Wpisy użytkownika gorwil
Łącznie 1 144 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 115 470. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ale to tam nic 2 albo 3 lata temu trafiłem za jednym zamachem 14X 4/6, i około 7x 3/6 w lotto jak jeszcze było po dwa złote
no wtedy się obłowiłem bo miałem dwa kupony średnio po 1400 złociszy. Czyli prawie 3000 zł
Niestety lotto jest tak zaprojektowane że dopóki nie wygrasz głównej wygranej to prawie zawsze będziesz na minusie
Na prima aprilis powinni zrobić losowanie w którym to do studia lotto wjedzie na skuterze Conrado Moreno!!!
Trza będzie jeszcze wykorzystać motyw wejścia Conrado w jakiś przeróbkach..jak znajdę czas to coś wykombinuję
Masoni nie zdążą. Za parę miechów będzie wojna atomowa z iranem i pozdro 600 witamy się z dinozaurami w zaświatach
schron niewiele da bo zapasy żywności się skończą i nie będzie miał kto ich uzpełnić
Dzień dobry wieczór W odniesieniu do pana Lotto to śmiem wątpić w to że czas losowania nie ma wpływu na wynik a co za tym idzie każde losowanie powinno trwać tak samo długo
ja tam grywam tylko w ekstra pensję bo jak wygrywać to konkretnie
Czuję się zniesmaczony i zażenowany tym że nie wygrałem dzisiaj kokosów
Najlepszejszy generator liczb to kwantowy generator liczb losowych
jak padną liczby w lotto 1,2,3,4,5,6 to będzie lipa bo milionerzy milionów nie dostaną
odzielne typy w jednym miałbym 7/8 ale liczba padła obokiem ta liczba to 17
A ja mam pytanie do pana Maćka z lotto: dlaczego na blankiecie lotto plus zakreśla się plusa na górze a w multi multi na dole?
Czyżby jutro był dzień w którym multipaskowicze pokażą swoją twarz?
kumulacja rozbita? To nie była kumulacja...to była nędzna imitacja kumulacji
na dobranoc macie bajkę http://www.youtube.com/watch?v=f4b3vB9blLA&feature=relmfu, obejrzyjcie sobie wszystkie 3 części dobre są w c**j
widziałem gorsze zdjęcia zwłok z wypadków samochodowych i lepiej zapoznać się z nimi niż później bojąc się widoku zwłok nie udzielić pomocy poszkodawnym który mimo obrażeń może żyć
a wy myśleliście że te ciała to ładne w calości będą po takim wypadku?
a jak pokazywali zwłoki Kennedyego z rozwaloną głową to nikt się nie burzył
Strach ludzi przed zwłokami jest zadziwiający, ludzie powinni się oswajać z takimi widokami żeby nie dochodziło do takich sytuacji jak tutaj http://www.youtube.com/watch?v=aHqA9G5iti8
oswajać możecie dzikie psy śmierć jest pewna, każdego czeka piach, pogódź się ze śmiercią już dziś albo żyj w smutku.
oczywiście, to kim jesteś, gdzie sie urodziłaś i jak umrzesz to czysty przypadek
Tylko się tak wydaje to jakie geny wejdą w zygotę to przypadek, to jacy ludzie stworzą tą zygotę też zależy od przypadku gdzie się spotkają i czy wejdą w związek
dżordż busz też steruje swoim życiem a by się prawie precelkiem udławił
Natura nie znosi próżni, i nie chodzi o próżnie taką jak w kosmosie
Natura tworzy życie wszędzie gdzie jest to możliwe wypełnia wszystkie możliwości
tworzy organizmy żywe które mają świadomość które je nie mają oraz te która tmają je tylko trochę
Ja wam mówię że życie po życiu istnieje ale nie ma ono nic wspólnego z poprzednim życiem, taka przemiana materii
człowiek od początków swego istnienia miał bardzo powolny rozwój cywilizacyjny gdy odkryto fizykę skok technologiczny był niebywały. Wcześniej kiedy górował humanizm ktory miał być pochwałą człowieka blokował ludzi którzy mieli inne zdanie niż wybitne autorytety humanistyczne
Gdyby ktoś w Polsce robił badania na zarodkach i je niszczył lub krzyżował to by zginął