Wpisy użytkownika hefajstos
Łącznie 2 785 wpisów w archiwum, pokazane od nr 221 075. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam. Przepraszam czy ktoś zagral ne te numery co podalem rano?
221033. status hefajstos 2011-02-05 (10:37)home k/Żar
Grajcie na te liczby i wygrana gwarantowana. Napewno ktos z was trafi. 7,10,11,13,18,25,29,34,36,39,48,61,69,75. Sprawdzone i trafione. Ukladajcie kombinacje one wpadaja sredni0 po 4 na losowanie a czasem 5 i 8.
Grajcie na te liczby i wygrana gwarantowana. Napewno ktos z was trafi. 7,10,11,13,18,25,29,34,36,39,48,61,69,75. Sprawdzone i trafione. Ukladajcie kombinacje one wpadaja sredni0 po 4 na losowanie a czasem 5 i 8.
Korn> powyzej podalem moj zestaw liczb . Grajcie i wygrywajcie .
korn>juz je obserwuje od listopada tamtego roku ,. i tester mowi ze grac grac ale trzeba je dobrze zestawic. z takiej 14 to kombinacji jest za duzo jak na moje mozliwosci finansowe.
mam jeszcze 7 meczke i parki z niej na 21 kuponow. Wlasnie licze jaki naklad i jaki zwrot przy liczbach trafnych 3 i 4.
oto dowod na to co pisalem rano 221075. status hefajstos 2011-02-05 (11:05)home k/Żar
Dzis taka trojka z natury jest dla mnie 21,43,65
Dzis taka trojka z natury jest dla mnie 21,43,65
co wom powiem to wom powiem ale wom powiem. ludzie liczby skreslaja a diabli w bile na....ja. o i juz.
jedno co oni moga zmieniac w tych maszynkach to nie bile tylko pole magnetyczne w srodku .
haarp was wszystkich programuje jak macie grac i "oko Moskwy" tez.
od stóp do glow , cale mycie jak w myjni , tylko bez woskowania a zamiast tego oliwkowanie
poslalem z kolezanka liczby w sobote rano , dzis facet slal na chybil i automat dal mu te liczby co skreslalem z kolezanka, pytanie jak to mozliwe? a no tak ze automat wie jakie liczby wpadna i daje ludziom na chybil te co byly wyslane wczesniej zeby nikt nie trafil .
juro mam nocke jak kogos interesuja blizsze szczegoly co oni laduja na terminale o 3 w nocy to moge nagrac na komorke.
zrobcie sobie 80 kartek z numerami i je losujcie z kosza. Jakim cudem nie wpadla teraz zadna 30 nie wiem. Przeczy ty normalnym zasadom prawdopodobienstwa.
do jutra do poludnia. na sucho bede losowal. Kasika . ladnie ci w okularach . Dobrej nocy .
Trafi mnie . Dlaczego na sucho liczby wpadaja a jak wysle to zero.
Nad ranem to ja nie spalem , Myalslem jakie liczby dzis puscic na 14 .
Co to moze oznaczas. Snilo mi sie ze siedzialem z synem w wiezieniu ? jak to zinterpretować?
Mala jak chcesz liczby ja ci wyczaruje,,, 1 flaszka 5 flaszek 7 flaszek 23 flaszki 27 flaszek i 53 gonsiory ...
Szanowny Wedrowcze. Moje sny strasza ludzi i nikt nie chce sie tym na dobre zajac. Naet nikt Tarota nie postawi kurde. Jak dwie postawily zerwaly znajomosc ze mna .
A wogole to 43 ta liczba to 4+3 = 7 siedem to liczba mojego imienia i moich urodzin Werdowcze. A 7 + 7 to 14 a 1 + 4 to 5 i bedzie dziś 3,4,5,7,14,43 Zapisali wszyscy?
Guru idzie na kawe to mu nie przeszkadzajmy . Moze pora na sex nadeszla .
bynajmniej nie robie grilla na balkonie jak mieszczanstwo. Mam od tego ogrod.
ulexxa uswiadomie cie ze pracuje w kolekturze i nie potrzebuje mieszkania blisko tej budki .
A teraz jest piekna pogoda , swieci slonce i ide na podworko poodychac swierzym powietrzem a nie spalinami . ulexxa masz jakis mail albo cos podobnego to ci wysle ciekawy filmik .
mam mieszkanie na wsi a nie dom . praca dobra a nie wspaniala. Bogactwo potrzebne zeby dzieciom swietlice na tej wsi wybudowac.
boisko jest, szkola w innej miejscowosci jest , a swietlica by sie przydala zeby dziciaki sie nie szwendaly i glupoty do glowy nie przychodzily .
mam pomysly ale ludzie maja dziwna mentalnosc, one by zadzialaly napewno tylko myslenia im nie przestawie.