Wpisy 641 717 – 641 816
8 grudnia 2011 00:00 → 8 grudnia 2011 00:49, 100 wpisów
nil... narazie to sie gniewam za to niedawno
jociu mucha leci
sportowe
nil nie jestem na sprzedaż ani moja wiedza milosc to co innego
poza tym apteke chce swoją a nie hurtownie taka co pracuje na wlasnosc i pasi 10/10 w M i otwieram
jocia. dalej nie kumam, przed sobą mam tony papierów do sprawdzenia koniec roku.
>>>majoreczka -często nasi turyści mnie śmieszą w Europie, np. jak pilotowałem wycieczkę z Poznania - zamki nad Loarą to w jednym z zamków zobaczyli trofea myśliwskie, niezwykle się zachwycali dwoma salami. Widząc to spytałem czy widzieli takie trofea w muzeum w Uzarzewie /kolo Poznania/, gdzie takich sal ostatnio bylo 14, nikt z nich nie wiedział ,że 16 km od centrum Poznania mogą 7 razy tyle sal zobaczyć co nad Loarą; tacy są właśnie Polacy
nil ja jestem uczuciowa i pelna zalet, kto nie kocha mnie ten nie wie co to szczescie
emeryt, masz racje... ale nic na to nie poradzimy, to tak samo jak jedziemy np. na wczasy zagraniczne i zamiast kulturalnie zwiedzac to siarę robimy
nil no
a mnie nie doceniaja mezczyzni, ot co nie oswiadczaja sie no coz czekam dalej
a mnie nie doceniaja mezczyzni, ot co nie oswiadczaja sie no coz czekam dalej
majoreczko. wiem kto tą siarę robi, mieszkałem kilka lat we Włoszech i nie tylko.
nil polkom raczej
nil moze i wstyd, nie mierz wszystkich jedną miarką ja sie wstydze za chlopow w sandalach i skarpetach
>>>nil-większych bufonów od wlochów i żabojadów w Europie nie ma;
jak pierwszy raz wjeżdżałem do łoch to od razu na granicy włosi oznajmili, że u nich tylko patrzenie nie kosztuje, a tak wszystko
jak pierwszy raz wjeżdżałem do łoch to od razu na granicy włosi oznajmili, że u nich tylko patrzenie nie kosztuje, a tak wszystko
jocia i białe
50% Polakow ma takie na urlopach
gdzie te zony
50% Polakow ma takie na urlopach
gdzie te zony
>>>majoreczko - masz rację, mnie też śmieszą faceci w skarpetkach i sandałkach
jociu zony nie zwracaja uwagi. a powinny same czesto odpicowane a psa jak pudla sie traktuje
emeryt. Ty jako przewodnik być może patrzysz inaczej a ja inaczej gdy tam mieszkałem,Toskania Lombardia Piemont itd.
jocia
nil jak sie chwali to też faceci
nil jak sie chwali to też faceci
>>>nil-ja nie patrzę inaczej, pisałem Ci wyżej, że zgadzam sie z Tobą
poznałem wspaniałych ludzi jednak s***is... również a może większości to oni?
emeryt przeowdnikiem wycieczek fajnie byloby byc kim ja nie chcialam, lekarz ludzi ratowac, teraz poprawy matur co sie dzieje a wtedy nie dalo sie tak i prosze wielkie g.w.o
emaryt. rozumiem tylko ja mam 44 lata tu może być lub nie problem, różnica.
>>>ale nie powinni sie tak zachowywać wobec turystów, bo z nich żyją; przecież jak biedne południe Włoch odróżnia się od północy;
nil 44 fajna liczba
tylko 18 wiecej czuje sie tak fresh
tylko 18 wiecej czuje sie tak fresh
nil chyba Twoja
nil to dobrze że tak
emeryt. nie powinni? naprawdę to pajace w każdym calu!
majoreczko a twoja.
joicia jk twoja matura na ????
wszysko mi się zlewa czwarty dzien w papierach i dopiero jestem w "czerwcu"
majoreczko a twoja.
joicia jk twoja matura na ????
wszysko mi się zlewa czwarty dzien w papierach i dopiero jestem w "czerwcu"
nil Ty gdzies w tv byles daj mi na mejl znac kilka wskazowek znajde Cie
nil, moja oceny dobre byly z angola, biologii chemia i fizyka.. reszta ....
nil, moja oceny dobre byly z angola, biologii chemia i fizyka.. reszta ....
>>>nil, często spotykałem się np. z taką sprawą podczas pilotowania wycieczek w Polsce ; przewodnik miejscowy opowiadał wycieczce, którą pilotowałem pewne treści, a potem mnie wołał na bok i mówi: a teraz powiem Ci o tym prawdę !!!! z takim czymś też spotykałem się
i żadne paski czerwone itp
>>>nil, jak zwał tak zwał, ty mówisz "pajace", ja "bufony" ale obaj wiemy o co chodzi i jeszcze raz piszę Ci że zgadzam się z Tobą
jocia dokladnie tak
emeryt. ja również.
majoreczko. czerwony to ja byłem ze wstydu, najbardziej w szkłach lubiłem - kochałem przerwy
majoreczko. czerwony to ja byłem ze wstydu, najbardziej w szkłach lubiłem - kochałem przerwy
>>>jocia, to Jasio w ostatni szkolny dzień przychodzi ze świadectwem do domu i mówi : no to jeszcze 5 pasów na piz...ę i wakacje
nil i czerwony bo laski podrywal
nil masz dzieci?
nil masz dzieci?
0:35 nieźle majorka jutro do roboty
>>>nil, np. przy deptaku w Sopocie, włosi na zapleczu restauracji włoskiej są garkotłukami, a pod wieczór jak wyjdą to uważają się za "paniska", jakby byli właścicielami tych lokali
majoreczko. masz fotkę z niej wnioskujesz że byłem przystojny w wieku szkolnym?
nil no wlasnie chcialam cie o tym poinformowac że masz
żarcik
żarcik
nil i think so, no byles jestes bedziesz
nil, nie jestem wiem co pisze jest bejbe
jocia....kiedyś widziałaś foto w samochodzie w profilu i poowoo panstwuuuu
napisałaś mi to kiedyś wprost już nie pamiętasz?
emeryt. ja w Sopocie miałem z nimi drakę na skalę OOOO i jeszcze większą, dałem im popalić tak ich nie cierpię
emeryt. ja w Sopocie miałem z nimi drakę na skalę OOOO i jeszcze większą, dałem im popalić tak ich nie cierpię
nil co nie pamietam
jest dziecko jest nil
nil nie to nie, to brzydkie dzieci beda same o
nil slaba pamiec to juz w twoim wieku
>>>nil - bardzo ich nie lubię, a żabojadów jeszcze bardziej; a jak polacy teraz wyru...i włochów w pucharze świata w siatkówce, wiesz i dobrze im tak
żabojady
a Szwaby? tego tez nie da sie lubiec
a Szwaby? tego tez nie da sie lubiec
jocia ...hmmm chyba straciłaś pamieci w głowie pół roku temu , teraz prawdziwe foto w profilu ja z kotku
dobranoc ...
dobranoc ...
emeryt. byłem sportowcem uprawiałem wiele lat i nigdy przenigdy z Włochem nie przegrałem i to sobie cenię chyba najbardziej z ironią do nich