Wpisy 633 550 – 633 649
4 grudnia 2011 00:00 → 4 grudnia 2011 00:37, 100 wpisów
była taka paskuda na naszej klasie - mirosława z Łodzi, ale chyba jakąś tabletkę znaleźli
teraz tak pokaz winiki głosowanie w sondzie
Jestes po prosto osoba,która nie ma żadnego hamulca....strach Ciebie znać brrrr
Pasko a czego Ty sie spodziewasz jak ktoś między wierszami atakuje kogoś..ze ktos po sobie uszy spuści i będzie cicho siedział...jak ta dowala ludziom miedzy wierszami???
Nie oddzywałam sie ani słowem od dłuszego czasu...to wykorzystała fakt ze mnie nie ma zeby zastawić sie mną jago argumentem do obrony siebie toż to juz kpina
Nie oddzywałam sie ani słowem od dłuszego czasu...to wykorzystała fakt ze mnie nie ma zeby zastawić sie mną jago argumentem do obrony siebie toż to juz kpina
nil
ja tam nie wiem - generalnie - w ajpi - nie zaglądałem,
we łbie czyimś nie siedzę - to i nie wiem jakie ma intencje, ale pewne różice w podejściu do "zachowania się", chyba widać ?
ja tam nie wiem - generalnie - w ajpi - nie zaglądałem,
we łbie czyimś nie siedzę - to i nie wiem jakie ma intencje, ale pewne różice w podejściu do "zachowania się", chyba widać ?
Monet a to głosowanie jest tajne..będzie widac kto głosował..czy tak poza oczami wszystkich?
Na pytanie czy jesteś za zablokowanie madzi77 głosowało 41 osób. Na pytanie czy jesteś za zablokowaniem lili głosowało 38 osób.
jak pisałam nikt inny tylko robal,kathy,pięknyja monet,lila,andromeda ... na 200 ponad użytkowników o to ci robal chodziło,że widać
Były to nicki ze strony. Należało więc podać login/hasło, nie można było 2 razy głosować. Głosowały tylko nicki ze statusem ponad początkującym.
lila ma aż tyle sympatyków? kto by pomyślał a tyle tu siedzi ...
31 osób było za zablokowaniem madzi77, 8 było przeciw, 2 nie miało zdania
Co do lili. 5 osób było za zablokowaniem. 30 przeciwko. 3 nie miało zdania.
Pasko ale ile Lila robi dla Twojej stronki
prowadzi grupę.robi rangingi 2 grup
jak sie zjawi ktoś nowy kazdemu tłumaczy wszystko
wręcz działa CI charytatywnie na rzecz Pasko!!!!!!!!!!!!!!!!
Dać jej premie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prowadzi grupę.robi rangingi 2 grup
jak sie zjawi ktoś nowy kazdemu tłumaczy wszystko
wręcz działa CI charytatywnie na rzecz Pasko!!!!!!!!!!!!!!!!
Dać jej premie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pasko i co z tym fantem?
Premia dla lili
Ciekawe?
Ponoć 200 aktywnych? głosowało 41
wychodzi, że cała reszta to klonu zauroczone??
Ponoć 200 aktywnych? głosowało 41
wychodzi, że cała reszta to klonu zauroczone??
sondy są anonimowe
ciekawe czy bedzie ban
Pewnie lila jest the best
Frekwencja myślę była dobra jak na tak spontanicznie zorganizowaną sondę. Większość nie wzięła w niej udziału, bo albo nie wiedziała w czym rzecz, albo nie chciała się mieszać. No widać jasno, że generalnie społeczność chata jest za lilą i przeciwko madzi77.
lila
brawo - 30 przeciwko, to dobry wynik - w porównaniu
i przyznam Ci się - nie głosowałem - ani za, ani przeciw - ani dla Ciebie, ani tam
spokojnej
brawo - 30 przeciwko, to dobry wynik - w porównaniu
i przyznam Ci się - nie głosowałem - ani za, ani przeciw - ani dla Ciebie, ani tam
spokojnej
TAK
Ja tam niczyi klon nie jestem, nowiuśki czytacz i z tego co wysnnułem, to lila jest tu baaaaaaaardzo potrzebna. O! Aże jestem nowy, to nie mogłem głosować.
TAK ban to ban
Niema ze boli
Admin>> nie przeciwko Madzi 77 tylko przeciwko temu co ona tu robi i przeciwko zachowaniom jakie prezentuje.
Pasko nowy sondaż przy nowym konflikcie lili z innym użytkownikiem długo nie będzie trzeba czekać ...
a czy nie mozecie jakos dojsc do porozumienia, pogodzić sie i zapomniec o urazach a klony zamknąc w sejfie?
Monet
lepiej bym nie powiedział
Jandzia
nie ma żadnych urazów, jest jakieś urojenie
lepiej bym nie powiedział
Jandzia
nie ma żadnych urazów, jest jakieś urojenie
jandzia.... ja usiłuje od dobrych kilku miesięcy.....nie dało się,
bo nawet moja nieobecność nie powstrzymuje m77
bo nawet moja nieobecność nie powstrzymuje m77
Jaką statystykę
Większość co była za zablokowaniem lili była przeciwko madzi77 i vice versa.
Widać więc tu właśnie ten podział.
Za nie blokowaniem żadnej z pań było tylko 4 osoby.
Za zablokowaniem obydwu 2 osoby.
Widać więc tu właśnie ten podział.
Za nie blokowaniem żadnej z pań było tylko 4 osoby.
Za zablokowaniem obydwu 2 osoby.
Niezaprzeczalną sprawą jest ze nasza Lila rozkreca czat i całe towarzystwo ale moze Madzia 77 tez ma jakies zalety, Madziu nie rozumiem dlaczego Ty sie doszukujesz w ludziach klonow
profesorku
"Większość co była za zablokowaniem lili była przeciwko madzi77 i vice versa."
Jaka większość?
Pięc osób z 38 to nie jest większość.
Jaka większość?
Pięc osób z 38 to nie jest większość.
Pasko z tego co wyczytałam większość jest za jej zablokowaniem więc co ona tu jeszcze robi?
Problem nr jest to doszukiwanie się klonów tam gdzie ich nie ma. Zgadza się. Skoro ja tego nie potwierdzam, to po co próbować to udowadniać, tym samy robiąc z siebie głuptaka w oczach innych. To portal o grach liczbowych, nie detektywistyczny
gdybym miała czas na odpisywanie każdemu dzień dobry i do widzenia i gdyby mi zależało na szukaniu sympatii TUTAJ to ... statystyka była by zupełnie inna ale ta stronka to nie jest mój cały świat ... to tyle Pasko nie zrozumieli o czym napisałeś nawet ... ech szkoda słów ...
status madzia77 2011-10-23 11:51:03
jackwar >>> i mam nadzieję,że wczorajsze Twoje wystąpienie odnośnie opinii co do mojej osoby ... to już wszystko w temacie i uważaj żeby ktoś Ciebie nie opiniował w taki sposób jaki Ty to zrobiłeś - masz koleżankę lilę,która potrafi s.z.m.a.t.a.m.i inne kobiety obdzielać,tworzyć złośliwe nicki "kusy" - czy. trolle aby innych użytkowników gnębić i jechać po nich, to się takich osób własnie trzymaj,bo zauważyłam ze takie Ci do gustu własnie przypadły ... baj
9. status madzia77 2011-10-24 07:18:52
a gdzie ja napisałam,że "zapisuję komentarze ( prócz tych wulgarnych,obrażających) ja po prostu pamiętam - co było na stronce i w razie czego mogę dla przypomnienia cofnąć się i wkleić - po za tym nie tylko ja tak robię i to ja nie darzę pewnych osób na stronce sympatią ... co jawnie pokazuję i czy nie zastanowiło Cię dlaczego tak wiele czatujących średnio 70 osób,a tylko koło 20 stałych piszących - zresztą jakie to ma znaczenie - jedynie o co proszę to o zachowanie swoich komentarzy dla siebie ... masz tam swoje "towarzystwo" to sobie pisz z nimi o nich itp. - pozdrawiam ...
jackwar >>> i mam nadzieję,że wczorajsze Twoje wystąpienie odnośnie opinii co do mojej osoby ... to już wszystko w temacie i uważaj żeby ktoś Ciebie nie opiniował w taki sposób jaki Ty to zrobiłeś - masz koleżankę lilę,która potrafi s.z.m.a.t.a.m.i inne kobiety obdzielać,tworzyć złośliwe nicki "kusy" - czy. trolle aby innych użytkowników gnębić i jechać po nich, to się takich osób własnie trzymaj,bo zauważyłam ze takie Ci do gustu własnie przypadły ... baj
9. status madzia77 2011-10-24 07:18:52
a gdzie ja napisałam,że "zapisuję komentarze ( prócz tych wulgarnych,obrażających) ja po prostu pamiętam - co było na stronce i w razie czego mogę dla przypomnienia cofnąć się i wkleić - po za tym nie tylko ja tak robię i to ja nie darzę pewnych osób na stronce sympatią ... co jawnie pokazuję i czy nie zastanowiło Cię dlaczego tak wiele czatujących średnio 70 osób,a tylko koło 20 stałych piszących - zresztą jakie to ma znaczenie - jedynie o co proszę to o zachowanie swoich komentarzy dla siebie ... masz tam swoje "towarzystwo" to sobie pisz z nimi o nich itp. - pozdrawiam ...
JA pitole
lilka, czyli z domu nie wyszlas nawet
PASKO...widzisz znowu jestes niesprawiedliwy.Była sonda za i przeciw.I co dalej?? Widzę i nie tylko ja że madzia dalej hula po czacieA chodziło w tej sondzie chyba o blokadę,czy się mylę? Jeśli tak to mnie popraw
Ja myślę że klonów tu nie ma; prędzej boty komputerowe- specjalne programy imitujące sztuczną inteligencję wcielajace się w użytkowników. W końcu Polska to kraj zdolych programistów
Pasko....to może jeszcze KTO doszukuje się
klonów tam gdzie ich NIE MA ??
klonów tam gdzie ich NIE MA ??
profesor....
pisz normalne,,,, ja pintole ,,,a nie tak normalne pitol
pisz normalne,,,, ja pintole ,,,a nie tak normalne pitol
to są wpisy madzi na moim profilu . z datą co może świadczyć że ten problem był od dawna Jestem tu krótko a już na samym początku madzia mnie przypisała do zwolenników lili
Dobra narka wszystkim
lila...dobranoc
lila...dobranoc