Wpisy użytkownika greg
Łącznie 21 414 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 217 972. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
witm wszystkich wy.....y ts znowu
45 zeta i w plecy o k.......a......... trwa to 4 miechy ten je.... los się zmieni ??????
45 zeta i w plecy o k.......a......... trwa to 4 miechy ten je.... los się zmieni ??????
mi w ml ostatnie 20 los lipa straszna same plecy kiedy los się odmieni
klopoty to k.......a ida parami jak u mnie 10 mies ok a teraz lipa
jak dzis zatypowac ? gralem jednymi nr w lotto wiecej jak 10 lat zmienilem k........wa jak byla kumulacja na 5000000 weszly wszystkie czy to nie pech?. w ml gram tymi samymi i niewi
em tyle losowan i lipa az strach ich zmienic. Co wy na to
em tyle losowan i lipa az strach ich zmienic. Co wy na to
gram k...wa 27 lat 3x 5/6 w dl jeden raz 7/7 w ml i najlepsze w zeszlym roku moja 5 latka 9/10 w ml i od tamtej pory 0000 wiekszych wygranych co jest
Staruszek, były jeniec w obozie koncentracyjnym wygrał w totolotku wielką kasę. Oczywiście zjechało się mnóstwo ludzi, prasa, radio, telewizja...
- Co Pan zrobi z taką masą pieniędzy?
- No... Kupię dom synowi, samochód, wyśle wnuczków na wczasy, dam im na szkołę, pojadę na wakacje, no i postawie pomnik Adolfowi Hitlerowi.
- Ale jak to? Hitlerowi? Mordercy? Pan? Więzień obozu koncentracyjnego?
- No, może i to morderca był, ale numery dał dobre...
- Co Pan zrobi z taką masą pieniędzy?
- No... Kupię dom synowi, samochód, wyśle wnuczków na wczasy, dam im na szkołę, pojadę na wakacje, no i postawie pomnik Adolfowi Hitlerowi.
- Ale jak to? Hitlerowi? Mordercy? Pan? Więzień obozu koncentracyjnego?
- No, może i to morderca był, ale numery dał dobre...
witaj tina
ja gram 10/10 wybieram te co najczesciej padaja i te co malo potem te co czekaja w kolejce wiem ze to tylko traf
ja gram 10/10 wybieram te co najczesciej padaja i te co malo potem te co czekaja w kolejce wiem ze to tylko traf
jak po losowaniu ja 50 wkład i zwrot 50 czyli 00 pierwszy raz od miesiąca .Czyli TS jutro znowu polowanie na bonusik