Wpisy użytkownika giorgio
Łącznie 1 248 wpisów w archiwum, pokazane od nr 359 621. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lila,dobrze ,ze było chociaż po lampeczce szampana na pocieszenie.Niechaj się mrozi do wieczora!

Spadam.Pozostałym powodzenia wieczorem

Spadam.Pozostałym powodzenia wieczorem

Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich.

GRUPA A na dwa losowania: "15"

GRUPA A na dwa losowania: "15"lila,to gratki!

Czy dzisiaj tez tylko lampeczka a później mundurek czy możemy pić na umór

Czy dzisiaj tez tylko lampeczka a później mundurek czy możemy pić na umór
super,to możemy dać ostro w długą!Twoje zdrówko

.
Podaję GRUPA A na dwa losowania: "15"

.Podaję GRUPA A na dwa losowania: "15"
Podaję na dwa losowania: GRUPA "A": "15" lila do wieczorka i pijemy

Witam wspaniałą ekipę ML u Pasko.Dla GRUPA A na dwa losowania: "9"

Witam wspaniałą ekipę ML u Pasko.Dla GRUPA A na dwa losowania: "9"

lila rozumie!Szkoda,że mnie tam nie było bo miałbym okazje Cie poznać realnie a nie tylko wirtualnie tak jak vanilla,gała,no i oczywiście bella34 i Andromeda

lila,nikt mnie nie zapraszał i nie mówił gdzie się mam pojawić z zapasami

lila to na razie przed losowaniem otworzę szampana i po lampeczce,Ty,bella34,gała,vanilla,no i Andromeda

dla każego wystarczyło

dla każego wystarczyło

mag..ja nie gdybam.deki72 i twoja korespondencja mnie nie interesuje tylko pytałem czy gołąbki padły i nie dolecą?

NADAL A PASKO NA MOJEGO MAILA NIE ODPOWIEDZIAŁ!Zresztą sama dzisiaj powinnaś zauważyć tu na forum ,że na to samo hasło poszły dwa niki i wpisy

mag.. nie wiem dlaczego?Pasko milczy.Weź i mnie zabij albo wypisz z grupy!Czy jakiś gołąbek doleci albo kurier?

mag..ja pytam o twoje gołąbki i kuriery!moje słabiutkie leciały i doleciały a cisza trwa
mag..@ mi się nie mieszają!!!teraz spadam do obowiązków o czym wiesz.miłego popołudnia i wieczora!wygranej! 

Witaj mag.. Ja na chwilę!jedynie o ile to będzie "15" nic po za tym!kurier wyleciał!

Wygranej wszystkim

Wygranej wszystkim

Witam serdecznie.Gała,lila,bella34,Andromeda,

.Na dwa losowania GRUPA A :"5"

.Na dwa losowania GRUPA A :"5"OK.Andromeda.W takim razie GRUPA A "15" NA DWA LOSOWANIA.
Lila czy szampan czeka?u mnie jedna flasza na 14-tą.Może wreszcie go otworzymy

Lila czy szampan czeka?u mnie jedna flasza na 14-tą.Może wreszcie go otworzymy

Lila,oby.Wtakim razie włożę jeszcze jedną butelkę!a mundurek dzisiaj pozwala

Lila to może po szklaneczce na dobry początek i posmarowanie maszyny aby nasze kulki wylecały

Gała z bębna to może nie ale z woreczka to kto wie.Lilla Twoje zdrówko!

Andromeda,mamy podobne myśli,posłałem na 14-tą taką "5":5,15,29,35,75.
Twoje zdrówko

Twoje zdrówkoAndromeda,picie szampana w takim towarzystwie jak Ty lila,Gała to sama przyjemność.Będzie jeszcze większa jak wygramy po 14-tej

Gała to super bo ja miłośnik Dębowe Mocne no i szlachetne trunki ale z kobietami to wypada po Pańsku szampana bo wchodzi w nogi a nie w głowę

Andromeda ja też proszę ale podawane z ust do ust,mogą być nawet z robaczkami

Lila i za to Cię lubię.Po szklaneczce szampana na dobry początek!

Lila tego się trzymajmy ,że każdy jest trochę niegrzeczny a wtedy jest ciekawie

Lila i super tak trzymaj,w koncu Ty też niewiesz jaki ja na ile jesteśmy niegrzeczni.Może kiedyś?

Bella34,niechaj tak się stanie a opanujemy Warszawę dzieki Twojemu zaproszeniu

Lila chodziło o to ,ze już wiesz o co mi chodziło z tym ruchem.ot wszystko

Bella34,przyjmij jedno,że bardzo Ci życzę zdobycie bonusa!A czy nas zaprosisz to inna broszka.Jeszcze raz wygranej bonusa

Gała,Andromeda,Lila,Bella34 ostatnia kolejka przed losowaniem.Powodzenia nam wszystkim i całej ferajnie z GRUPA A

Napoje według uznania

Napoje według uznania
Lila dla Ciebie skoro mundurek w szafie to 2 lampeczki

Ode mnie masz z szczerego serca wszystko dubeltowo.Wygranej

Ode mnie masz z szczerego serca wszystko dubeltowo.Wygranej
Lila dobry znak 6/6 lub 5/5.Przecież mundurek w szafie.A po losowaniu dalej z radości

mag.. powodzenia wieczorem w losowaniu!Kochani!Spadam do obowiązków.Dla wszystkich lampka szampana.Lila te dwa zostaną na wieczór

Witam serdecznie.
Gała,Andromeda.Wygranych.GRUPA A na dwa losowania:"9"

Gała,Andromeda.Wygranych.GRUPA A na dwa losowania:"9"

Witaj Lila

.Czy mundurek dzisiaj też w szafie?Bo nie wiem czy lac z rana szampana na dobry początek dnia

.Czy mundurek dzisiaj też w szafie?Bo nie wiem czy lac z rana szampana na dobry początek dniaLila w takim razie leje bo do 2-giej wytrzeźwiejesz.
Andromeda Tobie również szklneczka a Gała Harnaś

Andromeda Tobie również szklneczka a Gała Harnaś

Andromeda

Lila poppatrz jak my się często zgadzamy,to dobry omen!Wygranej

Lila poppatrz jak my się często zgadzamy,to dobry omen!Wygranej

Gała byłem w mieście i widzę,ze tu trochę się zaogniło.Proponuję dla Ciebie Harnasia a Andromeda i lila szampana.Polewam

Lila,Andromeda,za naszą wygraną,włożyłem kolejnego szampana do lodówki bo jednego podarowałem ulexxie

lila ,Andromeda,Gała,Lestek przed losowaniem po browarku i szklaneczce i zaczynamy trzymać kciuki za pomyślność

Andromeda jeśli chodzi o ML to i tak Lotto myśli za nas i Wieleba

lila to serwuję ostatnią szklaneczkę przed losowaniem!a potem "walimy" ostro szampany po losowaniu i mundurek zostaje w szafie do jutra!

OK!Andromeda ale przed czy po i żeby grupa nie była za duża bo braknie!

Andromeda .OK1To ja lecę teraz do sklepu kupić więcej i do lodówki.Lila,Andromeda,Gała,Lestek,Bella34.szykujcie już szklaneczki

Lila,Andromeda,Gała na razie znikam i po szampany pomykam!Zamelduję sie przed losowaniem!Lila Dla Ciebie mały łyczek przed 

Lila,ściana płaczu(bankomat dał głos) więc kupię kartonik z myślą o los o 14-tej i 22-giej.Dzisiaj szalejemy ekipo

Wrócę przed 14-tą

Wrócę przed 14-tąLila,wróciłem,szampany cały kartonik w lodówce.

.Reszta ekipy szykować szklanki i po losowaniu się chwalić ile komu lać.Lila Twoje zdrowie

EKIPO WYGRAJMY

.Reszta ekipy szykować szklanki i po losowaniu się chwalić ile komu lać.Lila Twoje zdrowie

EKIPO WYGRAJMYLila,Andromeda,Lestek,Gała,szampan i browar zimny czeka w lodówce.Wieleba nas dzisiaj wszystkich zadowoli,hihihihi

Witam serdecznie pasjonatów ML.
Podaję dla GRUPA A "9" na dwa losowania.Andromeda

Podaję dla GRUPA A "9" na dwa losowania.Andromeda

Andromedo,Królowo ML gratki za wczorajsze 3/3

Masz pomysła na dzisiaj.Saltosky

Masz pomysła na dzisiaj.Saltosky