Wpisy użytkownika hefajstos
Łącznie 2 785 wpisów w archiwum, pokazane od nr 229 236. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
To dawaj jej jakies pasze jak dla kulturystow, a pozniej po kraju i kase zbijesz, swinia kulturystka . 

A mi się snily wielkie budowle z jakimis dziwnymi wejsciami jak na stadionach sa, i moj przewodnik mi objasnil ze to dal ludzi sa juz gotowe te budowle i beda tam wchodzic i beda zywcem wpier.....ani przez obca rase. Ot taki sen mialem.
To chyba bedzie kawa z maryska , oj odlot bedzie a jakie sny i ile liczb sie narodzi.
Nie mam dzis glowy do wyciagania wnioskow , jedno co moge wycignac to nogi i to za pare minut .
A co cio to da ze bedziesz wiedzial gdzie padly? Zorro jestes ? napdniesz ograbisz i rozdasz biednym ?
Zawsze oni wygrywaja. A dlaczego sprzedaż zdrapek zaczyna sie zawsze od numeru 61 a gdzie jest pierwsza 60-tka?
w Żaganiu padła 5 w mini lotto . podac numer kolekturki, i mozecie jechac z pielgrzymka ha ha ha
G-Tech. Polecam poczytac o tej firmie. Oni obsluguja Totalizatorek .
To dlaczego przy ladowaniu systemu operacyjnego nadal widnieje na lottomacie logo G-tech?
matti - jak wyslesz normalny kupon to za kilka wydrukow na metode chybil trafil twoje liczby dostanie inny klient .
Dalej tak jest. Czasami sie zatnie i trzeba czekac albo sie zawiesi i pyk zasilanie trzeba wylaczyc i wlaczyc.
multi ale jak wtedy kreslono na kalkach to do miliona bylo kilka osob co srode i nie bylo zadnych kumulacji .
Kalki nie musza wracac , Zeby wrocily losowania z prawdziwa komisja i bez oszukanczego lottmatu ustawianego przez komputer.
multi wyobraz sobie kumulacje i klientow z kalkami , ja bym dostal pier....ca jak bym mial 100 klientow w sklepie i by szukali miejsca gdzie by te kalki zlozyc i odbic a ja bym musial kazdemu oderwac jedna czesc i banderole nakleic.
A gdzie jest napisane ze ja nie wierze ? Pisze jak jest . Logo G-techa Altura nadal sie pojawia. Skoro by nie mieli z nimi juz umowy to by nie bylo ich logo.
Bo przeciez dzieci nie moga wysylac lotka to musza zawyzac wiek . Niedlugo bedzie jak z alkoholem bedziemy sprawdxac dowody jak ktos bedzie lotka slal. 

A ja dzis na suchym pysku. Nie sle bo nia mam jak i gdzie ,. moze jutro jak w gminie bede.
choc raz uslyszalem tutaj ze jestem nie tylko dziadkiem ale i dziadem
Luz to mialem dzis w pracy w nocy . Dawno sie tak nie bawilem. Wraca normalnosc. 

Oczywiscie. Mozna sie dobrze bawic z klientami i zartowac i smiac sie . Czasem w ryj przylozyc 

A myslal ktos kiedy ze jestesmy zdalnie sterowani chociazby przez takie urzadzonka jak Oko Moskwy . Totek przesyla fale ktore dzialaja na nasz mozg i mys kreslimy liczby takie jakie oni chca. Fajna teoria co nie?!?
Motto dla kobiet na dzisiejszy wieczor - Wierność cenna jest tylko w takiej kobiecie , którą ona coś kosztuje- Zofia Nałkowska.
oira sokol zobaczymy ten wymiar juz niedlugo, to bedzie czwarty wymiar i wejscie na wyzszy prog swiadomosci.
Ja to dopiero mam sny. Wielki chlew mi sie snil i swinie mowily po ludzku.
A jak sie chlew ze swiniami sni i gadaja po ludzku? To co to moze byc? Polski Sejm?
to liczba bedzie 460 podzielona przez 10 bo przewaznie tylu ich jest na obradach , czyli dzis stawiam na 46 .
Krysienka - przełoż te jedynki na informatyke cos wrodzaju 01110011000111 i moze to cos ci pokaze co te jedynki oznaczaja moze to jakas data byc ukryta. albo liczby .
Krysienka za te pol roku 11 listopada to bede mial imieniny , Dobrze ci sie kojarzy .
Gosławice to moja mama się tam urodzila. Nasze korzenie rodzinne to az po Sompolno i Skulsk siegaja.
Niedaleko Kazimierza jest Włodźmirów, tam mojej babci siostra mieszkała , teraz ciotki i kuzynostwo tam jest.
Żadnych parek dzis nie bedzie, bedzie koniec swiata, podawali w telewizji TRWAM 

Wszyscy hazardzisci i grzesznicy zgina w czelusciach piekielnych 

Oni sa pewnie podlaczeni i sledza nasze typowania. Dalem pewniaka 10 a tu 9 i 11 . Szlag

Gdy siedze sobie w kiblu.....obmyslam nowy plan.Taka piosenka jest..... Plan jakie liczby skreslic{{lol}

Jacekkoval - Stare kawalki zawsze najllepsze Nauka o Gownie , Sedes czy Defekt Muzgó, ech ....

JA proponuje dostac sie na lacze miedzy terminalem a modemem i zebrac wszystkie dane jakie laduja do terminali . No poprostu wlamac sie i wywalic ich w kosmos jakimis wirusami.
Jak zycie to zabawa to ja wsiadlem nie w to zycie bo u mnie zabawy nie ma oprocz zagrania sobie w multi.
Do pracy a nie do roboty, Wiecej kurtuazji w słownictwie Ktoza. 

i