Wpisy użytkownika gabriel
Łącznie 23 236 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 279 093. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
bo ja wskoczyłem już w majtki tfuuuu w mapki a Ciebie tam nie ma
A tak a'propo ...to może ktoś chętny i kupi ode mnie kuponów na ponad 20 000 zł sprzedam po groszu za sztukę Niektóre niesprawdzone
Kiedyś pomylą kasetę wideo nagraną z wcześniej przeprowadzonego losowania na sucho
Kiedyś czytałem że padło a chyba z 60 szóstek Gościa tak poniosło, że wszystkich zaprosił do sklepu typu GS i powiedział, że każdy może brać co chce on płaci I jeszcze tej samej nocy zaje....mu z podwórka nowego Zetora (na biednego nie trafiło) i potem gdy się okazało że padło 60 szóstek musiał gość do interesu dopłacić
Juras45 może i tak było taaak to głośne było aaa też czytałem bo miało miejsce zdarzenie że gość grał na chybił trafił zawsze i puszczał 4 zakłady na 8 losowań i gościu w budce się pomylił i wklepał w automat 8 zakładów na 4 losowania Też padła jakaś większa wygrana Gość jedzie taksą do oddziału aaaa coo i tam sprawdzają kupon i mówią że im przykro Gość wraca spowrotem taksą pod samą budkę i zaczyna dusić sprzedawcę
Juras45 spokojnie Brachu i mam nadzieję że to będzie zimny prysznic ? a tak Twoją drogą to ja też idę ale na czata Na 80-kach umówiłem się z jedną taką fajną babką i powiem Ci nie jest ona taka ostatnia
Gabriel dementuje pogłoskę coby Krzysziu nerwował Jocie Strzałeczka Wszystkim Tobie Krzysiu też
Jocia Ty to umiesz wybrnąć z sytuacji teraz znaczy się Gabriel jest beee ZDRAJCZYNI
Proponuję aby w STUDIU LOTTO były plansze na ścianach i żeby rzucał strzałkami ZEZOWATY
A mi pani z klolektury przedarła kupon na pół Jak doniosę złotówkę da mi drugą połówkę
No no Tadeo bez takich poufałości bo sobie coś tu o nas pomyślą że my homo nie wiadomo
Dobra to ja idę odgrzebać sikorkę Za duży plaster słoniny powiesiłem sznurek się urwał i tylko widzę łapki spod tej słoninki ciamajda jakaś
Moje typy na wieczór tylko proszę się nie chichrać : 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
Zgrywus to ja taki żarcik a'propo wazonu :-0 Stoją sobie dwie dziunie na balkonie palą ślugi i jedna nagle mówi....ooo żesz ty - patrz Jadzia mój Józuś znów targa cwiety - będę musiała mu dać pupy - a koleżanka ...nooo co ty Marzenka , to nie mata flakona w domu ?
A tak w ogóle to chciałem się przywitać - STRZAŁECZKA WSZYSTKIM OCZYWIŚCIE
Ja umiem na fortepianie plumkać ale tylko ...wlazł kotek na płotek po żerdzi Najadł się grochu i pierdzi
Dobre ten to dopiero by się zgrywał Już widze Zgrywusa jako prowadzącego Pierwsze losowanie i kulki latają po studiu
Trzaby zgrywusowi znaleźć jakąś fajną kobitkę do pary Proponuję Panią Basię z You Tuba ale by się dopiero działo
Dopiero by ludzie zaczeli grać ze śmiechu a my potem udziały w kieszeń i balanga
Już widzę jak wszystkie panie będą się stroić jaka żaba na zastrzyk
od jutra biorę się za budowę takiej bańki jak jest w studiu lotto Będę se przeprowadzał symulacje
Myślę właśnie nad napędem jak nic nie wymyślę to wpuszczę do niej chomika
Strzałeczka Wszystkim Słyszałem że Zgrywus ma prowadzić losowania Tylko nie wiem od kiedy
Oj Czarek Czarek Pewniaki w tym kraju to masz zagwarantowane cztery pojazdy Mylycja Straż Pożarna Karetka i karawan tfuu tfuuu
Moja metoda Zgrywus jest podobna Na słup ogłoszeniowy przylatuje zielony jeszcze nieopierzony dzięcioł Zrywam ogłoszenie i naklejam swój kupon