Wpisy użytkownika gorwil
Łącznie 1 144 wpisów w archiwum, pokazane od nr 287 650. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
A my mieliśmy takiego starego Zenka co grał z nami w piłke na betonie i jak sobie wypił to się rzucał jak zawodowy bramkarz...na betonie

tak się zastanawiam...największe szanse na trafienie 10/10 w multi były wtedy kiedy wpadło 21 kulek...a ja wtedy nie wysłałem kupona
nie wiem ja nie pamiętam, tylko pamiętam jak kuleczki wypadły z maszyny losującej, no cóż awarie się zdarzają http://www.youtube.com/watch?v=rWfR3-XGQAc

Zakład lotto powinien kosztować złotówkę a losowanie powinno być tak jak w multi multi i wszyscy byliby szczęśliwi
No ja wiem ale jak mówią że TS popełnił błąd z tą podwyżką to powinien go naprawić jeżeli chcą mieć kumulusy po 100 milionów to innej opcji jak zwiększenie ilości kuleczek raczej nie widzę.

Tak sobie czytam forum że niby jakieś parki pewniaczki a między wierszami jakieś historie miłosne...dobre dobre forum się rozkręca
Sądząc po okrutnych wpisach konto "Wesoły ma 2 właścicieli i chyb stąd ten dym ale co tam

kupony jakie dostaję w multi multi są za duże i nie mieszczą mi się do kartonika lotto{{wsciekly} Mafia co się zwie TS

Jest takie powiedzenie "jak suka nie da to pies nie weźmie" bez obrazy oczywiście

Dobra dawać mi tu te miliony z lotto. Ileż można czekać na to losowanie

ja tam w dalszym ciągu odczuwam absmak po tym jak nie mogę zmieścić kuponów multi multi do kartonika który dają w kolekturach. Nie mieści się ani do kartonika lotto ani los milionos ani nawet do kartonika multi multi
. to jest szczyt wszystkiego jak ten Totalizator może tak traktować swoich dobroczyńców-graczy! 

Ja nie palę
Używam tej ikony zawsze gdy coś jest dla mnie zastanawiające
Używam tej ikony zawsze gdy coś jest dla mnie zastanawiające
jak żeś wygrał to się pochwał kuponem w profilu bo na słowo ci nikt nie uwierzy świeżaku

A w tej kaskadzie będą się kumulować nie wygrane ćwierćmilionówki?

A ja jestem ciekaw czy w kaskadzie też będą kumulacje bo w regulaminie nie ma napisane

Mogliby zrobić nową grę ULTRA LOTTO
gdzie było by losowane 6 czy tam 7 liczb ze 100 i by mieli kumulacje całorocznepo 50 milionów
gdzie było by losowane 6 czy tam 7 liczb ze 100 i by mieli kumulacje całorocznepo 50 milionów
Geniusze z TS nigdy na to nie wpadną panie Lestku bo oni w grunice rzeczy nie mają pojęcia o grach losowych. Siedzą tam po znajomościach a lotto nawet nigdy nie grali

Myśleli że jak podwyższą cenę zakładu lotto to będą większe kumulacje
to nawet dzieci wiedzą że to nie przejdzie bo gracze zazwyczaj narzucają sobie limity kasy jaką mogą wydać na gry w ciągu miesiąca
to nawet dzieci wiedzą że to nie przejdzie bo gracze zazwyczaj narzucają sobie limity kasy jaką mogą wydać na gry w ciągu miesiąca
http://www.tvn24.pl/0,1702386,0,1,czesi-musza-zyc-bez-totolotka,wiadomosc.html
6,8,19,27,34,42,46,74,77,51 lub 52- myślę że co nie co z tego wpadnie w multi multi
andro wybierz sobie z moich podanych liczb 100% pewności nie ma ale za to jaka wiara w to ze padną

a wiesz że szczerze się nad tym zastanawiałem? A tera właśnie słucham Tefałen24 jak mówią o pośle Arłukowiczu czy jak mu tam
10 tysięcy za podnoszenie łapki do góry i naciskanie guzika jak partia każe to jest dobra fucha szczerze powiem

Pociskpało wisi zgrzewke piwa bodajże Lestkowi za odkrycie sekretnego kodu zawartego w jego niku-to pamiętam. Jeszcze trochę i będzie material na książkę albo film

ja mam dwa losy kaskady na dziś ale po wczorajszym losowaniu czuję niedosyt a nawet absmak
12 zł wydane i 12 zł wygrane
12 zł wydane i 12 zł wygrane
no w sumie też prawda
kupilem 2 losy kaskady za to a reszta poszla na multi i się oplaciło

kupilem 2 losy kaskady za to a reszta poszla na multi i się oplaciło

A ja się pochwalę mialem w lotto 2800 zł bo trafilem 13 czwórek i chyba z siedem 3

drugiego nie mam bo nie zanim przyszlo mi do głowy sfotografowanie go to już odebralem kasę z kolektury

O! Widzę że never ending story ciąg dalszy. "never ending strory aa aa aaaa..."Czy rzeczywiście jest tak łatwo omotać kobietę na forum...i to jeszcze na Multipasko?

Widzę że fabuła się rozkręca i nowi bohaterowie przybywają jeszcze trochę i będzie prawie jak moda na sukces
Mnie już nic nie zdziwi w tyma spektaklu nawet dmuchane leniwce trójpalczaste

Bardzo fajnie-kumulus osiem baniek do zgarnięcia napawa optymizmem
Miłość jest Ślepa i psychicznie chora tak jak Temida-dygnitarz polskiego wymiaru sprawiedliwości i to moja puenta na dziś
ariwederci
ariwederciZ tym jednym życiem to ja nie byłbym taki pewny szefuncio
dzisiaj nawet polędwica drobiowa jest z mięsa wieprzowego
dzisiaj nawet polędwica drobiowa jest z mięsa wieprzowego
o tej poże to tylko najwytrwalsi...ja np czekam na happy end ale nie wiem jak długo jeszcze

A mówią że kobiety łagodzą obyczaje i podwyższają poziom dyskusji
A może tak założyć jakiś wątek bluzgator gdzie paskowicze mogliby wyrzucić z siebie gorzkie żale

A może tak założyć jakiś wątek bluzgator gdzie paskowicze mogliby wyrzucić z siebie gorzkie żale

jak myślicie padną dzisiaj jakieś 3 liczby z pierwszej piątki w MM?
Co znaczy grać na sucho? To znaczy pójść kupić kupon czy tylko podać na MP
??
??o jeszcze może 74 i 80 oraz 6 i to dorzucić do tych co podałem i jest moja dziesiątka na dzis

ale to forum się zrobiło wulgarne