Wpisy użytkownika hefajstos
Łącznie 2 785 wpisów w archiwum, pokazane od nr 219 973. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
-Wyslalem zone na wczasy
- co ty powiesz? ja swoją sam zaspokajam .
- co ty powiesz? ja swoją sam zaspokajam .
219952. status hefajstos 2011-02-03 (18:36)home k/Żar
Witaj kasika>
Witaj kasika>
a po pracy puscilem multi i keno i mialem 4/5 w keno i 3/4 w multi .
pisze tu i tam i jstem obecy wciąz jak sprawca wielu...ale nie ciąż 

moze byc wygranych ,. bo klienci mowia ze jak ja im puszczam lotka to oni wygrywaja.
moje liczby sa lepsze bo po chlorze je widzialem. moje to pewniaki na najblizsze 100 losowan. napewno w ktoryms wpadna.
Wszystkie rybki śpią w jeziorze ciura.... lalala
Moja liczba wpaść nie może ciura......lalllalal.
Moja liczba wpaść nie może ciura......lalllalal.

Ale mini to do nie powiem czego niepodobne. Takie liczby wyraźne ustawienie wyniku .
olinka> njlepiej skresl wszytkie na 8 kuponach. 1005 pewnosci ze wejda
220324. status hefajstos 2011-02-04 (12:05)home k/Żar
3,6,8
15,21,22
13,18,25,34,39,75 i zawstydzę Dynomenalol
3,6,8
15,21,22
13,18,25,34,39,75 i zawstydzę Dynomenalol
moje liczby na zawsze . możecie je przetestowac, Zawsze cos w miesiacu na nie wchodzi ZAWSZE. 7,10,11,13,18,25,29,34,36,39,48,61,69,75.... Grajcie i wygrywajcie .
oszukuja zawsze o 3 w nocy jak ustawiaja terminale i laduja od nowa.
jak ich zaczalem oszukiwac to nam prowizje zaczeli zabierac i premie
przed samym losowaniem wrzucaj kupony i je uniewazniaj tak co chwile i puszczaj na nowo. do samego losowania az nie przyjmie . Tez im sie pomiesza.
jakby tak naraz kilkadziesiat tysiecy ludzi w Polsce zrobilo to nie ma haka zeby im sie cos spieprzylo
A facet w kolekturze sam ci nie wpisze numerkow bo niby skad ma je wziac? Zawsze sie pytam klienta jakie mam usunać liczby gdy za duzo skresli .
Moje na wieczor 63,64 i 11 . I spieprzam do pracy. Udanych wygranych .
Wesoły boli cię ząb. Jak masz dziure to spal gazete na talerzyku i tezn żółty nalot wez na wacik i wsadz w dziure. I niech wszyscy spieprzaja wtedy z domu na godzine a ty zostan. Zatrujesz zeba i masz problem zglowy na dlugi czas.
Ulala> trafiłem wczorak 3 razy po 2/3 moja parka 15 i 64 weszla ale 51 61 i 21 nie weszlo
teraz nawet od korzenia zeba odbudowac potrafia calego. A moj ial tylko 2 bo za duzo ropy przez weza sciagal .
wesoly zajrzyj tutaj a zapomnisz o zebie http://www.cam4.com/psycobillys
Wczoraj mialem 2/3 razy 3 kupony weszla mi parka 15 64 ale inne nie chcialy . ,ialem 61 a bylo 62 .
Grajcie na te liczby i wygrana gwarantowana. Napewno ktos z was trafi. 7,10,11,13,18,25,29,34,36,39,48,61,69,75. Sprawdzone i trafione. Ukladajcie kombinacje one wpadaja sredni0 po 4 na losowanie a czasem 5 i 8.
opracowane i sprawdzone na wydrukach w kolekturce i tutaj na testerze do 2000 tys wstecz.
Chcialem zalozyc grupe u siebie w kolektorce zeby grac na te liczby ale nie ma chetnych dlatego puszczam je w swiat.
jak ktos daje 30 kuponow albo 50 do wyslania to lecisz i nie patrzysz co kto skresla bo nie ma na to czasu .
nie bawie sie w lotto. Ponad 80 % klientow ma trojki na chybil.
Ale sluchajcie .Znam wszytkich swoich klientow a tu mi raz przyszedl facet nie wiadomo skad i prosi zeby mu recznie wklepac numery . mial wydrukowane na karteczkach i bylo przed sama kumulacja w lotto. A w jednym miejscu to gosc przyjechal i zawarl zaklady za ponad 20tys . kase mial w walizce.
Ja juz puscilem rano, Z kolezanka jeden na spolke. 2 liczby ona dwie moje a piata to w marynarza 

mojeeee oczyyyyyyy