorajsze Twoje wystąpienie odnośnie opinii co do mojej osoby ... to już wszystko w temacie i uważaj żeby ktoś Ciebie nie opiniował w taki sposób jaki Ty to zrobiłeś - masz koleżankę lilę,która potrafi s.z.m.a.t.a.m.i inne kobiety obdzielać,tworzyć złośliwe nicki "kusy" - czy. trolle aby innych użytkowników gnębić i jechać po nich, to się takich osób własnie trzymaj,bo zauważyłam ze takie Ci do gustu własnie przypadły ... baj
bo ja nie lubię jak ktoś kogoś atakuje , nie lepiej powiedzieć nie masz racji ale i tak cie kocham ?
ulexxa , ja to i tak połowe kuponów co jakiś czas wywalam a co losowanie wysyłam za 60 pare z tym że około 1/3 mi się zwraca
ulexxa , ja staram się wysyłać stałe liczby ale czasami jakieś układy dopisuje i szkoda mi ich wywalać ale co jakiś czas zmieniam te dopisane
niestety też tak miałem w sylwestra , wywaliłem jeden kupon a miał bym 8/10 z plusem
Madzia , chodzi mi o miłość chrześcijańską , jak brat z siostrą . Naprawdę mam tego jadu już dosyć . zaraz dam Ci przykład .
Madzia , pewnie czytasz blogi , nie widzisz ile tam jadu ? Ostatnio jedna z autorek którą czytam od lat pisała o śmierci swego taty i że nie była na pogrzebie , wiesz ile jadu na nią wylali ?
To też wina była Onetu że ren blog umieścił na stronie głównej i ci co czytali odnosili się do tylko tego wpisu a nie wiedzieli że kobieta mieszka w Anglii , jest w 8 miesiącu ciąży i ma jeszcze jedno dziecko do opieki a ojciec ich wcześniej zostawił
Madzia , myślę że powinniśmy wszyscy odnosić się do siebie z szacunkiem i tolerancją , nie oceniać że jesteś wyrodną córką , lub sprzedałeś się obcej armii ( do żołnierza służącego w USA )
jestem , sory że mi się troszkę zeszło ale rodzinka mnie zatrzymała
Madzia , na twoje pytanie gdzie nie ma ? z tego co wiem to po za naszym krajem jest inaczej , niestety my jakoś nie umiemy i już za granicą czasami mają nas dość .
Madzia , głupim też ale myślę że nienawiść jest naszą cechą . opisy takie że zagranicą na przykład sąsiad się cieszy że sąsiadowi lepiej się powodzi a u nas odwrotnie . np kawał emeryta jak w piekle kotły narodowe pilnowało po kilku diabłów a polski tylko jeden bo w naszym jak któryś chciał uciec to zaraz go inni wciągali .
Polaków za granicą poznasz od razu wiesz że to prawda i nie tylko chodzi o ubiór Ci co już siedzą tam dłużej naprawdę wstydzą się za naszych rodaków .
amour , biurokracja jest , może nie tyle za duża co po prostu urzędnik boi się podjąć decyzji bez papierków , opinii innych i zgody przełożonych
wpis z blogu znajomej :
Ano nie koniec, bo jednak po ceremonii w piątek nici będą z wniosku paszportowego, ponieważ wydział paszportowy życzy sobie daty i miejca urodzin moich dziadków oraz daty ich ślubów⌠A skąd ja to mam wziąć, jak moi rodzice nie pamiętają, a dziadkowie nie żyją???
Ano nie koniec, bo jednak po ceremonii w piątek nici będą z wniosku paszportowego, ponieważ wydział paszportowy życzy sobie daty i miejca urodzin moich dziadków oraz daty ich ślubów⌠A skąd ja to mam wziąć, jak moi rodzice nie pamiętają, a dziadkowie nie żyją???
profesorze nową EU-07 ? toż chyba dawno już zaprzestali to produkować ?
madzia , masz jakiś pomysł na jakąkolwiek wygraną ? ja już zaczynam wątpić
madzia , ja też nie mam szczęścia do liczb, choć ostatnio potrafię jedną trafnie wytypować
pikuś , myślę że zawsze warto , pomyśl nad zestawem z liczb od 40 - 80
siemka wszystkim
zwłaszcza Lili
już mnie wyręczy z podsumowywania grupy
zwłaszcza Lili
już mnie wyręczy z podsumowywania grupy
lili , mylisz się , w rządzie nie jest tak źle . Cztery lata laby i kasy
ok, Pasko zrobie to jak się upewnie co do drugiego punktu lotto na placu trzech krzyży , bo w tym jednym nic nie wiedzieli że to u nich a drugi jest tam na poczcie
Pasko , chodziło mi o to że tam w sumie jest jeden punkt na placu Trzech Krzyży gdzie podobno padła wygrana , tam nic nie wiedzieli a jestem tam prawie codziennie . drugi jest na poczcie w okienku ale tam to mało kto gra bo panie mało kumate .
xelom , ja już podpisałem się na liście
W sumie powiem że podobają mi się ich wiadomości , podobny klimat jak był w Wolnej europie .
W sumie powiem że podobają mi się ich wiadomości , podobny klimat jak był w Wolnej europie .
ania , wal do NRD tam zrobisz interes , podobno są w cenie , zwłaszcza dachowce a najlepiej z miasta Łodzi
Siemka
lila , jaki masz problem z kabelkami ?
może coś podpowiedzieć ?
lila , jaki masz problem z kabelkami ?
może coś podpowiedzieć ?
byłem w kolekturze gdzie padła wygrana , To starsza kobitka wygrała która zawsze gra : Kolektura w Wawie na placu Trzech Krzyży . Więc nie traćmy wiary a kiedyś wygramy , choć by na starość a wnuki będą nas kochać