Wpisy użytkownika giorgio
Łącznie 1 248 wpisów w archiwum, pokazane od nr 336 256. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam serdecznie.
Lestek mam nadzieję ,ze mag.. podała wczoraj co na
dzisiaj dla zestawu A na dwa losowania.Podaję: "47"
Szkoda,że wczoraj podałem za późno.Poprawię się!Wysokich wygranych

Lestek mam nadzieję ,ze mag.. podała wczoraj co na
dzisiaj dla zestawu A na dwa losowania.Podaję: "47"
Szkoda,że wczoraj podałem za późno.Poprawię się!Wysokich wygranych

Lestek,ja na dzisiaj zagrałem dość ostro na taką "3" 15,35,47. oraz "5" 5,15,35,47,59.

Lestek ,dzięki na razie spadam do obowiązków.Wysokich wygranych wszystkim tu obecnym i grupie A w szczególności.

Powodzenia

Powodzeniamag.. Dzisiaj już podałem dla zestawu A na dwa losowania "47".Pozdrawiam,później się odezwę .Od dzisiaj mam jak na razie neta po dłuższej przerwie.

Witam serdecznie pasjonatów ML .Lestek na dwa losowania podaję do zestawu A liczbę "37".Wysokich wygranych dla wszystkich w dniu dzisiejszym

mag.. to Twój jakiś słabiutki,poleciał drugi ale ten może nie doleci bo smutny

mag.. Dobrze,że Twój gołąb potrafi mówić.Dr Dolitle odczytał i swojemu kazał powiedzieć resztę!

.On z tym poleciał

.On z tym poleciałWitam Serdecznie!Na dwa losowania Lestek podaję do zestawu A:"16".Wszystkim wysokich wygranych.

Lestek.Dzięki.Postaram się typować tak aby było zapisane!Wygranej!Dzisiaj wieczorem podam na jutro na dwa losowania tu na forum!

Witam wszystkich serdecznie ale zspadam bo jutro rano wczas pobudka!Lestek na dwa losowania na jutro zestaw A;"35"DOBRANOC!

Witam pasjonatów ML.Powodzenia wszystkim o 14-tej!mag..kurier puka 3 razy

Witam serdecznie pasjonatów ML.Lestek dla zestawu A:"13" na dwa losowania.Powodzenia,wysokich wygranych

Lestek,rzecz gustu!W takim razie dla Ciebie Warka a dla mnie dębowe mocne

Witam serdecznie miłośników ML.Wszystkim wysokich wygranych a szczególnie GRUPA A

lila,andromeda,wam szczególnie powodzenia bo kobiety potrzebują dużo kasy na szmatki i kosmetyki

lila właściwie ty to we wszystkim ślicznie wyglądasz tak jak i andromeda

andromeda nie przejmuj się wiesz,że ci dobrze życzę i wygranej chociaż ty we wszystkim ślicznie wygladasz tal jak i lila

lila bo wszystkie dziewczyny z Wrocka i Dolnego Śląska sa śliczne!

lila.OK!Ja w facetach też nie ale musisz przyznać rację ,że średnia urody w e Wrocku dziewczyn jest wysoka!

lila pamiętaj,że kasa na łaszki wieczorem a ty i tak jak i andromeda śliczne dziewczyny z Wrocka i Dolnego Śląska

Witam serdecznie pasjonatów ML.Na dwa losowania Grupa A podaję "22".Wysokich wygranych.

lila,Wygranej takiej na śliczne łaszki,bella34 tak mi wychodzi ale może nie mam racji.Wygranej i to solidnej też na ładne łaszki i kosmetyki.

lila ale kobieta i tak zawsze nie ma się w co ubrać jak gdzieś wychodzi więc się przyda nowy.

lila,właściwie to ja Ci życzę WIELKIEJ WYGRANEJ a co z nią zrobisz to już inna broszka.

lila,smacznego obiadku i dobrego browarka po nim i do usłyszenia po losowaniu.zapomniałaś ,ze ja też piszę?

lila,andromeda,krysieńka,gała,wygranej
.
lila a tobie na te łaszki śliczna kobieto 100%wygranej!

.lila a tobie na te łaszki śliczna kobieto 100%wygranej!

Witam serdecznie pasjonatów ML.Powodzenia,wysokich wygranych.
Grupa A na dwa losowania :"35"

Grupa A na dwa losowania :"35"

lila,to dzisiaj powtórka!Ja też truskawek nie lubię ale szampana po 14-tej wypiję!

GRUpa A :"35' NA DWA LOSOWANIA.lila to dzisiaj ja stawiam szampana :5,9,15,35,65. 13,22,37,45,67,77.

lila,już włożony do zamrażarki bo mało czasu a u nas upał i słonko.

lila to kiedy kończysz bo przecież w pracy nie będziesz piła szampana

Super.To mnie uspokoiłaś bo nie miałbym sumienia gdybyś miała z mojego powodu szampana mieć kłopoty!

lila ,szampan zostanie w lodówce do wieczora,chyba,ze taraz po szklaneczce a nowy pójdzie się schłodzić?

lila,dzięki,spadam.Jeszcze raz miłego popołudnia i dio wieczorka!

Witam wszystkich serdecznie.Podaję na dwa losowania GRUPA A :"35"Powodzenia,wysokich wygranych.

Witaj Lila.Oczywiście ,że sie chłodzi i to nowy bo wczoraj miałem 3x3/5 więc zaszalałem.

dla pozostałych kolejka Dębowego Mocnego gdyż na razie spadam do obowiązków

Witam serdecznie.lila,andromeda,gała

{{uscisk}.Grupa A na dwa losowania::"77"

{{uscisk}.Grupa A na dwa losowania::"77"lila,jak szampany się chłodzą czy dzisiaj stawiamy na Dębowe Mocne?

LILA,SORKI NIE WIEDZIAŁEM,W TAKIM RAZIE OTWIERAM JEDNEGO SZAMPANA I PO LAMPECZCE Z LODEM PRZED LOSOWANIEM

andromeda napiję się z Tobą i napewno bedę wszystko pamietał tak jak i z lilą i gałą

Andromeda czytaj wpis.napisałaś,pij,pij bedziesz łatwiejsza a ty nie będziesz pamiętał więc napisałem ,że pamiętać będe i to co piszę z tobą i gałą i lilą a nie lubię łatwych dziewczyn ot wszystko.to tu było napisane i wszyscy co czytali to wiedzą jak było

TAK LILA WIEM I PAMIETAM,WIĘC PRZED LOSOWANIEM PO LAMPECZCE A RESZTA WIECZOREM ,DAMY RADĘ WYPIĆ WSZYSTKO A JUTRO Z KASĄ NA ZAKUPY!