Wpisy użytkownika giorgio
Łącznie 1 248 wpisów w archiwum, pokazane od nr 367 895. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Andromeda a masz coś z ML na 100%.Ja posyłam taką "5" 5,9,62,67,76.

Bella34 bo z natury jestem delikatny i nie używam wulgaryzmów,Ulexxa

Bella34,ja zawsze mówię znam,ale rzadko używam.Oczywiście ,że po losowaniu się wymknie!

.
Gała,pijemy za wygraną

.Gała,pijemy za wygraną

Lila ,super to dla Ciebie duża szklanka za wczorajsze osiągi bo nie miałem okazji gratulować

Lila może wreszcie oboje dzisiaj będziemy mogli po losowaniu lać szampana strumieniami.Oby!

.
Gała dla Ciebie Harnaś się poleje

.Gała dla Ciebie Harnaś się poleje

Bella34,jestes?Dla Ciebie też się poleje bo te "21" jest extra!
Patrząc na Twój profil to my tu u Pasko weterani

Patrząc na Twój profil to my tu u Pasko weterani

Bella34 myślę o początkach na stronce(data).My młodzi i nam szampan nie zaszkodzi

Lila,Gała,Andromeda,Bella34,Ulexxa,po szklaneczce i Harnasiu bo muszę na chwilę Was opuścić.Będę przed losowaniem

Lila,Andromeda,Bella34,Gała,szampany i Harnaś w lodówce do wieczora,teraz na osłodę po łyczku

Lila uciekam do obowiązków.Po lampeczce i do jutra!ta 3/5 co zarobiła poleci na 22-gą.Gała dzięki Tobie Harnasia Andromeda Tobie szklaneczka i buziaki.Spadam

Witam serdecznie miłośników i pasjonatów ML.Lila,Andromeda

Podaję GRUPA A :"14" na dwa losowania.

Podaję GRUPA A :"14" na dwa losowania.

Lila,Andromeda,jak wczoraj osiągi.Ja raptem 3/5

.Dziewczyny szampan się mrozi

.Dziewczyny szampan się mroziLila Twoja prośba jest dla mnie rozkazem

Andromeda dla Ciebie również.A gdzie Gala z Harnasiem?

Andromeda dla Ciebie również.A gdzie Gala z Harnasiem?
napisałem,że Twoja prośba jest dla mnie rozkazem a Ty mi posłałaś diabełki,hihihi

Gała,po losowaniu jak będzie OK stawiam Dębowe Mocne dla nas a dziewczynom szampana

Gała,zwiększę chłodzenie w lodówce!Debowe Mocne i szampan jak marzenie czekają!Oby Wieleba nie zrobił nam numeru

Gała,jedno Dębowe Andromeda może przed losowaniem wypić tym bardziej ,ze jest w smutku po Marianie

Gała idę się upić Dębowym Mocnym,rozpacz,ZERO.Do wieczora bo teraz spadam do obowiązków

Lestek nie popierasz rodzimego przemysłu?Gała po Harnasiu i znowu Wielebę przegonimy

Witaj Jolcia ,dla Ciebie lampka szampana,otwarłem ale jeszcze dwa w lodówce po losowaniu

Jocia ,mam nadzieję,ze dobrze typowałaś i na szampana zasłużyłaś!
Andromeda,witaj

Andromeda,witaj

Witaj Pasko.
Pisałem do Ciebie maila,że tutaj na forum wchodzę bez problemów na mój nik i hasło od 2007 roku a nie mogę wejść na forum żeby zatypować do grupy A liczb.Robi to za mnie Andromeda.Lestk,mag.. i inni w czym problem

Pisałem do Ciebie maila,że tutaj na forum wchodzę bez problemów na mój nik i hasło od 2007 roku a nie mogę wejść na forum żeby zatypować do grupy A liczb.Robi to za mnie Andromeda.Lestk,mag.. i inni w czym problem

anzu Ty jeszcze nie wiedziałeś ,ze jest Multipasko a ja już tu byłem i wiem co piszę

Andromeda,Ty jesteś przewidziana do szampana tak jak Lilai inne kobiet

Pasko.Dzięki ale nigdy od 2007 roku nie zmieniałem hasła.Nigdy też nie klonowałem.Zobaczymy jutro.Pozdrawiam

Jocia,na Wielebę tylko szampan albo browarek.Gała,Lila,Andromeda.Powodzenia

Kochane dziewczyny i Wy mili pasjonaci ML.Leję wszystkim co kto lubi i do łóżeczka.Do jutra,może skrzynki szampana bedzie mało!DOBRANOC

Witam serdecznie Pasjonatów ML,Mag..,Lila,Gała,Adnromeda,Lestek,
po Harnasiu,Dębowym,Górnośląskim i lampeczce szampana

.
Pasko dzięki mogę typować na forum nie prosząc nikogo.
po Harnasiu,Dębowym,Górnośląskim i lampeczce szampana

.Pasko dzięki mogę typować na forum nie prosząc nikogo.

mag.. jak piszę?kurier odpowiada jak gołębie przylatują,nie ma to cisza

Gała:3/5,po Harnasiu.Wieczorem bedzie lepiej

Andromeda.Lila,mag.. po szklaneczce szampana

Andromeda.Lila,mag.. po szklaneczce szampana

mag.. wiesz,że mam doła więc ciężko myślę

Wiem!!!O których liczbach myślisz

Wiem!!!O których liczbach myślisz

Witam serdecznie pasjonatów ML.Wysokich wygranych przy tak "barowej" pogodzie

Pasjonaci ML,mimo paskudnej pogody ,miłego popołudnia i do wieczora

Gała .lila, witam i powoli uchylam lodówkę z szampanem i Harnasiem.WYGRANEJ EKIPO

Lila to spal mundurek i będziesz mogła jeszcze wypić trochę ,albo druga wersja,masz w ML dzisiaj "wtopione" co wolisz?

Gała po Harnasiu i Wieleba nie straszny

Lila dlaczego?

Czyli pijemy!

Lila dlaczego?

Czyli pijemy!Witaj mag.. dawno Cie tu nie było!Gała Harnaś i wieleba nie straszny

przepraszam