Wpisy użytkownika hosia
Łącznie 3 567 wpisów w archiwum, pokazane od nr 37 110. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witaj w klubie Tomku. Mnie też jest potrzebna kasiorka i to nie na zbytki ! Jeszcze 23 tys. Ale też nie będę pisała na co. Wie o tym tylko jedna osoba z czata.Co do gg to oczywiście chętnie poklikam.Masz nr?
Edi:
Na SUCHO??? Bez przyjemności i satysfakcji???;P Bez szansy na wygraną ??? Bez rozkoszy..... odbierania ??? ;D
Na SUCHO??? Bez przyjemności i satysfakcji???;P Bez szansy na wygraną ??? Bez rozkoszy..... odbierania ??? ;D
Dam trafną piątkę w zamian za wyjasnienie co autor wpisu 37118 miał na myśli :DDD
Pozdrawiam Cię TOTO cieplutko Czemu nie ściągniesz sobie gg ? To tylko 2 minuty roboty :)
Czy Twój wpis 37139 był pisany "pod wpływem"......emocji oczywiście ;)I co autor miał na myśli ? :D
Czy Twój wpis 37139 był pisany "pod wpływem"......emocji oczywiście ;)I co autor miał na myśli ? :D
Witam wszystkich cieplutko mimo mroźnej pogody. Cieszę się bardzo,że nadal mogę z wami poklikać. Dziś w nocy kiedy wracałam z imprezki TRZEŹWA koleżanka udowodniła mi, że można przydzwonić centralnie w stalową barierę z szybkością 40km / zamieć i zawieja/ i że nic się nikomu nie stanie - pomimo niezapiętych pasów /boczna droga/, ale za to kasując 2 letniego Rovera na amen i bezpowrotnie :)
Grom : Ja Cię zabije! Na szczęście WTEDY byłam akurat wyjątkowo grzeczna :DDD
Iwona40 Nie martw się , dobre dni powrócą. Trzeba tylko uwierzyć. Ile trafiłaś tych czwórek w ciągu lata?
Maju: Ze swoim nickiem też możesz robić za kobietę;) Czuję że przyniesiesz nam chłopie szczęście . Witaj w klubie!
Paco: Proszę poluzuj krawat. My tu wszyscy po imieniu a raczej po nicku jesteśmy. Panów nie ma.
Co do foty to zapewniam - nie masz czego żałować.Wszystko to kwestia gustu - w tym wypadku Fanfantulipana - Sciskam Fanciu przy okazji;)))
Wielbicieli dziś nie widzę, oszołomów jeszcze nie ale......wszystko jest tylko kwestią czasu :D
Co do foty to zapewniam - nie masz czego żałować.Wszystko to kwestia gustu - w tym wypadku Fanfantulipana - Sciskam Fanciu przy okazji;)))
Wielbicieli dziś nie widzę, oszołomów jeszcze nie ale......wszystko jest tylko kwestią czasu :D
Cichy Wielbicielu: Co tam rower . Teraz kupię sobie Mybacha. A ponieważ to preferowana marka w pewnych kręgach,więc będziemy mieli wspólny temat: jak na niego uzbierać ja dla siebie ty.....nie dla siebie.I zaprawdę powiadam ci: GRAJ !!!
pozdrawiam cieplutko choć jesteś tylko złośliwym tetrykiem ;)
pozdrawiam cieplutko choć jesteś tylko złośliwym tetrykiem ;)
Sorki Cichy Wielbicielu jeśli źle Cię oceniłam ale wydawało mi się że drwisz sobie z mojego wypadku.
Widzę, że moja skromna osoba wywołała zupełnie niepotrzebne emocje. Proszę przestańcie Chłopaki. Nie jestem godna Waszych waśni i nowej wojny. Od jutra mam bana za całokształt działalności: za wrogą propagandę i podżeganie do konfliktów. Bo jak to się mówi: do rany mnie przyłóż.... a gangrena gotowa ;)
Profesor Ciekawski: Masz rację. Na szczęście poduszki nie miały w tym momencie bezpiecznika.
Ice-Sky Podam Ci jutro rano jakiegoś typa ;) I... dlaczego niestety, że jesteś kobieciarzem. Myślisz, że ja to facet ;D
fanfantulipan co do wpisu 37395.: zapewniam nadal jestem jedną i tą samą osobą i to w jednym kawałku. A co masz wątpliwości? ;) Myślisz że po ostatniej nocy to taki bardziej ze mnie Frankenstein ? ;D
Ja się nie kajam Edi, ale nie chciałabym nowej wojny z Kogucikiem. Wolę się zbanować. A co u Ciebie? Główka ....pracuje? ;D
szczera prawda napisał/napisała :każdy kto pisze że jest w stanie pokonać 0,25 sam sobie wystawia świadectwo o poziomie swojego IQ
każdy kto pisze że osiąga finansowe korzyści z gier lotto sam sobie wystawia świadectwo o poziomie swojego IQ......i nie ma znaczenia trafność jego typów
Czy ty czasami czytasz jakie debilizmy piszesz czy piszesz żeby sobie popisać ?
każdy kto pisze że osiąga finansowe korzyści z gier lotto sam sobie wystawia świadectwo o poziomie swojego IQ......i nie ma znaczenia trafność jego typów
Czy ty czasami czytasz jakie debilizmy piszesz czy piszesz żeby sobie popisać ?
szczera prawda : A co cię przekona jeśli nie trafność typów ? Może wyciąg z konta ?
szczera prawda : wiem, że nie wszyscy mają szczęście , ale proszę nie zabijaj w ludziach nadziei. Nawołuj raczej do rozsądku w inwestowaniu w grę. Ja wierzę, że można wygrać...i wygrywam, ale nie gram codziennie tylko wtedy gdy jestem naprawdę przeświadczona o trafnosci moich typów .
Pozdrawiam i sorki jeśli byłam złośliwa, ale sama przyznasz,że w tym kontekście Twoja wypowiedz pozbawiona była sensu
Pozdrawiam i sorki jeśli byłam złośliwa, ale sama przyznasz,że w tym kontekście Twoja wypowiedz pozbawiona była sensu
To jeszcze nie mój dzień ale może coś z tego:
1,37,77
24,39,10
43,46,77
1,7,10
1,2,49,51,66,20,71
1,2,10,12,20,24,35,36,39,51
1,37,77
24,39,10
43,46,77
1,7,10
1,2,49,51,66,20,71
1,2,10,12,20,24,35,36,39,51
pozdrawiam cieplutko Monet. Miły z Ciebie facet. A co do dzisiejszego losowania to jeśli nie 2 to może 3 lub 62
Zuzia ! może nie bedziesz musiała tak długo czekać . Mnie one też dziś wchodzą .Co prawda ciągle się waham pomiędzy 40 a 70 ale kto wie ? Może ? ;)Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę samych trafnych typów, bo Twoje sukcesy będą naszymi sukcesami ;DDD
Buuu tylko 3x 2/3 buuuuu
A mówiłam ,że to jeszcze nie mój dzień. Sorki jeśli ktoś na mnie postawił. Co prawda powtarzała mi się parę razy 10 i 77 -szczególny nacisk !!!- więc ktoś mógł wziąć je pod uwagę jako parkę
A mówiłam ,że to jeszcze nie mój dzień. Sorki jeśli ktoś na mnie postawił. Co prawda powtarzała mi się parę razy 10 i 77 -szczególny nacisk !!!- więc ktoś mógł wziąć je pod uwagę jako parkę
Niech mnie ktoś przytuli i pocieszy, że wysłał moje cyferki ze szczególnym parciem 1,10,77 jako trójeczkę.
Mam podcięte skrzydła !!! ;-( Jak mogłam tego nie zauważyć ?
Mam podcięte skrzydła !!! ;-( Jak mogłam tego nie zauważyć ?
malaiwona4 Nigdy nie grałam na parki ani trójeczki, ale chyba czas zacząć :)
Pozdrawiam Cię
Pozdrawiam Cię
Paweł! NIC CI BRACHU NIE POMOŻE!;PPP
Byłeś tak sugestywny i przekonywujący w swojej wypowiedzi, że większość trzeźwo myślących "realistów" popełniła JUŻ pod jej wpływem fanatyczne, wręcz histeryczne, zbiorowe samobójstwo. Zostaliśmy na tym świecie tylko my - pozbawione zdrowego rozsądku robaczki, z naszymi niemożliwymi do urzeczywistnienia marzeniami .
Pozdrawiam Cię cieplutko i obiecuję przynosić cebulę na dołek ;P:D
Byłeś tak sugestywny i przekonywujący w swojej wypowiedzi, że większość trzeźwo myślących "realistów" popełniła JUŻ pod jej wpływem fanatyczne, wręcz histeryczne, zbiorowe samobójstwo. Zostaliśmy na tym świecie tylko my - pozbawione zdrowego rozsądku robaczki, z naszymi niemożliwymi do urzeczywistnienia marzeniami .
Pozdrawiam Cię cieplutko i obiecuję przynosić cebulę na dołek ;P:D
Wy tu gadu-gadu a Fullik w tym czasie 9 razy pod rząd trafne pewniaki podał.Wielkie brawa i szacun dla Fullika
Moja intuicja sięgnęła dna. Teraz moze być już tylko lepiej.
Cały dzien chodziły za mną 2 i 3 więc je wsadziłam do multi. Kto mógł wiedzieć ,że trzeba było do Dużego ;(
Cały dzien chodziły za mną 2 i 3 więc je wsadziłam do multi. Kto mógł wiedzieć ,że trzeba było do Dużego ;(
Mam jednak jedną trójeczkę w Dużym 2,14,34.
Jak sobie człowiek sam nie wytypuje to nie ma co liczyć na maszynę. Ja jeszcze NIGDY NIC na trafił nie trafiłam.
Jak sobie człowiek sam nie wytypuje to nie ma co liczyć na maszynę. Ja jeszcze NIGDY NIC na trafił nie trafiłam.
Rychu zacznij może od pietnastego. Wiesz jak głęboko jest do tego dna?. Wypływa się bardzo dłuuuugo ;)
Na ostatnie liczne kumulacje w Dużego wsadziłam już chyba w sumie ze stówkę więc czekam na cynk z Góry i Dołu co do 76, żeby sobie odbić i mieć zapasik na zaś ;)
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.
Na ostatnie liczne kumulacje w Dużego wsadziłam już chyba w sumie ze stówkę więc czekam na cynk z Góry i Dołu co do 76, żeby sobie odbić i mieć zapasik na zaś ;)
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.
Monti: Nie oszukujmy się ! Z siedemnastoma banieczkami kochałbyś mnie jeszcze bardziej a nawet najgorsze wady odbierał jako najpiękniejsze zalety ;P. I numerek 69 też pewnie wyglądałby zupełnie inaczej ;PPP
No ładne mi MRZONKI. I jak ja zdołam wydać te 17 baniek co to je jutro chapnę do 2012 ?
Justa spoko ! ;) Jak widzisz mam wszystko na piśmie i w razie co to Monti się nie wyprze ;P
Ellmoo : podobają mi się Twoje trójeczki a zwłaszcza czwarta,trzecia , pierwsza.
Belciu SUPER ! Bardzo się cieszę bo Ci się należało od dawna !
pozdrawiam Cię serdecznie
pozdrawiam Cię serdecznie
Brazil : A nie mówiłam ;P Ja dziś postawiłam na 76 po raz pierwszy :)
Monti ! Zaraz kupię Ci wannę z wodotryskiem i dwoma Tajkami do mycia pleców. Jeszcze chwilunia. ;PPPPP
Audiaczek też już w zasadzie stoi przed domem. Losowanko to tylko czysta formalność ;DDD
Mam trójeczkę. Będzie Monti na gąbkę i mydło ;P Na razie musi wystarczyć
PRZYZNAĆ SIĘ - KTO PODPIEŚCIŁ MI 17 BANIEK !!! No kochani - tak to my się bawić nie będziemy. Nie macie wyrzutów sumienia, że namydlony Monti w balii z wytryskiem się został ? ;PPP
Czy ktoś ma pomysła co zrobić gdy na gg przestawiają się litery a zamiast znaków przystankowych wychodzi: ą,ł,ż ?
Liczę na jakiś mądry łeb - może być główka- na czacie !
Liczę na jakiś mądry łeb - może być główka- na czacie !
OPCIU gdzie jesteś ? Ty masz zawsze dobre pomysły na takie france !!! Baaaaardzo proszę .
sorki nie było mnie moment . Już jest OK Bardzo Ci TOTO dziękuję.A jak to się stało ? Przecież niczego nie zmieniałam w ustawieniach
Jeszcze raz dziękuję TOTO. Nie sądziłam, że może być różne ustawienie języka dla komputera i na gg.
38400. szlag mnie trafia,ja mam 4 kupony na chybil w tej kolekturze 1 min.pozniej to jest radocha co......
anvill 2009-01-16 (13:09)
Anvill Przypomnij sobie kto przed Tobą stał i.......już go masz ;)
anvill 2009-01-16 (13:09)
Anvill Przypomnij sobie kto przed Tobą stał i.......już go masz ;)
Ale to faktycznie może człowieka szlag trafić - jedna brakująca minuta do szczęścia
puściłam dziś takie trójki
59,72,53
59,71,72
i szóstkę
2,9,10,53,59,72
59,72,53
59,71,72
i szóstkę
2,9,10,53,59,72
Dzięki Pasko za wyjaśnienie problemu z klawiaturą. Faktycznie łatwo jest nacisnąć obydwa klawisze jednocześnie :)
Pozdrawiam Cię cieplutko
Pozdrawiam Cię cieplutko
Gdyby komuś przyszło do głowy grać na NIE wchodzące to zapraszam do siebie na mój profil. Osiągnięcia mam ostatnio imponujące :
0/5 x 5
0/3 x 5
0/2 x 9
0/1 x 9
wszystko pod rząd !!!
Ktoś się we mnie zakochał do diabła ? :DDD
)
0/5 x 5
0/3 x 5
0/2 x 9
0/1 x 9
wszystko pod rząd !!!
Ktoś się we mnie zakochał do diabła ? :DDD
)
Objaśniam bo są wątpliwości
0/5 x 5 to zero trafień na pięć liczb przez pięć kolejnych dni ;)
0/5 x 5 to zero trafień na pięć liczb przez pięć kolejnych dni ;)
Gobo : Nie podałam liczb na NIE na czacie bo miałam mieszane odczucia. I słusznie. Z podanej Henryemu piątki weszły trzy.
pozdrawiam Cie cieplutko ;)
pozdrawiam Cie cieplutko ;)
Witam wszystkich cieplutko po powrocie z alpejskich pagórków, gdzie ODDAWAŁAM się całkowicie dobrowolnie a nawet entuzjastycznie !!!;-O badaniom podatności na złamania końcówek ;)))
A skoro już przy oddawaniu jestem to czy mógłbyś Edi (skoro znów jesteś recydywą na wolności ;D) oddać się ....myślom (niekoniecznie wysilając główkę ;P) i napisać z ilu najwięcej liczb muszę wytypować prawidłowo piątkę aby rozpisać to na ok 75 zakładów po 5 liczb z gwarancją trafienia 5/5 ?
Pozdrawiam i z góry wielkie dzięki za odpowiedz bo jestem jej prawie pewna pomimo sporadycznego zaangażowania łebka ;PPP
A skoro już przy oddawaniu jestem to czy mógłbyś Edi (skoro znów jesteś recydywą na wolności ;D) oddać się ....myślom (niekoniecznie wysilając główkę ;P) i napisać z ilu najwięcej liczb muszę wytypować prawidłowo piątkę aby rozpisać to na ok 75 zakładów po 5 liczb z gwarancją trafienia 5/5 ?
Pozdrawiam i z góry wielkie dzięki za odpowiedz bo jestem jej prawie pewna pomimo sporadycznego zaangażowania łebka ;PPP
Tiaaaa....
Edi Ty mitomanie i maniaku ;DDD ;P
Jak to pisał poprzednik: "Ta twoja mitoman Ciebie przerosła" :))
Pomimo poruszania się ruchem jednostajnie przyśpieszonym NIE TE końcówki testowałam :PPP Bardzo dziękuję za odpowiedz. O to mi właśnie chodziło
Edi Ty mitomanie i maniaku ;DDD ;P
Jak to pisał poprzednik: "Ta twoja mitoman Ciebie przerosła" :))
Pomimo poruszania się ruchem jednostajnie przyśpieszonym NIE TE końcówki testowałam :PPP Bardzo dziękuję za odpowiedz. O to mi właśnie chodziło
Tomcio1972 :
Dziękuję Ci bardzo za podsunięcie "pomysła" na "trzepanie" kasiorki ;)))
nieKIEPSKO to widzę ;)
Skoro w typowaniach u Pasko zdarzało mi się w ciągu 13 dni wytypować 2 piątki i jedną szóstkę to jest to naprawdę pomysł godny uwagi.Nawet grając za podwójną stawkę i trafiając tylko raz w miesiącu WYCHODZI SIĘ NA SWOJE :D
pozdrawiam Cię bardziej niż cieplutko;)
Dziękuję Ci bardzo za podsunięcie "pomysła" na "trzepanie" kasiorki ;)))
nieKIEPSKO to widzę ;)
Skoro w typowaniach u Pasko zdarzało mi się w ciągu 13 dni wytypować 2 piątki i jedną szóstkę to jest to naprawdę pomysł godny uwagi.Nawet grając za podwójną stawkę i trafiając tylko raz w miesiącu WYCHODZI SIĘ NA SWOJE :D
pozdrawiam Cię bardziej niż cieplutko;)
Już ochłonęłam Tomku i zeszłam na SAM DÓŁ ;D Jasne że chodzi o Dużego. Wybacz ale nadal jestem zakręcona górskim powietrzem ;DDD
Cały czas myślałam oczywiście o multi i już nawet czułam zapach kasiorki ;DDD
niemniej pozdrawiam Cię bardziej niż cieplutko
niemniej pozdrawiam Cię bardziej niż cieplutko
Dzięki Tomciu za wyczerpujące wyjaśnienia. Szkoda tylko, że ten mój hurra-optymizm trwał tak krótko - to bardzo przyjemny stan w przeciwieństwie do teraźniejszego odczucia podciętych skrzydełek ;DDD