Wpisy użytkownika gorwil
Łącznie 1 144 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 171 531. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
katolicki jest z nazwy żeby to potwierdzić trza by referendum zrobić
stado krzykaczy na usługach politycznych próbuje wmówić że jest tak jak im się wydaje
w Polsce jest 36 milionow ludzi czy ktoś zapytał ich wszystkich ?
to są szacunki kościoła w oparciu o chrzest, ja też byłem chrzczony ale czy jestem katolikeim...nie
Człowiek na wsi który nie jest ochrzczony nie idzie do bierzmowania ani komuni jest odrzucony przez środowisko katolickie więc nawet ci co nie są katolikami chrzczą swoje dzieci żeby było im latwiej się odnaleźć
no w większości tak jest, mówią że są katolikami ale kradną i zabijają łamiąc przykazania boże
ale to nie jest moja największa wygrana najwięcej wygrałem 2800 zł w lotto za jednym zamachem 13x 4/6, i ok 10x 3/6
kiedyś puszczałem dużo ale lotto bylo po 2 zł, wtedy zagrałem za 100 bo była wypasiona kumulacja czyli 50 zakładów
do 3 i już za 100 zł nie mam 50 zaakładów i gram za dużo mniej i nie ma już takich sukcesów
zagram za jeden zaklad systemowy na chybika, częściej wygrywają na chybika niż samemu
Wygrana w lotto to potężna próba dla związku i człowieczeństwa no i inteligencji
Przypomniał mi się żart:
Mąż do żony:kochanie co byś robiła gdybym wygrał w lotto?
Żona: jak to co wzięłabym połowę i cię zostawiła
Mąż: Ok więc masz tu 12 złoty i wypier...
Mąż do żony:kochanie co byś robiła gdybym wygrał w lotto?
Żona: jak to co wzięłabym połowę i cię zostawiła
Mąż: Ok więc masz tu 12 złoty i wypier...
Pozostaje mieć nadzieję że Rychu się nie rozpije i że z żoną wszystko ok...
przeglądam codziennie informacje więc będe wiedział co tam w Dolnośląskim słychać
historia ryszarda http://www.youtube.com/watch?v=HpzRXA-BGG4&NR=1&feature=fvwp
Dzień dobry stadion narodowy mamy taki że ażMucha nie siada, nie ma co

Ja tam bym wygrany kupon podpisał imieniem i nazwiskiem długopisem UV i by widzieli w ultrafiolecie mój podpis jako dowód!!!
trzeba zhakować wszystkie lottomaty, zrobić z nich zombie i zgarniać kokosy
Na prima aprilis Konrado Moreno powinien wjechać do studia lotto na skuterze
Dzień dobry wieczór. Wytargał ją jakďťż komornik komodę! http://www.youtube.com/watch?v=u8y14cDoOmY&feature=fvwp
dzisiejsze losowanie można uznać za udane, ja mam trójkę systemową siódemką w lotto co daje 96 złociszy
przecież kupon można pokazać znajomym i oni też mogą go podrobić, a w regulaminie nie napisali że nie można go komuś pokazać
na youtube można sobie samemu napisać datę nagrania w momencie liedy publikujesz
Łysy łysy co z ciebie wyrośnie martwię się już od tygodnia!! Zębów nie myjesz Konrado wciąż bijesz dziurę masz w najnowszych spodniach
Mam takie oto filozoficzne pytanie czy jak wygram w lotto np 3500 zł i przeznaczę z tego 1500 na zakłady to czy będę mógł odebrać nagrodę w kolekturze czy będę musiał tak czy siak udać się do głównego wydziału lotto po podatek?