Wpisy użytkownika hefajstos
Łącznie 2 785 wpisów w archiwum, pokazane od nr 223 385. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Kasika> nagrałem jak to o 3 wnocy ładują terminale nowymi plikami
Kazdy dzisiaj wygrac moze kazdemu szczecie dopomoze. Mala przegrywa smieszka wygrywa , kto stawia dalej ?
czekamy czekamy, emocje siegaja zenitu , napiecie rosnie , komu sie poszczesci a kto sie poplacze i znow do pracy jutro bedzie musial isc, kto juz puscil wiazanke szefowi przed losowanie a kto jeszcze nie , kogo stara wyrzuci z domu za przegrana a kogo pusci z torbami gdy wygra, za chwil pare sie okaze...
a przypadkiem nie dostales tego adresu dzis rano na stacji paliw? Danielo>
zaczynamy i kupony sciskamy , jedne sa trafne a z drugimi pojdziemy do toalety po losowaniu ..
a u mnie to nie wiem czy ten facet sie trzesie czy to obraz tak skacze..
moge szczesciara na wieczor sie tak umowic bo bede wtedy w pracy
dobranoc wam wszystkim i niech sie snia same tluste liczby najlepiej rowne 16 z dobrym siedzeniem .
Niech piekny dzien bedzie az do wieczora a mi wpadnie z multi kasiora.
Co to jest jak sie pojawiam to milkna wszystkie rozmowy i wszyscy chowaja sie po kątach....
mnie czyjes zony nie interesuja a perseusz to kiedys o nim slyszalem ale to bylo dawno , pewnie juz go robaczki zjadly
a ty tylko wiesz gdzie znalez cos o Andromedzie bo wlasnymi slowami bys nic nie napisala .
skoro tak to czyim synem byl Achilles i na czyim weselu doszlo do klotni miedzy afrodyta atena i herą ale tak szybko bez zagladania do wikipedii.
Widać ty jestes z przedszkola bo na takie banaly nie odpowiadasz .
andromedka, skoncz najpierw kulrure osobista bo raczej daleko ci do niej ,
i co to jest MARUTA bo o czyms takim jeszcze nie slyszalem. Mozesz to jakos blizej wyjasnic?
MARUTA NIEC jakies nowe slowa wprowadzasz , to pewnie jakis slang podworkowy
Raczej nie wymadrzalem sia a ty jak widze popisujesz sie swoja wiedza i chcac blyszczec nad innymi ponizasz innych, jak dotad nie uzylem wobec ciebie zadnego ponizajacego epitetu a ty juz wobec mnie kilka wiec powtorze jeszcze raz- skoncz klase kultury osobistej dziecinko andromedko . A skoro mitologia to twoj konik to sobie go ujezdzaj bo do tego zostalas stworzona.
Bo jezeli wiem cos o czym ktos nie wie to nie mowie mu tego co ty juz nie raz mowilas innym ze kazdy to wie nawet dzieci w podstawowce, bo zaloze sie ze sa rzeczy o ktorych ty nie wiesz a dzieci w podstawowce wiedza,
wiec pojezdzij sobie na swoim mitologicznym koniku bo tylko to ci pozostalo dzicino
Andromeda w Mitologii to d bra jestes ale jak tak patrze na twoje typownia to dzieci w podstawowce juz lepiej podaja liczby . Zadnych specjalnych wynikow nie masz.
Smieszka co myslisz zeby sie dograc i razem slac okreslone liczby ?
Witam . Piekny dzien i Chemitrails tez lata nad nami . Szlag by ich trafil .
Wiesz co zauważyłem ? Te wieczorne liczby padły doladnie takie same jak moje puszczone kilka dni temu , zatem oni nasze puszczone magazynuj w centralnej bazie i później ich komputer wykorzystuje nasze kombinacje sprawdzajac czy ktoś ją puścił i dlatego po kilku dnisch widzimy ze padaja nasze wczesniejsze liczby.
Dzisiaj rozmawiałem ze znajomym , przez pól roku puszczał ten sam kupon i dupa.
Przelecialem wszystkie typowania tutaj i bylo tylko kilka 5/10 na ponad 300 typujacych i kazdy mial w wiekszosci inne liczby . reszta nawet 4/10 nie miala.
akurat takie leża mi pod reka a inne mam zapisane w moich typach i do tego te wczorajsze
keri1> kreslilem ana rypal pies i nie mialem zadnej wygranej wielkiej
Zauwaz smieszka ze te liczby co puscilismy wczoraj padly 4 dni wczesniej w sile 8/10
Nie połozylem filmiku jeszcze , niewyrazny jest , musze nagrac na nowo.
dla dobrego informatyka bedzie cos znaczyl bo ja to zielony w tym jestem. Widac jak sie laduja jakies pliki to pod linuxem jest .
Ide , do do 14, ide moze sie do Astrali przedostane i tam mi podadza liczby , jak ja lubie te 4 wymiary .
i tak kij bedzie ale chociarz mam zabawe . Lepsze to niz siedzenie w knajpie .
Na sucho to nawet 6 w duzego mozna trafic i to nie raz nie dwa.
wszyscy moga napisac ze maja wille z basenem i tabun dziewczyn na zawolanie , nikt nie musi wierzyc w to co kto pisze
Milan wsadz sobie te twoje typowania. A nalepiej przelec sie pazre razy po osiedlu jak dziecko skaczac i trabiac przez megafon.