Wpisy 285 186 – 285 285
1 maja 2011 00:00 → 1 maja 2011 07:44, 100 wpisów
...jociu..prygrzewanie..podpalanie..hm..sado macho..ciekawe.. ??

moze...65,11,66..rano lepiej się myśli 

....
..dobranocka ..

..dobranocka ..Witam Wszystkich,tych co lubię i nie lubię,nie było mnie na stronce kilka dni,bo zakręciłem się z osobą, o kilku: nicac
e...sam > a to : RANKING 1
98
RANKING 2
82
RANKING 3
25
RANKING 5
47
RANKING 10
25
98
RANKING 2
82
RANKING 3
25
RANKING 5
47
RANKING 10
25
artur123,typował po losowaniu południowym,trójkę 13,16,18
wiedziałem,że one wejdą o 22,15
wiedziałem,że one wejdą o 22,15

Tak,jocia pisze o miejscach w rankingu:pewniaków,parek,trójek,piątek,dziesiątek

miałam te liczby,sama je wymyslilam,ale umiescilam w siódemcei było 3/7
jocia wyniki biorę(niesortowane)przedział liczb i typowania na stronie
jocia,to nie jest trudne,bierzesz pierwszą niesortowaną,szukasz jej w poprzednich losowaniach:jeżeli jest, to pierwsza liczba za nią,będzie wylosowana-patrz w którym losowaniu ona jest:
14,00 czy 22,15 itd

14,00 czy 22,15 itd

jocia no widzisz,nie takie to trudne,tylko,musisz zawężać ilość poprzednich losowań do minimum

jocia,ćwicz,ćwicz,efekty przyjdą same"w miarę jedzenia apetyt rośnie"

Nie śpisz jeszcze Sam?

kto ja?
faktycznie bajer masz opanowany do perfekcji
ale to wszystko do czasu
ale to wszystko do czasu
widzisz masz tyle nr. gg. ,ze sam juz sie pogubiłes...i prosze nie myl mnie z kims innym

Zgadzam się z tobą,a co to za życie,czekać w pieleszach,zamartwiać się-brać życie na gorąco,sam powiedziałeś,że nie o to tu chodzi

nigdy tego nie mówiłm , czy pisałm nigdy... nawet nie mielismy okazji popisac.. zawsze zajety zabiegany byłes.. przypomnij sobie.. praca , działka .. i nie wymieniam juz z grzeczności co jeszcze
Nie mylić cie z kimś innym,nie rozśmieszaj mnie,proszę zostawmy to już w spokoju niech to idzie swoim torem.Piszę z tobą, nie obrażam cię ani nikogo,nie ubliżam,niech to zostanie tak jak jest.A to kim ty jesteś to już twoja sprawa.

byłam i jestem soba.. za to ty jesteś "aktorem"
zreszta z tego słyniesz.... na multipasko

zreszta z tego słyniesz.... na multipasko

Twoi koledzy tylko z grzeczności cie toleruja.. ale ubaw maja po pachy!!!!!

wiesz sam9 my mamy dzis takie spotkanie (co nie liczni z multipasko)i tak rozmawiamy.. własnie o tobie

Weszłam na czat,bo nie mogę zasnąć,a tu cichuteńko.
emerytka ja też nie mogę coś w kościach strzyka,starość 
mag.. tak zaczytałam się i naszło mnie pytanie czy na tych spotkaniach nielicznych osób ze stonki komentujecie pozostałą jej część czy sam to taki odosobniony przypadek

mag.. tak zaczytałam się i naszło mnie pytanie czy na tych spotkaniach nielicznych osób ze stonki komentujecie pozostałą jej część czy sam to taki odosobniony przypadek
Witam zauroczona(stronką pasko
)
nie byłaś nigdy na takim spotkaniu?
emerytko46
spac dziewczynki a sio!!
zaraz świta, niebo "czarne" nadciaga burza.. deszczyk zaczyna kropić(lekko) jest zimno brrr......
)
nie byłaś nigdy na takim spotkaniu?
emerytko46
spac dziewczynki a sio!!
zaraz świta, niebo "czarne" nadciaga burza.. deszczyk zaczyna kropić(lekko) jest zimno brrr......