Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 633 600. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
status madzia77 2011-10-23 11:51:03
jackwar >>> i mam nadzieję,że wczorajsze Twoje wystąpienie odnośnie opinii co do mojej osoby ... to już wszystko w temacie i uważaj żeby ktoś Ciebie nie opiniował w taki sposób jaki Ty to zrobiłeś - masz koleżankę lilę,która potrafi s.z.m.a.t.a.m.i inne kobiety obdzielać,tworzyć złośliwe nicki "kusy" - czy. trolle aby innych użytkowników gnębić i jechać po nich, to się takich osób własnie trzymaj,bo zauważyłam ze takie Ci do gustu własnie przypadły ... baj
9. status madzia77 2011-10-24 07:18:52
a gdzie ja napisałam,że "zapisuję komentarze ( prócz tych wulgarnych,obrażających) ja po prostu pamiętam - co było na stronce i w razie czego mogę dla przypomnienia cofnąć się i wkleić - po za tym nie tylko ja tak robię i to ja nie darzę pewnych osób na stronce sympatią ... co jawnie pokazuję i czy nie zastanowiło Cię dlaczego tak wiele czatujących średnio 70 osób,a tylko koło 20 stałych piszących - zresztą jakie to ma znaczenie - jedynie o co proszę to o zachowanie swoich komentarzy dla siebie ... masz tam swoje "towarzystwo" to sobie pisz z nimi o nich itp. - pozdrawiam ...
jackwar >>> i mam nadzieję,że wczorajsze Twoje wystąpienie odnośnie opinii co do mojej osoby ... to już wszystko w temacie i uważaj żeby ktoś Ciebie nie opiniował w taki sposób jaki Ty to zrobiłeś - masz koleżankę lilę,która potrafi s.z.m.a.t.a.m.i inne kobiety obdzielać,tworzyć złośliwe nicki "kusy" - czy. trolle aby innych użytkowników gnębić i jechać po nich, to się takich osób własnie trzymaj,bo zauważyłam ze takie Ci do gustu własnie przypadły ... baj
9. status madzia77 2011-10-24 07:18:52
a gdzie ja napisałam,że "zapisuję komentarze ( prócz tych wulgarnych,obrażających) ja po prostu pamiętam - co było na stronce i w razie czego mogę dla przypomnienia cofnąć się i wkleić - po za tym nie tylko ja tak robię i to ja nie darzę pewnych osób na stronce sympatią ... co jawnie pokazuję i czy nie zastanowiło Cię dlaczego tak wiele czatujących średnio 70 osób,a tylko koło 20 stałych piszących - zresztą jakie to ma znaczenie - jedynie o co proszę to o zachowanie swoich komentarzy dla siebie ... masz tam swoje "towarzystwo" to sobie pisz z nimi o nich itp. - pozdrawiam ...
to są wpisy madzi na moim profilu . z datą co może świadczyć że ten problem był od dawna Jestem tu krótko a już na samym początku madzia mnie przypisała do zwolenników lili
Bawcie się dobrze ja zmykam na imieniny do siostrzyczki .
Życzę dużych wygranych
Życzę dużych wygranych
hejka
jak żeście pilnowali losowania o 14 ?
Przyjeżdżam z imprezy i tu kurde nic tylko jedna 4/10 na 6 zakładów . makabra . no nic ale przynajmniej imprezke miałem udaną
jak żeście pilnowali losowania o 14 ?
Przyjeżdżam z imprezy i tu kurde nic tylko jedna 4/10 na 6 zakładów . makabra . no nic ale przynajmniej imprezke miałem udaną
deki
lila
ale nas robią w bambuko
zaraz idę puścić drugie numerki , mam nadzieję że będzie bonusik
lila
ale nas robią w bambuko
zaraz idę puścić drugie numerki , mam nadzieję że będzie bonusik
jak tam sukcesy ?
ja cały czas w plecy
dobrze że bonusik czeka na mnie
ja cały czas w plecy
dobrze że bonusik czeka na mnie
siemka
brak mi sił na witanie i wymienianie wszystkich
więc witam zbiorowo
ta praca mnie wykańcza , jutro nie wiem kiedy wrócę
brak mi sił na witanie i wymienianie wszystkich
więc witam zbiorowo
ta praca mnie wykańcza , jutro nie wiem kiedy wrócę
aniga ,powiem Ci szczerze że wolał bym iść pracować do ochrony niż siedzieć na telefonie i ludziom kit wciskać . Nawet już nie chodzi o ten kit ludziom ale firmy te w większości uzależniają zarobek od sprzedaży .
lila , ja zawsze staram się ich wysłuchać , to ich praca a na końcu grzecznie odmawiam . najlepiej lubię jak mój bank dzwoni czy nie chcę wziąć pożyczki
zawsze się pytam na jaki procent , przeważnie 21-22% to mówię że do 5 tyś mam w pracy bezprocentowo do 18 miesięcy a powyżej tej sumy mogę brać na 6,8 % nawet i na 5 lat
uważam że pożyczki w tej chwili to lichwa i naprawdę rząd powinien coś z tym zrobić
jak ktoś się nie puścił to
1- ma szansę gdy zrobię to za niego
2- czeka do losowania i paznokcie obgryza
wybór należy do was
1- ma szansę gdy zrobię to za niego
2- czeka do losowania i paznokcie obgryza
wybór należy do was
ja gram na bonus
ale mogę zagrać dla twardzieli z plusem
jaki proponujesz ?
ale mogę zagrać dla twardzieli z plusem
jaki proponujesz ?
Dobrze , bawcie się grzecznie a ja zaraz wyruszam do szczęścia
by bonus był mój
by bonus był mój
ale zamotałem się w totku mam zestaw 6 zakładów na 3 losowania które puściłem rano i teraz ponownie je wysłałem
lila , rozumiem że jesteś w tej chwili w ramionach jakiegoś Orfeusza , mam nadzieję że przystojny
za szybko piszesz
nie martw się mi też się zdarza
najczęściej jak typuje totka
nie martw się mi też się zdarza
najczęściej jak typuje totka
lila gratki
majoreczka , rozpisujesz sobie zestaw liczb
lila a ile zakładów wysłałaś ?
majoreczka , rozpisujesz sobie zestaw liczb
lila a ile zakładów wysłałaś ?
lila , masz branie
jeszcze powiedz jakim długopisem , gdzie puszczałaś i o której
jeszcze powiedz jakim długopisem , gdzie puszczałaś i o której
ja na wieczór puściłem 21 zakładów 10/10 . mam 30zeta 2 szusteczki i 3 czwóreczki
lila , masz rację teoretycznie bo zapłaciłem 32,50 reszta wygrane
lili tak , z tym że płaciłem 32,50 bo reszte to wygrane . Jutro rano wyślę za wygraną czyli12 zakładów a na wieczór zobaczę ale prawdopodobnie 21 zakładów .
lila , nie puściłem się . mam puszczone tylko 2 zakłady które są na 3 losowania
kubex , sory że pytam ale nie mogłeś gdzieś zakotwiczyć na stałe ?
kubex , tak to jest z dziećmi a za kilka lat będą żałowały. Tu nie ma przyszłości .
profesorze , widziałeś ten pociąg co do Paryża od Ruskich ma lecieć i naszą lokomotywę EU44 ?
Profesorze te lokomotywy już u nas śmigają troche , mają już ich z 10 sztuk .
to jest ta sama lokomotzwa tzlko w nasyzch barwach i oynacyeniu to eu 44
profesorze , lepsza była EU 11 , wyprodukowali 10 sztuk we Wrocławiu ale nasi zrezygnowali z niej bo była tylko na 3000V i opchneli je do Włoch
kciuk , są różne opcje ale umiesz korzystać tu z mapy ?
Posprawdzaj czy takie zestawy w przeciągu 150 losowań nie wpadły
Posprawdzaj czy takie zestawy w przeciągu 150 losowań nie wpadły
kciuk , mapa fajna sprawa . jak wejdziesz ustaw u góry opcje od 1-80 i na dole masz tabelkę , tam możesz wpisywać swoje liczby i ci sprawdza , pobaw się troche możesz ustawić sprawdzanie na 999 losowań max. ale możesz też od którego losowania ma sprawdzać . zajefajne narzędzie
sam , szkoda że tak późno ale zawsze masz mojego @ zamiast miejsca zamieszkania
witam wszystkich
Dariusz fajny zestaw , myślę że można z nim pokombinować .
Dariusz fajny zestaw , myślę że można z nim pokombinować .