Wpisy użytkownika hefajstos
Łącznie 2 785 wpisów w archiwum, pokazane od nr 224 474. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Pamietajcie!!! Wasz kot wypiłby whisky i skreślił parke 10 i 24 .
Czas sie szykowac, duzych wygranych. Bede sledził wasze typowania w pracy.
Mysle że dzis cos trafie , albo mnie trafi szlag w pracy. Juz to czuje 

Marianek a zapytaj w kolekturze ile wynosi gwarantowana pula wygranej w lotto . Rano byla cos kolo 15mln. Nie wierz w to co ci na kumulacje daja w lotto.
A ja zrobie numer i wysle raz 10 kuponów po 8 skreslen . Wszytskie liczby wezma udzial i z plusem .
a gdzie ta pieprznieta 15? Wpdanie kiedys czy trzeba ja wyciorem wepchac to tuby. 

andromeda postaw na walke tytanow z druzyna argonautow . Napewno wygrasz. Wracaj do swojej mitologii dziecino.
Tak jest Andromeda zna sie na wszystkim , Noramlnie medium jest i potrafi wszystkich na odleglosc przeswietlic nie wychodzac z domu . Prawdziwa ezoteryczka z niej. A moze bylas przy mnie w swoich wizjach jak mature zdawalem( bo zdalem), Prawdziwy fenomen ezoteryczny nam tu sie zagniezdzil. Tylko jakis musisz miec popieprzony przekaz albo cie twoj przewodnik zwodzi, musisz go zwolnic.
Gwiazda ja jestem już bialym karlem . I niedlugo bede Super
Nowa.
Nowa.
Dobranoc. Andromeda czas skonczyc ze staropanienstwem bo juz ci brak chlopa dokucza. 

Andromeda a od kiedy wibrator potrafi czytac? Bo taki piszesz - ten moj? 

watpie, Zacznij z nia o mitologi to cie zdepta i nie da slowa powiedzec, jest przemadrzala i jeszcze musi nabrac troche oglady , mloda jeszcze.
Ale ja do ciebie nie pisze Mloda Andomwedo tylko Do wesolego wiec sie prosze nie wcinac. Za mloda jestes jak widze na konwersacje.
jak zdalem mature to w pieluchy robilas i pewnie ci tako zostalo do dzis.
No wlasnie , A jam Technika Ekonomiste z Dyplomem skoro juz tak sie mamy za wzorem Andromwdy chwalic tytulami, Andromeda wsadz sobie ten swoj tytul MGR w tylek , bo tu on malo co znaczy.
ty zaczelas milutka i to cie przeroslo, myslalas ze trafilas na jakiegos co soba da pomiatac a to ty udowadniasz ze nic procz tej twojej mitomani nie umiesz nic, kompletnie, A umiesz chociaz wode ugotowac? Dziadka?!?
. Nie wiezilem ze dziadkiem jestem .
.
. Nie wiezilem ze dziadkiem jestem .
.Ty gadasz.Napisalbym Rozmawiasz ale pewnie takich slow nie uzywasz, za wyskoka kultura dla ciebie Andromeda.
Ja tez mam Prosbe do Admina by Zrobil to samo z Andromedą. Nie wnosi nic do Strony Multipasko, Nie typuje bo nie umie. Szuka tu chłopa na każdą okazje. 

Oprócz typowania trzeba jeszcze grać, Wiadomo że co innego typowanie a gra to też co innego. normalnych wygranych.
Ulexxa - nie instaluj Pandy i GData, Uwaza na NodaSmart Security bo go nie odinstalujesz,Avast Taki sobie, Jalepszy antywirus to twoja myslaca glowa by nie szwendac sie po dziwnych stronach i nie sciagac byle czego na kompa.
Jak wiesz że masz wirusa to po najlepiej sie odlacz od sieci bo kazy wirus sciaga inne wirusy. Kompa zanies do serwisu jak nie umiesz sobie poradzic sama bo zlapiesz takiego wirusa ze ci spali cala plyte glowna.
Ulexxa Spróbuj SpyBotem go potraktowac. Włącz menedzer zadań i zobacz jakie procesy masz włączone i które zjadaja ci najwiecej pamieci i grzeja procesor do 100%.
Do usuwania pozostalosci po wszystkich antywirusach jest swietny programik , Nie moglem sie pozbyc Hosia tego Noda i nic nie pomagalo nawet czyszczenie rejestru, Gdzis trafilem na post jakiego programu uzyc i zeby go usunac i poszlo. Czysci do zera kazdego antywirusa. A Noda to kolegi znajomy trafil na takiego wirusa że mu wcielo calego Noda.
juz podaje nazwe , AppRemover.exe to ten programik. Odinstaluje kazdy Antywirus do zera.
Czarodziejka , Komp bez antywirusa jest bardziej bezpieczny moim zdaniem. Wirusy sa nastawione na to by atakowac antywirusy i jak nie ma po nich sladu to sobie leca dalej.
Czarodziejka sa wirusy na ktore nawet format nie pomaga , Tylko Linux.
Jak wiadomo jaki masz alaram w samochodzie to zlodziej wie jak wejsc, Tak samo jest z tymi antywirusami.
Jak sciagam jakies programy to tylo ze strony Dobre Programy. Jeszcze nie mialem problemu . AppRemover powinien tam byc.
Sciagnij obudowe. Odkurzacz do reki i przelec w srodku wszystkie wloty i wyloty wlacznie z wiatrakami.
Mi jeszcze niczego nie rozlaczyl odkurzacz, A raz na jakis czas robie sobie czyszczenie w srodku kompa Czarodziejka.
Zawsze patrzyłem jak kolega grzebał w kompie. Zanim dotknął sie do niego to palce kładł na metalowym elemencie poza kompem żeby rozładować napiecie elektrostatyczne i mi tak zostalo. Swetry i jakies ubrania moga nam zrobic niespodzianke przy kopmpie jak do srodka zagladamy.
A co potrafi zrobic kiedy taka naelektryzowana reka lapie za pistolet od benzyny zeby zatankowac? Potrafi sie czlowiek zapalic przy dystrybutorze, to taki komp dla napiecia elektrostatycznego jest jak zabaweczka do popsucia.
Nok66 ja pracuje na stacji paliw i wszedzie musi byc uziemienie. Nie pozwole na rozladunek paliwa zanim kierowca nie podlaczy sie do uziemienia. To na pierwszym miejscu.
Czarodziejka i nie jeden serwisant informatyk spierniczyl komus kompa.
Czarodziejka. Jak lubisz placic za odkrecenie i przykrecenie srubki i za cos co moglabys zrobic sama to twoja sprawa. Cos co moge zrobic sam robie to sam albo szukam porady na necie i robie to sam. Nie zaniosislem pralki do fachowca tylko naprawilem ja sam. Poczytalem i zrobilem i 250 zostalo wkieszeni.
To ja ide sobie teraz powciagac i podmuchac.
. Pobawie sie odkurzaczem.
. Pobawie sie odkurzaczem.Czarodziejka sama jestes oblesna . Poczytaj definicje co to jest ciagnienie druta.
Jak to ci sie kojarzy tylko z tym to widac jakie ty masz mysli.
tłoczenia i ciagniena drutow i pretow. Obróbka plastyczna
Obróbka plastyczna - metoda obróbki metali polegająca na wywieraniu narzędziem na obrabiany materiał nacisku przekraczającego granicę jego plastyczności, mającego na celu trwałą zmianę kształtu i wymiarów obrabianego przedmiotu. Zawsze uzyskuje się poprawę własności mechanicznych. Proces kształtowania może przebiegać w warunkach: na gorąco, na pół gorąco lub na zimno (klasyfikacja ta zależy od temperatury rekrystalizacji odkuwki).
Technologia obróbki plastycznej była już znana 3000 lat przed naszą erą. Obecnie jest uważana za jedną z ważniejszych technologii obróbki metali. Statystyczny samochód składa się w 90% z elementów wykonanych tą technologią. Karoseria jest tłoczona, natomiast podwozie (wałki, zawieszenie itd.) oraz elementy silnika (korbowody, wały korbowe, tłoki itd.) to odkuwki.
Obróbka plastyczna - metoda obróbki metali polegająca na wywieraniu narzędziem na obrabiany materiał nacisku przekraczającego granicę jego plastyczności, mającego na celu trwałą zmianę kształtu i wymiarów obrabianego przedmiotu. Zawsze uzyskuje się poprawę własności mechanicznych. Proces kształtowania może przebiegać w warunkach: na gorąco, na pół gorąco lub na zimno (klasyfikacja ta zależy od temperatury rekrystalizacji odkuwki).
Technologia obróbki plastycznej była już znana 3000 lat przed naszą erą. Obecnie jest uważana za jedną z ważniejszych technologii obróbki metali. Statystyczny samochód składa się w 90% z elementów wykonanych tą technologią. Karoseria jest tłoczona, natomiast podwozie (wałki, zawieszenie itd.) oraz elementy silnika (korbowody, wały korbowe, tłoki itd.) to odkuwki.
Ja mialem 5 w duzego w multi 7/9 z plusem , nawet 4/5 sie trafialo . Gwiazda.
Gała ty to jakis laryngolog jestes , skąd wiesz ze on ma miod w uszach? Moze pszczelaz tez z ciebie jakis ?
A to zgodne z regulaminem takie zaklady poza lotto na wyniki jakie wpadna w lotto?
Wypic kawe i sobie polezec jak przystalo na czlowieka zapracowanego siedzeniem przy kompie. 

bede slal wieczorem . gdy ogniska dogasnie blask, bo wszyscy gracze to jedna rodzina, liczby wysylaja a wygranych ni ma

i bedziesz musiala tak wyslac +/- 1 co janmniej dziesiatki kuponow i tak nie trafisz

dla wiem kogo juz .