Wpisy użytkownika greg
Łącznie 21 414 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 192 928. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mysle nie ma na portalu pani pana po prostu jedtedmy od razu na ty
mala zanim sie zarejestrowalem sledzilem was okolo 1/2 ROKU sa miedzy nami cholerycy idioci itp lecz sa ok
witam wszystkich podajcie link do stronki gdzie mozna pograc grupowo
witam wszystkich podajcie link do stronki gdzie mozna pograc grupowo

Podchodzi nietuzinkowy wariat do automatu z colą, wrzuca monetę, otwiera puszkę, wypija i tak przez kwadrans. Jegomość za nim:
-Panie, ja też chcę pić.
-Nie ma głupich, ja wciąż wygrywam.
-Panie, ja też chcę pić.
-Nie ma głupich, ja wciąż wygrywam.
ja mialem 3 x 5 w dl, 1 x 7/7 w ml , malenka moja 5-cio latka 9/10 w ml
wasyl ma sama kresli , zawsze z ranka wola tatus zakreslam i wygramy 100000000 i nie bedziesz jezdzil do pracy tylko bedziesz ze mna
Słewet tylko jak to rozpracować gram we wszystkie gry TS od 1987r.wirksze wygr to 3 x 5 w dl ,7/7 multi , 9/20 multi.i drobne 4 di.4 expres
hrslem systemami itp lecz lipa zawsze o1.
hrslem systemami itp lecz lipa zawsze o1.
i co dalij 10 z 80 jakie gam od 1987r. i lipka na nie calkiem 3 x5 w dl 7/ 10 multi i moja 5 latka 9/10 na tyle lat
lottomat tak wypada fokus pokus czary.mary zap.....aj nam po browarypoleciał???
Fortunata 55 znałem jedną Panią jasnowidz ,czekałem na wejście do jej gabinetu / tylko 50 zł./ leczjak była moja kolej zrobiłem put put a Ona ???? kto tam ? jak myślisz co zrobiłem ? ...... nie wszedłem bo co z niej za jasnowidz jak nie wie kto za drzwiami stoi !!!!!!!???! i tak wygrałem 50 zł. A planety pozostawmy wysoko .
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
lottomat sledze ten portal x czasu zarejestrowalem sie nie dawno lecz czytajac zwady masz z wieloma osobami dla czego masz ich zawsze za nic z siebie robisz fenomena co jest zawsze myslalem ze cie wk......
wiaja lecz ostatnio jest odwrotnie
wiaja lecz ostatnio jest odwrotnie
lottomat nie za malo czasami moje 47 lat to malo by zrozumiec te gniewy
zawsze jedtem zdania ze nerwy to powinny byc na minute a potem powinno byc ok
zawsze jedtem zdania ze nerwy to powinny byc na minute a potem powinno byc ok
lottomat a twoje zdanie czasami im nie odpowiada wiec tlepiej zrezygnowac i ustapic
lottomat zawsze lepiej byc o 1 pkt. lepszym w intelekcie od tych niezadowolonych
weronika jestes jak rozkapryszona ............ nikogo matki sie nie zniwaza licz sie
Witam wszystkich do wyjęcia 50 jak myślicie TS sprawi że 6 będzie kilka jedna lub nikt nie
trafiipodpowie liczby
trafiipodpowie liczby
wasyl i jak te 6 są czy nie
gramy lecz teraz powoli bo jak napisała bella
miałaś kumulacje teraz brak na kolacje
gramy lecz teraz powoli bo jak napisała bella
miałaś kumulacje teraz brak na kolacje

dziś szaro cicho po wielkiej kasie nic.
lecz dziś następne losowanie lotto jak typować oto jest pytanie
lecz dziś następne losowanie lotto jak typować oto jest pytanie
refleksja wspomnienia naszych bliskich