Wpisy użytkownika gorwil
Łącznie 1 144 wpisów w archiwum, pokazane od nr 231 191. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
A co to jest ta fortuna? To ta gra gdzie nagrywa się losowania a potem puszcza z kasety? 

bo ja sem nietoperek po za tym wyrażeniem nie znam czeskiego, a po za tym miałem 2 takie kupony, wtedy lotto było za 2 zł
caterinn wchidzisz na typowania i typujesz liczby, jak trafisz 6 w lotto to Pasko ci wypłaci 250 złociszy i sobie kupisz żuka z klimatyzacją. O!
możesz też typować w multi multi, mini lotto itp ale za to już chyba nie ma nagrody za główną wygraną
no i możesz typować dobrze i piąć się w rankingach zdobywając tytuł miszcza kulek, i wtedy jak podasz jakąś liczbę tu na forum to wszyscy ją będą zgapiać do swoich typowań

bo po losowaniu w twoich typowaniach system podaje ile liczb trafiłaś zresztą możesz sobie sprawdzić wyniki

to zależy czy chodzi ci o lotto czy o multi multi czy o coś innego
Typować możesz kiedy chcesz byle nie 15 minut przed losowaniem. losowania lotto są we wtorki czwartki i soboty jakoś o 22 15. losowanie możesz obejrzeć tu na tej stronie tudzież na stronie lotto, ewentualnie w tv polonia(chyba)
zresztą poczytaj sobie w zakładce gry liczbowe-wszystko tam jest napisane wszystko

ale gdzie nie podawałaś? w Kolekturze? Liczy się tylko posiadanie kuponu tylko kupon jest potwierdzeniem wygranej, kupony kupuje się w kolekturach lotto
aaaa... o to chodzi- tu na tej stronie typuje się tylko dla siebie, dla satysfakcji
a jak chcesz zagrać w lotto to musisz udać się do kolektury i kupić 1 zakład lub zakłady. jeden zakład kosztuje 2 zł. jeden zakład to kombinacja 6 liczb którą możesz sama skreślić na kuponie
to fakt ja niestety dalej żyje przeszłością, to jakiś chochlik wszedł pod klawiaturę i napisał 2

No bo jak typujesz w lotto na stronie podajesz 12 liczb które według ciebie mają największą szanse paść w losowaniu i jeżeli wśród tych 12 liczb będzie 6 która padła w studiu lotto, to pan Pasko wyśle ci na konto te 250 złociszy jako taki bonus

W realu za zagranie systemem na 12 liczb musiała byś zapłacić z jakieś 2772 zł za jeden taki zakład
Tak dostaniesz kasę ale tylko wtedy gdy trafisz 6 w lotto. Wtedy pan Pasko cię zapyta o numer konta i ty mu podasz i on ci prześle

uwierz mi że nawet mając możliwość grania systemem na 12 liczb ciężko jest trafić szóstkę w lotto

Jezus mówił szukajcie i grajcie a znajdziecie, po czym zawisł na krzyżu a 3 dnia z marchwi wstał

Ej a jakby tak skserować wygrywający kupon tak żeby miał taki sam rozmiar a następnie wyciąć i wrzucić do kolektora...przyjąłby???

a czy lottomat nie odczytuje na zasadzie kodu kreskowego? "gorwil zatypował/a tam gdzie kasa"-nie rozumiem?
Trzeba zrobić nową grę losową "zgadnij ile padnie dzisiaj 6 w lotto". cena zakładu-300 zł 

To jak odwiedzisz oddział to opowiedz jak tam było czy po wyjściu nie jechała za tobą czarna BM-ka

a ja mam mm na chybił trafił z plusem i dzisiaj zgarniam 2,5 mln batonów+bonus

Joł zioms i co mała 557 bm-ka nie śledzila?
a skąd wiesz że padnie 7?
a skąd wiesz że padnie 7?
Ja chcę lotto 2 razy dziennie przez 7 dni w tygodniu i los za 2 złote

Z okazji dnia kobiet składam paniom kondolen...znaczy się najserdeczniejsze życzenia

07,15,17,19,20,25,28,33,39,41,43,47 sześć liczb z tej 12 musi dzisiaj paść w lotto...mam nadzieję

wiadomo już gdzie padła główna wygrana. Jak w Warszawie to chyba rezygnuje z lotto

"28.03.2011
O tym, że warto grać w Lotto, przekonał się Gracz, który w sobotnim losowaniu tej gry trafił âszóstkęâ (1,10,13,14,35,44) wartą dokładnie 3 359 992,90 złotych. Dodajmy, że nasz Klient, który zagrał w Poznaniu w kolekturze przy ulicy Ściegiennego 64, sam wybrał szczęśliwe liczby. Zakupił łącznie osiem zakładów płacąc 24 złote."
Tak jest a ów kolektura znajduje się jakieś 150m od oddziału Lotto w Poznaniu

O tym, że warto grać w Lotto, przekonał się Gracz, który w sobotnim losowaniu tej gry trafił âszóstkęâ (1,10,13,14,35,44) wartą dokładnie 3 359 992,90 złotych. Dodajmy, że nasz Klient, który zagrał w Poznaniu w kolekturze przy ulicy Ściegiennego 64, sam wybrał szczęśliwe liczby. Zakupił łącznie osiem zakładów płacąc 24 złote."
Tak jest a ów kolektura znajduje się jakieś 150m od oddziału Lotto w Poznaniu

A to ciekawe czyżby 20 kwietnia ktoś w opolu trafił 10 na 10 z plusem w multi multi?

a sory to musiało być wielokrotna stawka w multi multi bo pół miliona drogą nie chodzi
jak grać w multi multi żeby trafić 6/6 bo mam zamiar zacząć grać a za bardzo nie wiem jaką psychikę mają te kulki. Gracie na te co dawno nie padły czy te które padły losowanie wcześniej?

Okay thanks będe mieszał liczby ze sobą jak bęben maszyny losującej może trafię. Ty! Albo wybiorę sobie jakieś dwie lub trzy piątki które kiedyś tam padły i poczekam aż się powtórzą

poproszę 10 liczb z multi multi które dzisiaj padną z plusem oczywiście
z góry dziękuję
z góry dziękuję

oto moje losy na dziś multi multi "na mokro" : 10/10 z plusem:1, 9 13, 29, 33, 39, 40, 64, 79,80
3/10: 20,32,38 oraz 35, 43, 53 oraz 24, 42, 43
i nie ma opcji żeby nie padły w morde jeża

"ponad 3 300 000 zł padło w Poznaniu. To pierwsza wygrana w woj. wielkopolskim w tym roku.
28.03.2011
Dodam że ta kolektura jest o rzut beretem od oddziału lotto-jakieś 150-200 metrów. Czy to przypadek?
28.03.2011
Dodam że ta kolektura jest o rzut beretem od oddziału lotto-jakieś 150-200 metrów. Czy to przypadek?

Trza będzie się zatrudnić w TS i sprawdzić czy nie fałszują wyników tak żeby tylko wybrańcy wygrywali

To zależy. Za bardzo nie wiem jakie będą tego konsekwencje
kieruje mną czysta ciekawość
kieruje mną czysta ciekawość
ahahahahahahaha conrado moreno http://www.youtube.com/watch?v=CbQ8f62KI-g

ten poseł to pewnie jeden z tych... no jak im tam...zdradzonych o świcie